Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    11. Rujan 2018. 16:29

Hvala ti na info.
    Ma spremna sam za guzvu Doduse, vise me zanimaju trudnicke stvari, jer jos uvijek ne znam spol. Ali mogla bi nesto neutralno kupiti :)

• zvrkica
    11. Rujan 2018. 16:31

Ma očito svaki doktor radi po svom 😂😂😂😂 užas

Ja sam papu radila u veljači, a bris u ožujku prije IVFa i sada u trudnoći 0 bodova. 
    Recimo, danas ništa o mjerama nismo pričale, samo je rekla 640 g i mjere odgovaraju tjednima. 
    Al ona uvijek tako, kao na traci, samo da te što prije isprati van 

AllieH
    11. Rujan 2018. 16:37

Od jutros otkad sam otisla ravno 10 stranica 
    Od izvjesca s pregleda zapamtila sam da je svima sve ok, hvala Bogu! Ali primjecujem da smo stalno sve opterecene cerviksom, do nedavno mi to uopce nije padalo na pamet, a sad mi je to jedno od prvih pitanja na pregledu. Zato vi kojima je preporuceno mirovanje i lezanje, nemojte se forsirati i slusajte svoje lijecnike i bit ce to sve dobro 
    Ptico, kinderbet je prekrasan 
    I ajme slatkisa iz mladih dana! Bez brige, tako da ce i danasnji bebaci biti smijesni kroz 20-30 godina! 
    Izvjesce iz Bosne. Nisam stajala u Bingo, nije mi se na kraju dalo, jer smo prvo bili na Arizoni i nahodali se, tamo sam pronasla 2 spavacice, jedna je bila 10, druga 15KM. 100% pamuk, prekrasne na dodir. Neka baba u hali me uvjeravala kako necu naci ispod 20-25KM koliko su kod nje (ima hrpa toga, ali meni iskreno nisu bile bas lijepe i strasno su mi smetali natpisi na gramaticki neispravnom engleskom ), no na kraju sam u jednom ducanu koji drzi iskljucivo pidzame i donje rublje (ducan je kod velikog makadam parkinga, moj trudnicki mozak je zaboravio zapisati ime) nasla ove dvije, imali su bas lijepog izbora, a sve kratkih rukava su im bile 10-15KM. Imaju i kompleta pidzame/spavacice i kucni ogrtaci, ustvari nema sto nema, cijene skroz pristojne. Ja sam trazila iskljucivo kratke rukave, jer znam da u rodilistu bude ajme vruce. Imam Ugg Australia deblji kucni ogrtac u kojem ce mi garant biti prevruce u rodilistu pa sam si mislila kupiti neki tanji, ali to mi je palo na pamet tek kad sam dosla kuci. Vidjet cu, mozda pronadjem nesto tanje u H&M-u sto ce mi svakako i kasnije posluziti. 
    Sto se djecje robice tice, nema cega nema. Nisam nista posebno gledala, ali mi se cini da je skuplje nego npr. u Kiku ili Pepcu. 
    Nasla sam crne trudnicke skinny traperice za 25KM, dakle 100kn, njima sam prezadovoljna tako da sam sad mirna. 
    Sto se Orasja i djecje opreme tice, nista jeftinije nego sto se nadje u Hrvatskoj osim eto sto se moze iskoristiti taj povrat PDV-a. Mislim da je u Srbiji isplativije. 
    I jos smo bili u Eglo rasvjeti, pronasla sam bas lijepi luster za djecju sobu, stavit cu sliku, ali uzivo nije ni blizu tako jaka boja, bas svijetlo mint da sam prvo dobro gledala je li bijela ili mint. I eto, to je otprilike to. 

Luka ❤

AllieH
    11. Rujan 2018. 16:38

Luka ❤

Ptičica
    11. Rujan 2018. 16:40

Koliko mi je bilo smijesno ono pisanje o "vađejđej", sad i mene boli. Onako bas ostra bol. 😒

barbiemama
    11. Rujan 2018. 16:44

Pticaselica, na kraju sam naručila Cam Cullami kolijevku, a za poslije sam odlučila kupiti u Ikei Gulliver krevetić. predivan ti je krevetić 😍

meni stigla narudžba sa m&a desirea. jako sam zadovoljna spavaćicama, tako su mekane i dovoljno dugačke. za 80 kn stvarno predobre i pamuk je vrh 😍 naručila i par tetrica, isto su mi super ❤️

barbiemama
    11. Rujan 2018. 16:45

Allie, sve je predivno. a posebno luster 😍

du1988
    11. Rujan 2018. 16:46

allie, drago mi je da si se opremila 😁 ja cure ne znam je li normalno da me bas nista ne boli...ono, citam vas i tegobe tu i tamo...a ja picim sto na sat svaki dan i nema nikakvih bolova ni zatezanja. jedino mi trbuh otvrdne od veceg napora 🙄

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    11. Rujan 2018. 16:49

du1988

allie, drago mi je da si se opremila 😁 ja cure ne znam je li normalno da me bas nista ne boli…ono, citam vas i tegobe tu i tamo…a ja picim sto na sat svaki dan i nema nikakvih bolova ni zatezanja. jedino mi trbuh otvrdne od veceg napora 🙄

Be happy. U.prvoj trudnoci sam trenirala do ulaska u 7i mjesec. Radila do petka, rodila.u nedjelju, dva dana nakon. A sad 😑

Ana89
    11. Rujan 2018. 16:51

Evo nekoliko opcija za uloške za rodilje i još par sitnica koje sam vidjela:

https://www.tosama.hr/b/71_NATURA-FEMINA/i_11_natura-femina-maternity-ulosci-za-rodilje-10-kom

višefunkcionalni hoodie:

http://www.maminmalcek.si/jopica-nosilko-3709

bubamara.in , chicco ulošci..i svudje drugdje 70 kn

Cure, pitanje...Steznici nakon carskog reza? Da ili ne, koji i kakvi ako da... neki kažu da, neki ne, meni trebaju iskustva. Hvala

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.