Du neces vjerovat al je komoda 59,5 cm. Bas sam isla mjerit, slika u prilogu 😊 tako go for it 🤩🤩
Hvala cure i meni se jako svida. 😊😊
Sve je iz ikee sto je na slici, to smo bili jedan dan i orobili je 😂😂
LAROUSSE nega novorođenčeta. Izdavac Laguna. Pise sa francuskog prevela, tek sad vidim. Znaci izvorno francuska knjiga i moguce da ima onda, ovo je prevod samo😊
ima jeeeee 😁 posudit cu ju onda pa da se i ja educiram! Hvala 😘
Jupiii 😊 Bas javi utiskee. Procitala sam nesto zanimljivo, da se bebe kupaju svaki drugi dan, ukoliko im se peru intimni dijelovi poslije nuzde. To bi mi odgovaralo, jer planiram tako prati bebu kad se ukaki, a ono strasno mi da je malu onakvu kupam cijelu svaki dan. To je ok?
Svjesna velicina i oblik grudi i bradavica nema nikakve veze sa dojenjem ni kolicinom mlijeka jedino ako su uvucene bradavice postoje oni sesirici sta se stave kao nastavak pa beba kroz to vuce tako da nemas brige😊 😉
Salatice ja svoje nisam uopce prala u kadici dok nije otpa pupak nego sam ih sa gazom namocenom u vodi brisala i i samo one pregibe prosla sa baby uljem. Posli ih isto nisam svaki dan u kadici cijele mislim da je najbitnije ovo podrucje pelene svakodnevno prati 😊😉
Kao da mi nesto curi iz lijeve dojke, i to kad stisnem izadje kao zuta tecnost, desna mi je inace uvijek bila manja i cak manja i bradavica kao da je zakrzljala hahahah tu se nista ne desava 😂
Jako me bole bradavice imam osjecaj kao da su upaljene i vrele su jako, je li to bas priprema za dojenje, bojim se da se nesto nije upalilo ako nije previse glupo razmisljanje 😱🙈
svjesna, vecina mojih frendica ima jako male grudi pa su dojile…mislim da ce ti bradavice jos malo nabubriti, moje su isto dosta male al nisu uvucene pa mislim da ce biti ok…javit ce se netko iskusniji. klikerice, ako budes isla do Orasja, preko puta tog drugog Binga u centru (bivsi Interex) ima trgovina s baby opremom, navodno ima svega i svacega po puno povoljnijim cijenama nego kod nas. to nisam stigla obici, al sestricna je kupila krevetic za 150 KM, neke dekice i tako!
deal! Nisam ti ja baš po Orašju domaća, jer živim u Zagrebu, ali moj tata je u Orašju i na Arizoni skoro svaki vikend, i jedva čeka da ja svoje odležim što moram pa da mogu doći kod njih da skupa idemo njegovom prvom unuku kupovati
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Kao da mi nesto curi iz lijeve dojke, i to kad stisnem izadje kao zuta tecnost, desna mi je inace uvijek bila manja i cak manja i bradavica kao da je zakrzljala hahahah tu se nista ne desava 😂
Jako me bole bradavice imam osjecaj kao da su upaljene i vrele su jako, je li to bas priprema za dojenje, bojim se da se nesto nije upalilo ako nije previse glupo razmisljanje 😱🙈
Nemoj nista tiskati, mazati, masirati nije potrebno ;) kakve su grudi prije poroda nema veze sa dojenjem kasnije :)
url=https://lilypie.com]
Za sve vas koje imate poteškoće s grudima, curenjem iz njih , sada vidim i upaljenim bradavicama, pa i tvrdim stomakom... ja nekad pomislim da po tom pitanju kao da nisam ni trudna, niti po grudima, a niti po stomaku se to ne može zaključiti... baš je sve nekako mekano i skoro isto ko prije... da ovaj mali ne udara svako malo dolje, ne bi ni znala da sam trudna. Isti grudnjak nosim ko i prije... mislila sam vam staviti sliku stomaka, a onda sam shvatila da je toliko mali da bolje da pričekam makar još 2 tjedna kad iskoči, pa ću slikati
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Simpa je skroz komoda! Mi smo trebali danas do Ikee u zagledačinu, ali propao plan. Pričekat će do idućeg vikenda.
Više me brine naš maleni stan u koji nisam sigurna da stanu dva nova komada namještaja... Ali dobro, snaći ćemo se.
facebook.com/mamaimak/
Ih! Tako se ni meni, na pola puta, skoro uopće ne vidi. Tek navečer, kad se još napušem. Ok, sise su narasle (i jako to lajkamo), ali nije da sam morala kupiti već novi grudnjak ili takvo što.
facebook.com/mamaimak/
Sortiraj odgovore
Najstariji