Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nunii
    26. Travanj 2018. 23:36

Jos nisam bas svjesna da sam trudna,ono tren da,tren ne 😂
    Mami,susjedi gore i najboljoj priju iz srednje. I dragi zna 😂

Pepe ista stvar kod mene ujutro. Skoro do 12 ne jedem,a lose spavam pa cekam i do pet sati na prvi obrok. Kasnije krece jedi sto je jestivo. Otisla popodne na posao,isla kuci i kupila pizzu i jos dvije vrste sira i vrhnje da ju malo obogatim.
    Svaki dan mi je nekako drugacije.
    I da Pepe,jel imas jos onako sitne bolove u trbuhu? Mislim da smo tu negdje blizu sto se tjedana tice.

27. Travanj 2018. 06:27

Mi nismo rekli nikome i cekali budemo da prode prvo tromjesjecje da kazemo, tesko mi cuvati tajnu, ali moram 

Salatica9192
    27. Travanj 2018. 08:13

Znam kako izgledaju mucnine, imala sam ih 2012, patnja :( Nisam mogla prici, cajni, siru, pa mirisi iz kuhinje, jooj. 
    A sada nista, samo na gladan zeludac malo nelagode. I tacno prizeljkujem, em da se osjecam trudna haha, em ljudi ja jedem previse haha, pa se naduvam, pa mi stane zeludac haha (ali to ima veze I sa prestankom pusenja).
    A kod mene znaju roditelji I brat I muzeva uza porodica (zivim sa njima), prijateljica I brat jos jedan. I to je trebalo ostati na tom, tim ljudima ne mogu sakriti, previse me vidjaju I znaju :D Ali muzu pred dvojicom drugara ispade, mama izgleda svojoj prijateljici rekla, na poslu direktor rekao kolegama??!! (na bolovanju sam) I tako da se to siri...
    A ja uzas, treca trudnoca ova, istripala se, sto vise ljudi znaa, nesto ce se desiti haha :O

Pticaselicazgst
    27. Travanj 2018. 08:51

Ja sam bila prisiljena rec mami neki dan, jer nisam mogla lagat zasto necemo doc u zg za vikend  a muzevi starci sumnjaju ali im jos nismo rekli. Mamu sam zamolila da nikome ne govori jer im mi zelimo rec uzivo kad dodjemo pa da bude iznenadenje 😊

DeeSB
    27. Travanj 2018. 09:16

Osim muza 😂 znaju samo jedna kolegica s posla, i trenerica koja mi je rekla da ipak ne dolazim na treninge dok ne obavim pregled...
    Roditeljima cemo reci poslje pregleda jer se moja mama ne moze kontrolirati, kad je brat rekao da mu je cura trudna u roku par dana razglasila je cijeloj familiji...tako da cekamo. Ali bas je tesko sutjeti... 

L 💛

27. Travanj 2018. 09:23

mi smo odlučili biti tiho tih prvih 3 mjeseca jer svekrva sve razglasi iste sekunde, a ne želim da itko zna bar na početku, pa onda bolje da ne zna nitko. 
    al da, užasno mi je teško šutjeti, htjela bi da netko zna da mogu pričati o trudnoći 

Pticaselicazgst
    27. Travanj 2018. 09:35

Hihi te mame i svekrve 😁 tesko je sutjeti ja bi da svi znaju, al se isto suzdrzavam. Kad sam prosli put bila trudna svima smo rekli i onda se dogodio spontani bas mi je bilo koma. Tad smo rekli da sljedeci put necemo govorit okolo. Znam da mama nece rec nikome tako da smo tu sigurni. 😊

pepe1907
    27. Travanj 2018. 11:00

Nunii

Jos nisam bas svjesna da sam trudna,ono tren da,tren ne 😂
    Mami,susjedi gore i najboljoj priju iz srednje. I dragi zna 😂

Pepe ista stvar kod mene ujutro. Skoro do 12 ne jedem,a lose spavam pa cekam i do pet sati na prvi obrok. Kasnije krece jedi sto je jestivo. Otisla popodne na posao,isla kuci i kupila pizzu i jos dvije vrste sira i vrhnje da ju malo obogatim.
    Svaki dan mi je nekako drugacije.
    I da Pepe,jel imas jos onako sitne bolove u trbuhu? Mislim da smo tu negdje blizu sto se tjedana tice.

pa samo navečer, ali samo ako se isforsiram preko dana..evo jučer čistila, usisavala,prala veš itd...i bas me par puta zabolilo

pepe1907
    27. Travanj 2018. 11:03

Pticaselicazgst

Ja sam bila prisiljena rec mami neki dan, jer nisam mogla lagat zasto necemo doc u zg za vikend a muzevi starci sumnjaju ali im jos nismo rekli. Mamu sam zamolila da nikome ne govori jer im mi zelimo rec uzivo kad dodjemo pa da bude iznenadenje 😊

joi te mame..tak mene moja davila zasto od 2 tj godisnjeg nisam dosla do njih..a meni muka me mogu se dic iz kreveta..jos se razbolila pa je bila ljuta zasto ne poduzimam nesto..nek pijem neke tablete..a nisam joj mogla rec 😄 saznat ce za 3 tj... necak mi ima prvu pricest

Pticaselicazgst
    27. Travanj 2018. 11:17

Pepe veselo i tebi 😁 sve ce im bit jasno kad im kazemo da ce postat bake 😍 
    E jeste vi pocele kupovat vece grudnjake? Meni su moji mali, imam jedan veci od prosle al mi i taj postaje malen. Kakav grudnjak uopce uzeti? Citala sam da je najbolje pamucni a meni su bapski i ruzni 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.