opet me lektira docekala 😊 sad da vidim cega se sjecam...m.girl divna si 😍🔝 stvarno sve fit trudnice na temi! klikerice zvucis kao superheroj! sto se tice tetrica iz pepca, nisu lose, ali su malo grublje nego ove sto imam iz lidla. A ruksaci...ja sam inace luda za njima, ali ste me sad zarazile s ovim preslatkim! Hrana...ne spominjite, grabim sve kao bager...sve mi pase i sve volim i od niceg nemam zgaravicu 😂 4mmama, dobro si me nasmijala! i truskawka, ovo za muza je bas lijepo cuti odbrojavamo skupa s tobom! ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo rasprodaje mantila i spavaćica kod nas u HR
https://hr.factcool.com/index.php?route=product%2Fcategory&path=3_349_1265&price&manufacturer%5B0%5D=715&sort=cheap&utm_source=facebook&utm_medium=CPM&utm_campaign=HR130918&utm_content=d-zupanyRockandRagsSPottedRobe
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
klikerice zvucis kao superheroj!
Za mene je dan kada sam saznala da sam trudna već bio pobjeda!
Istiskat ću malog klikera kako god,makar 3 dana bila tamo...
Evo, ja malo gledam te torbe za pelene; ležim lijevo bočno, oči mi se sklapaju otkad sam se probudila, primjetila sam da kako prekrižim nešto sa popisa za shoppinga iskoče tri nove stvari😆. Kad se idem javit ovom socijalnom giniću odo do dm-a i kika. Jedan dan slijedeći tjedan.
Snimke s porođaja, iskustva porođaja i išta slično ne gledam. Već imam neku viziju pripreme i oporavka od operacije, jer iskustvo. Samo se nadam proći bez katetera ovaj put. I nastojim zbilja ne misliti na to.
I razmišljam o pozitivi: meni koja se ekspresno oporavljam od operacije i bebonu koji je zdrav, gladan, glasan i veseo 😀😀 I rođen pred kraj termina 😀
Ja ne znam sto je meni,ali ja jos uvijek nemam niti strah,niti tremu,niti ikakve misli o porodi. A poznavajući sebe,i hladnokrvnost,mislim da ću ja s tim stavom ušetat u rađaonu. Jednostavno, uopce ne donosim neke zakljucke unaprijed… kao dijete sam bila ukupno 2 godine u bolnici, 2 puta na aparatima,ozivljavana…operacije više i ne brojim, nakon svega jos imala prometnu iz koje sam se sama izvukla iz zapaljenog auta,znači ja si brijem da je meni porod ono… pljugica!Mislim vjerovatno nece biti tako… ali mama me od malena priprema da je to dodjes,stisneš zube i dobiješ najbolji mogući poklon na svijetu. Nema filozofije! Meni je sve to oko stvaranja života u meni toliko fascinantno,da me i kroz vaše priče i kroz moju impresionira.
Nego,ajmo mi na shopping teme…
Idem ja danas u Pepco naci te tetrice da ih malo opipam
Kao filmska prica :O Ti si rodjeni borac 🏋️
Ja nikad bolesna nisam bila dok se nisam udala, kad se uda i spontani, sve me nesto krenu boliti hahahahha. A ono sa nepunih 20 uplovila u bračne vode 🤣
A poroda, samog cina, ja se ne bojimmm. Ja sam iskusila kontrakcije, porod i poslije tog opstu anesteziju, probudila se, ono fizicki kao da sam se naspavala fino. (a 3 mjeseca u bolnici, pred transfuziju krvi bila, koja je to fizicka iscrpljenost). Jedino me prepalo disanje, jednom mi nesto daha nestalo na sekund, ali ovaj put cu biti jaca i spremnija, nece ni to biti. Znaci porod - nema straha.
Moj strah je beba, ali necu da crnim po forumu od jutra. Prestajem xD Cekam grickalice i gledacu seriju 😍 Za danas ne istrazujem vise xD
Hej curke, super za lijepe vijesti s pregleda,. Neka se nastavi tako :)
Tako sam se jutros smijala snovima i luftiću 😂
Nego, ja hodočastim opet zubaru, al sam snimila torbe koje gledate, i da, imat ćemo sve iste komode, medo odijela, kadice, torbe za pelene...
Ja ima spremljene već dvije za naručiti preko neta (ebay, Amazon) i nikako se odlučit... Sve su no name, ali ima boljih i lošijih, koliko sam skužila neka marka LAND je najbolja, jedina mana je da navodno smrdi malo ta plastika pa se mora luftat par dana jer se ne preporučuje prat 😂 i da, neke bočice ne pašu u te otvore za bočice, navodno avent također koje dosta ljudi zapravo koristi... Usprkos svemu, mislim da ću ja sebi naručiti jednu kad budem imala viška para 😁
e da, pogledajte si u pepcu grudnjake bez savova, kao topove...ja uzela crni i bijeli i preeeeudobni su, kao da nemam nista na sebi, a opet dobro podupru 😂 a kostaju 14,90!
url=https://lilypie.com]
Evo, ja malo gledam te torbe za pelene; ležim lijevo bočno, oči mi se sklapaju otkad sam se probudila, primjetila sam da kako prekrižim nešto sa popisa za shoppinga iskoče tri nove stvari😆. Kad se idem javit ovom socijalnom giniću odo do dm-a i kika. Jedan dan slijedeći tjedan.
Snimke s porođaja, iskustva porođaja i išta slično ne gledam. Već imam neku viziju pripreme i oporavka od operacije, jer iskustvo. Samo se nadam proći bez katetera ovaj put. I nastojim zbilja ne misliti na to.
I razmišljam o pozitivi: meni koja se ekspresno oporavljam od operacije i bebonu koji je zdrav, gladan, glasan i veseo 😀😀 I rođen pred kraj termina 😀
Ja ne znam sto je meni,ali ja jos uvijek nemam niti strah,niti tremu,niti ikakve misli o porodi. A poznavajući sebe,i hladnokrvnost,mislim da ću ja s tim stavom ušetat u rađaonu. Jednostavno, uopce ne donosim neke zakljucke unaprijed… kao dijete sam bila ukupno 2 godine u bolnici, 2 puta na aparatima,ozivljavana…operacije više i ne brojim, nakon svega jos imala prometnu iz koje sam se sama izvukla iz zapaljenog auta,znači ja si brijem da je meni porod ono… pljugica!Mislim vjerovatno nece biti tako… ali mama me od malena priprema da je to dodjes,stisneš zube i dobiješ najbolji mogući poklon na svijetu. Nema filozofije! Meni je sve to oko stvaranja života u meni toliko fascinantno,da me i kroz vaše priče i kroz moju impresionira.
Nego,ajmo mi na shopping teme…
Idem ja danas u Pepco naci te tetrice da ih malo opipam
Kao filmska prica :O Ti si rodjeni borac 🏋️
Ja nikad bolesna nisam bila dok se nisam udala, kad se uda i spontani, sve me nesto krenu boliti hahahahha. A ono sa nepunih 20 uplovila u bračne vode 🤣
A poroda, samog cina, ja se ne bojimmm. Ja sam iskusila kontrakcije, porod i poslije tog opstu anesteziju, probudila se, ono fizicki kao da sam se naspavala fino. (a 3 mjeseca u bolnici, pred transfuziju krvi bila, koja je to fizicka iscrpljenost). Jedino me prepalo disanje, jednom mi nesto daha nestalo na sekund, ali ovaj put cu biti jaca i spremnija, nece ni to biti. Znaci porod - nema straha.
Moj strah je beba, ali necu da crnim po forumu od jutra. Prestajem xD Cekam grickalice i gledacu seriju 😍 Za danas ne istrazujem vise xD
Pa vidis,i ti si prosla nesto strasno sto te sada čini jačom... bit ce sve okej! Vjeruj mi,meni ništa ne ide lako... ali se uvijek dobro završi
imat ćemo sve iste komode, medo odijela, kadice, torbe za pelene…
Ja isto ovo mislim... kad sretne neku u gradu,znat cu ova je sa klokanice
Jutro zenske, da vas i ja malo pozdravim.. citam stalno, ali sa zakasnjenjem pa mi je glupo komentirat nakon par sati/ dana zaostatka 🙈😂 ugl mi bili jucer na trudnickom tecaju u domu zdravlja Siget.. bilo je fakat ok, zanimljivo, dosta informacija.. 3 sata smo bili, i jos jednom sljedeci tjedan isto tako.. pa koga zanima, preporucam 👍 planiram tamo i na neku radionicu o dojenju kad bude, to smo se isto mogli prijavit..
Sortiraj odgovore
Najstariji