Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    11. Rujan 2018. 17:02

Miranda

Drago mi je da su svi pregledi super prosli! 😍
    Allie super su spavacice i luster posebno
    Odicni ulovi u Lidlu 😊 Najradije bi muza poslala a vec vidim kako ce me pogledat ako mu to predlozim 🤣
    I meni je definitivno ova trudnoca teza od prve ali dobro, ocekivano je.
    Ana prvo vrijeme ne steznik a poslije po potrebi. Ne znam jel u vasem rodilistu dode fizijatar na konzultacije pa pogleda stanje misica i reza i da preporuku za steznik ako treba.

Ima jedna fizijatrica koja šeće po bolnici svako jutro osim vikendom..najprije obiđe intenzivnu pa sobe...ali 3 kata su to hmm..možda nema vremena za mišiće trudnica..a bo..vidit ćemo

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 17:03

Evo ja imam ovako nešto na ovu foru,trenutno mi nije kod mene doma da slikam kako izgleda.Ja sam s ovim prezadovoljna jer se ovo za prematanje diže i unutra je mala kadica dok bebica ne može samostalno sjediti. Meni je bilo odlično jer se nisam morala saginjat i kadicu stavljat na neke stalčiće ili stolove. Totalno mi je nepraktično kupit kadicu za novorođenče i onda se gurit po tuš kabini  kad bebicu moraš u početku držati s rukom i sve...

• Strudlica
    11. Rujan 2018. 17:05

Barbiemama ja sam ti najviše voljela sebi sve pripremit nadohvat ruke prije previjanja tako da mi sve bude spremno  I iza sve lijepo na svoje mjesto i super

pepe1907
    11. Rujan 2018. 17:20

evo ako super akcije...samo ne znam za krevetic koliko je kvalitetan

Klikerica
    11. Rujan 2018. 17:21

Evo i moje slike,tu sam imala 5 mjeseci i kupali su me očito u kadici na stolicamatek sada obracam paznju na to.
    Jedino sto sam sigurna da ce naš pišulinac imati jesu ovi ogromni obrazi. Mene od rođenja cijela familija zove Bucka,mada mi je tijelo oduvijek bilo fit. No do druge ili trece godine sam imala ovu  glavu koja je cijela bila u obrazima,za koje su me svi štipali i ljubili non stop. A muž je još veća okruglica od mene, on je okrugao i danas. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 17:33

Allie luster divan, spavaćice preslatke! Ja ću muža poslati na tržnicu u subotu u nadi da ima nekih prihvatljivih. Ako ne, onda cu naručiti  

Salatica9192
    11. Rujan 2018. 17:39

Klikerica

Evo i moje slike,tu sam imala 5 mjeseci i kupali su me očito u kadici na stolicamatek sada obracam paznju na to.
    Jedino sto sam sigurna da ce naš pišulinac imati jesu ovi ogromni obrazi. Mene od rođenja cijela familija zove Bucka,mada mi je tijelo oduvijek bilo fit. No do druge ili trece godine sam imala ovu glavu koja je cijela bila u obrazima,za koje su me svi štipali i ljubili non stop. A muž je još veća okruglica od mene, on je okrugao i danas.

Jooj, bas si bila za istipati obrazeee 😄😚 😊

Mina93
    11. Rujan 2018. 17:41

Super ulovi 😁 ja sam svome predlozila da idemo u lidl i na prvu se slozio, al vec vidim da ce poludit kad dodjemo, nije on za takvo kopanje i guzvu 🤣 prosli tjedan sam bila u kiku po rucnike i on je izasao van nakon par min rekao da ne moze bit unutra koliko je to sve bilo zbrda zdola 🤣
    Cure koje ste uzele brojeve spavacica? 

• Dalal
    11. Rujan 2018. 17:44

Evo i mene sa OGTT. .nije bilo strašno ..Iskapila onu čašu slatke vode, sačekala 1 sat i vađenje krvi i to je to...Jedino sto imam pretanke i preslabe vene pa su sestre pokušavale ubosti pravu ali su na kraju ipak pozvale doktoricu da ona to odradi. 
    Nalazi će biti tek za 7-10 dana kada mi je sledeca kontrola u laboratoriju ali su rekli ukoliko nešto ne bude u redu zvat će me..Pa sam ja danas navalila na kolače  (još mužu i rodjendan)..kako keze naša Miranda: da se najedem dok mi nisu zabranili😀😀😀
    Ja ne znam kad mislim početi sa pripremama za bebicu..sve si mislim ima vremena. .A kad pogledam vaše stvarčice rastopim se i sama sebi kažem "e i ti od sutra pocinjes "😀😀

truskawka
    11. Rujan 2018. 17:46

Cure slike su vam prefora ove iz djetinjstva..ja obozavam gledati takve slikice ☺☺ to mi je tak slatko i simpaticno ❤❤ 
    Klikerica takvu identicnu kadicu smo i mi imali samo svjetlo plava je bila 😁 jos je se sjecam jer je jos dugo bila u upotrebi za kupanje na dvoristu umjesto bazena 😅 
    A ja sam rodjena sa crnom gustom kosom, ali samo oko glave, a gore celava 🤣🤣 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI