Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    27. Travanj 2018. 12:02

Evo me s pregleda cure! Sve je u redu zasad, veliki smo 3.61 cm!  Još mi nije sjelo valjda jer sam se pripremala za loše vijesti. 
    Nisu me vagali ni ništa, idem ponovno za 2 tjedna, opet u petak. Dogovorila sam s dr. da ću u međuvremenu obaviti nifty/harmony, iako je ona danas rekla da je nuhalni ok, koliko je mogla vidjeti.
    Da, račica sam! 
    Nisam još kupovala grudnjake, ali to samo zato što sam lijena hodati po dućanima, nisam bas tipično žensko kaj se toga tiče. Ali kupila sam nove hlače, jer me užasno smeta bilo kakvo stiskanje na trbuhu, koliko god minimalno bilo.

27. Travanj 2018. 12:05

zvala sam ginekologa i sestra me naručila 15.5. na pregled. dva i pol tjedna još?!  makar, dosta sam smirena osoba, i vjerujem da je sve oke, i da čak i bolje da idem onda na prvi pregled dok bude i srce kucalo i sve se bolje vidjelo. 
    što se tiče grudnjaka, još stanem u svoje B košarice 
    i da, danas cijeli dan lagani bolovi, ko predmenstrualni, i bez apetita skroz, nemam mučnine, ali mi se ni ne jede ništa. kak ste vi cure?

DeeSB
    27. Travanj 2018. 12:26

Tenci...ti si jos dobro prosla, ja cu slijedeci tj otici naruciti se privatno jer nema sanse da normalna docekam 29.5. 😂
    Sto se tice grudnjaka, neki dan sam si kupila C kosarice, (pamucni, ali ne babski 😉) iako stanem jos i u B ali malo kipim 😂😂

I jutros mi je od paste za zube 2 sata bilo lose, mislila sam da cu bljucnuti...ali nisam.

L 💛

Pticaselicazgst
    27. Travanj 2018. 12:29

Maggie suuuper vijesti. Veliki malac ☺ Cestitam 😍😍 bas mi je drago da je sve u redu ☺ kako lijepe vijesti smire covjeka. A ipak onda ides na nifty? Bas javi proceduru i kako to sve funkcionira. Sad se fino mozed opustit i uzivat u vikendu. 🤗
    Ufff pricaj mi, meni je to sve stres, ja najvise u tajcama. Nigdje me ne zuljaju 😊
    Tenci ne brini se. Brzo ce doc vrijeme pregleda a ti se do tada opusti i sve dok imas simptome znaci da je sve u redu. 🤗 deff ti je bolje ic kasnije, u 8 tjednu ce ti se vec fino vidjet bebac. 
    Meni malo muka, malo boli trbuh, malo glava. Standardno 😂 nisam bas nesto spavala i tak.. bit ce bolje kad prodje prvo tromjesečje. 

Pticaselicazgst
    27. Travanj 2018. 12:30

Deeeb di si kupila grudnjak? Ufff dizanje zeluca je krenulo 😓

Nunii
    27. Travanj 2018. 12:52

Mene zenska narucila 7.5 tek za prvi pregled. Prije nema termin slobodan. Jos malo pa cu docekati i da vidim to malo cudo. 
    Danas se opet probudila u sedam i nema spavanja vise.
    Oko devet uzela macka i od susjede malu pa smo malo na dvoristu bile. Pola sata i ubilo me. Odma na krevet i samo da mi je vode. Buduci da sam jucer radila,malo je zabolilo pred spavanje.
    A grudnjaci,muko moja. Inace sam imala male sise. Mislim da mozda 70 b. Nikada uglavnom ne gledam velicinu nego prislonim pa vidim 😂. Sada su doslovno za dva broja vece. Padaju fino iz grudnjaka. Naprijed ko push up,a sa strane ko da ce se slijati. Nosim ga samo kada radim, znaci tri puta tjedno i doma sam bez njega. Jos cu raditi mjesec dana buduci da nije tesko i onda stopiranje malo. Imam pravo 300€ mjesecno za sebe i oko 194€ za bebu kada se rodi. I dragi ima dobru placu tako da nemamo brige.
    Al ako ce sve biti ok mozda cu ostati i raditi malo duze. Dok mogu hocu,dok ne mogu necu sigurno.

Pepe ti si spomenula da bi se preselili u Njemacku ili?

• bucka90
    27. Travanj 2018. 13:05

Ja nisam ni razmišlala o tom Niffy testu (ili kako se već zove hahaha). Slabo vas uspijem popratiti radim, prekinuli su mi godišnji pa sam baš ljuta i sve mislim kako ću ranije na odmor... Treba mi 40 min vožnje + 20 min šetanja a mene mučnine hvataju opako i slabina. malo se žalim znam :/ ali nekome moram. hahaha
    Mi smo rekli samo roditeljima i braći ali pošto njih hvata euforija i lajavi su, mislim da će uskoro svi saznat. Ali stvar je u tome da ja neee biii. Strah me bar negdje do 2,5 mjeseca. A oni nikako ne razumju što se tu ima skrivati. GRRRRRR 
    Uglavnom, jedva čekam sljedeći pregled.  
    Što se tiče treniranja, rekao je doktor da ne smijem tipa marince raditi niti mrtvo dizanje. Tako da visoko intenzivni treninzi su otpali. 

DeeSB
    27. Travanj 2018. 13:05

Pticaselicazgst

Deeeb di si kupila grudnjak? Ufff dizanje zeluca je krenulo 😓

Evo sad sam na poslu isla u wc vidjeti sta pise na grudnjaku 😀😀 zapravo je samo izvana pamuk...iznutra je kao i na svakom drugom haha 
    Ali eto udoban je i lijepo izgleda, i dobro ih drzi da se ne micu puno da ne bole 😂😂
    C&A

L 💛

Maggie85
    27. Travanj 2018. 13:40

Pticaselicazgst, na kraju sam odlučila to obaviti pa da budem mirna. Pozitivna sam i uvjerena da će sve biti u redu pa gledam da će mi test biti potvrda toga i onda lijepo mirno mogu uživati do kraja trudnoće. Muž je rekao da želi da idem pa i radi mira u kući.
    Zvala sam Breyer, Podobnik i Sunce i nitko ne može test napraviti prije srijede, jer šalju van na analizu, a vikend je, i k tome produženi. Tako da ću ići odmah u srijedu. Nadam se da će nalaz stići do onog idućeg petka, 9 dana nakon testa, da mogu doktorici reći rezultat. Koliko sam ja čitala, nema tu neke procedure, obično vađenje krvi i gotovo. Ako sam u krivu, ispravite me.

pepe1907
    27. Travanj 2018. 13:41

Nunii

Mene zenska narucila 7.5 tek za prvi pregled. Prije nema termin slobodan. Jos malo pa cu docekati i da vidim to malo cudo.
    Danas se opet probudila u sedam i nema spavanja vise.
    Oko devet uzela macka i od susjede malu pa smo malo na dvoristu bile. Pola sata i ubilo me. Odma na krevet i samo da mi je vode. Buduci da sam jucer radila,malo je zabolilo pred spavanje.
    A grudnjaci,muko moja. Inace sam imala male sise. Mislim da mozda 70 b. Nikada uglavnom ne gledam velicinu nego prislonim pa vidim 😂. Sada su doslovno za dva broja vece. Padaju fino iz grudnjaka. Naprijed ko push up,a sa strane ko da ce se slijati. Nosim ga samo kada radim, znaci tri puta tjedno i doma sam bez njega. Jos cu raditi mjesec dana buduci da nije tesko i onda stopiranje malo. Imam pravo 300€ mjesecno za sebe i oko 194€ za bebu kada se rodi. I dragi ima dobru placu tako da nemamo brige.
    Al ako ce sve biti ok mozda cu ostati i raditi malo duze. Dok mogu hocu,dok ne mogu necu sigurno.

Pepe ti si spomenula da bi se preselili u Njemacku ili?

pa evo baš čekamo poziv dal je M. dobio posao..a onda kod matičara i selimo se.😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.