Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    08. Rujan 2018. 17:34

Cure, je li netko vec kupovao kadicu? Ja se mislim izmedju one ikeine jer je jeftina i stokke koja se moze preklopiti.
    Ne daje mi se bas 450 kn za komad plastike, al s druge strane cini mi se preprakticno sto se moze bilo gdje pospremiti. Nemam pojma gdje bi ove velike kade drzala..

božepetra
    08. Rujan 2018. 17:35

Klikerica, a sad vidim da smo i samo dan razlike! Mi smo 20+3!

facebook.com/mamaimak/

Pticaselicazgst
    08. Rujan 2018. 17:42

Bozepetra čestitke na deckicu 😍💙
    Busybee mi smo bas danas u lesnini uzeli stokke kadicu i umetak za 350 kn. Popust je u webshopu 20 % pa sam to iskoristila. Meni je ta kadica odlicna, prakticna, ne zauzima puno mjesta, prenosiva. 😍 vidit cemo kako ce se pokazat u praksi. 

Duda
    08. Rujan 2018. 17:48

Hvala, ako dobijem dopuštenje doktorice za put idem svojima u Slavoniju, pa i u Orašje obavezno 
    Ja planiram kupiti kadicu iz Ikee, baš to-sve je to plastika i ne daju mi se veliki novci za to. Jedino još ne znam hoću li uzeti i onu ležaljku koja ide u kadicu.. Hoćete li vi to uzimati? Koristi se maks. 6 mj., al isto ih ima povoljnih...

• Neda30
    08. Rujan 2018. 17:50

http://nbalovers.info/dog-already-adores-her-sister-who-hasnt-even-been-born-yet/
    Kako je ovo super!

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Salatica9192
    08. Rujan 2018. 18:00

Cure, casti me tata sa jos mini sopinga xD Narucujem ono H&M, Primark.
    Do sad imam 5 gegica, velicina 56 (tj trebaju mi stici), troje carapica, i 4 bodica dugi rukav (na preklop, 56 i 62 velicina). Sta da sad uzmem? Dvoje helankica sa stopicom, jos troje carapica, jos dva bodica dugi rukav ili jos troje gegica? Ili miks neki tog svega haha. Sve se bojim kupicu malo, a onda opet pomislim, beba izraste iz tog i ne obuce xD

Ptičica
    08. Rujan 2018. 18:01

Du i ptico, komode su divne! Cek, jedna je yisk a jedna ikea, jel tako?
    Ah, bradavice. Svrbe ludacki. A isla sam u yamamay kupiti grudnjak. Najveci mi je mali 🙄 mlijeko mi je doslo par sati nakon poroda bez da mi je ikad curio kolostrum. A imala sam mlijeka puno. Viska. Bradavice su "problem" samo ako su uvucene. Srica pa nemam taj problem 😎
    Sta sam jos htjela...a da!
    Majana sretan rođo 😊😘
    Cestitke na novim pisulincima.  Neka decki vode, imat ce nase princeze vise izbora kad narastu 😂
    Miranda kak si danas?

Pticaselicazgst
    08. Rujan 2018. 18:02

Salatice bodija ti uvijek treba, uzmi to i mozes neko deblje odjelce posto je zima.. a bodiji nek ti budu dugih rukava i sa stopalima, kao pidjamice ako toga jos nemas.. tako bi ja napravila 😊

Salatica9192
    08. Rujan 2018. 18:10

Narucila bih ovo dvoje i onda mi ostaje napad na bodice i medo odijelo (sto ce zaova). 

Ptičica
    08. Rujan 2018. 18:12

Salatice ovaj bijeli mi je predivan. Vidi za male nogice 🤩🤩🤩
    P.s. ja bi tvog tatu za tatu 🙄😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.