Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pepercorn
    14. Rujan 2018. 12:05

Klikerica

U kojem tjednu su vas slali na ogtt?

Meni je moj dao uputnicu da ga obavim do iduceg pregleda koji ce biti u 21.tt

• Marti8
    14. Rujan 2018. 12:11

Bruna92

Dakle, od svega sta sam sad procitala a imala sam sigurno 10 stranica zaostatka… Ja sam zapamtila samo da netko kuha sarmu! Tko si, koja ti je adresa?? 😍😍😂😂😂

Ja kuham sarmu😊 slobodno dodes,svi ste pozvani😂😂

• nali
    14. Rujan 2018. 12:23

m.girl6

du, hvala ti
    i hvala na informacijama za grudnjake i spavaćice, samo pišite ko kaj sazna. Ja sam mislila uzeti tetrice od ethernala,netko je pisao da su od bambusa puno mekse, a zaštitne ograde od dada&rocco (čekam možda bude kakav popust, zna biti po 15%)

a kaj se tiče poroda i svega, uopće me nije strah, jednostavno ne razmišljam o tome. znam da se moram poroditi i bok. a sad na lakši ili teži način vidjet ćemo. baš kak i klikerica kaže, ak treba 3 dana ću rađati, hehe.

s obzirom da sam ivf trudnica, prošla sam 2 tjedna injekcija od kojih me peklo pola trbuha, više nije bilo mjesta na kojem nisam imala plavi ožiljak, svaki dan vađenje krvi u Petrovoj (bila sam ispikana ko narkić), 2 bolne aspiracije di su mi vadili sveukupno preko 35 oocita, anestezija od koje sam prvi puta skoro pala u nesvijest, a i drugi put sam bila užasno slaba, do transfera i isčekivanja 2 tjedna da možeš izvaditi betu i vidjeti da li je pozitivna ili nije, biokemijska trudnoća 1. puta, nakon 2.transfera htjeli me na pobačaj u 8.tjednu jer prof.nije vidjela da se dobro razvijaju ruke i noge i rekla je da je mozak prevelik, hvala Bogu na dr.Kosu koji me hitno primio za 2 sata na pregled i rekao da je sve u redu. svaki sljedeći dan do kraja 1.tromjesečja je bilo strah i trepnja i evo nas sada u 6. mjesecu trudnoće.
    Drage moje, nek nas režu, rade nam kaj god hoće samo da je sa bebom sve u redu. Negdje sam pročitala da porod koji najviše boli je ipak porod koji se još nije dogodio. Cure koje su bile na potpomognutoj znaju o čemu pričam. Mi smo žene lavice i sve ćemo istrpiti za naše malo zlato

A to kaj me pojedinci plaše: budeš ti vidla kaj to bude na porodu, nemaš ti pojma i te spike, ajde molim te, pa zato smo tu da širimo vrstu, kaj ne? Uostalom nisu mi ni menge bile idealne, rušila sam skoro svaki mj kad bi ju dobila, tako da preživjet ću valjda i porod. Kak i druge tak i mi

Ti si prava lavica. Ajde mi pliz reci koja to prof iz petrove nije dobro vidla na ultrazvuku, naravno ako ti nije bed javno pisati. Makar mislim da znam.. Jesi i dalje ostala voditi trudnocu u petrovoj nakon toga ili? Ja sam pobjegla iz petrove, nema sanse da me ikad vise vide.

• nali
    14. Rujan 2018. 12:27

Mama5 cestitam na curki 
    Cure koja je spominjala grudnjake bez savova iz pepca za 15 kn? Jel mi moze koja fotkat ako vidi u pepcu da znam poslat dragog po to. 

Salatica9192
    14. Rujan 2018. 12:29

Forgive me, Lord, for I havw sinned. 🤣🤣🤣🤣 Pogledala 10 min serije, popila cokoladno, pojela snikers i pola cipsa hahahha. Cak mi i krivo za drugu polovicu cipsa sto nmg 😂 Ne smijem ga jesti opet u skorije vrijeme, pokvari mi se ćeif. 

Bruna92
    14. Rujan 2018. 12:31

marti8

Bruna92

Dakle, od svega sta sam sad procitala a imala sam sigurno 10 stranica zaostatka… Ja sam zapamtila samo da netko kuha sarmu! Tko si, koja ti je adresa?? 😍😍😂😂😂

Ja kuham sarmu😊 slobodno dodes,svi ste pozvani😂😂

Stizeeeem, donosim madaricu 😂

SarahZg
    14. Rujan 2018. 12:37

Anavi_92

Jutro zenske, da vas i ja malo pozdravim.. citam stalno, ali sa zakasnjenjem pa mi je glupo komentirat nakon par sati/ dana zaostatka 🙈😂 ugl mi bili jucer na trudnickom tecaju u domu zdravlja Siget.. bilo je fakat ok, zanimljivo, dosta informacija.. 3 sata smo bili, i jos jednom sljedeci tjedan isto tako.. pa koga zanima, preporucam 👍 planiram tamo i na neku radionicu o dojenju kad bude, to smo se isto mogli prijavit..

Javi kad bude radionica o dojenju i kako je prijaviti. Moramo baš pripadati tom domu zdravlja ili?

SarahZg
    14. Rujan 2018. 12:41

Ja sam naručivala sa wisha neke sitnice kojima su poznanice i mame s nekih drugih grupa bile jako zadovoljne. Oni ruksaci su Vam oko 100 kn. Baby monitor sam platila 200. Nikad nisam imala problema s carinom kad narucujem preko wisha. Ako Vam ne stigne do datog datuma samo a pošaljete poruku i za dva dana vrate novce. Meni se jednom desilo mislila sam neće doć vrarili novce ali samo je kasnilo .mislim radilo se o 20 kn ali svejedno.

• zvrkica
    14. Rujan 2018. 12:45

Joj čips mi se sad jede 😂😂😂 prestanite 😂😂😂
    Javila mužu sa uz mađaricu uzme i čips.
    Vidio je poruku, ali ne odgovara 😂😂 Napisala sam mu vidim da si vidio poruku, nemoj doći praznih ruku 😂😂
    Ima posla preko glave, a ja ga maltretiram 😂😂😂😂

du1988
    14. Rujan 2018. 12:48

nali

Mama5 cestitam na curki
    Cure koja je spominjala grudnjake bez savova iz pepca za 15 kn? Jel mi moze koja fotkat ako vidi u pepcu da znam poslat dragog po to.

crni je na meni 😊
    crni je na meni 😊

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.