Cure, je li netko vec kupovao kadicu? Ja se mislim izmedju one ikeine jer je jeftina i stokke koja se moze preklopiti.
Ne daje mi se bas 450 kn za komad plastike, al s druge strane cini mi se preprakticno sto se moze bilo gdje pospremiti. Nemam pojma gdje bi ove velike kade drzala..
Klikerica, a sad vidim da smo i samo dan razlike! Mi smo 20+3!
facebook.com/mamaimak/
Bozepetra čestitke na deckicu 😍💙
Busybee mi smo bas danas u lesnini uzeli stokke kadicu i umetak za 350 kn. Popust je u webshopu 20 % pa sam to iskoristila. Meni je ta kadica odlicna, prakticna, ne zauzima puno mjesta, prenosiva. 😍 vidit cemo kako ce se pokazat u praksi.
Hvala, ako dobijem dopuštenje doktorice za put idem svojima u Slavoniju, pa i u Orašje obavezno
Ja planiram kupiti kadicu iz Ikee, baš to-sve je to plastika i ne daju mi se veliki novci za to. Jedino još ne znam hoću li uzeti i onu ležaljku koja ide u kadicu.. Hoćete li vi to uzimati? Koristi se maks. 6 mj., al isto ih ima povoljnih...
http://nbalovers.info/dog-already-adores-her-sister-who-hasnt-even-been-born-yet/
Kako je ovo super!
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Cure, casti me tata sa jos mini sopinga xD Narucujem ono H&M, Primark.
Do sad imam 5 gegica, velicina 56 (tj trebaju mi stici), troje carapica, i 4 bodica dugi rukav (na preklop, 56 i 62 velicina). Sta da sad uzmem? Dvoje helankica sa stopicom, jos troje carapica, jos dva bodica dugi rukav ili jos troje gegica? Ili miks neki tog svega haha. Sve se bojim kupicu malo, a onda opet pomislim, beba izraste iz tog i ne obuce xD
Du i ptico, komode su divne! Cek, jedna je yisk a jedna ikea, jel tako?
Ah, bradavice. Svrbe ludacki. A isla sam u yamamay kupiti grudnjak. Najveci mi je mali 🙄 mlijeko mi je doslo par sati nakon poroda bez da mi je ikad curio kolostrum. A imala sam mlijeka puno. Viska. Bradavice su "problem" samo ako su uvucene. Srica pa nemam taj problem 😎
Sta sam jos htjela...a da!
Majana sretan rođo 😊😘
Cestitke na novim pisulincima. Neka decki vode, imat ce nase princeze vise izbora kad narastu 😂
Miranda kak si danas?
Salatice bodija ti uvijek treba, uzmi to i mozes neko deblje odjelce posto je zima.. a bodiji nek ti budu dugih rukava i sa stopalima, kao pidjamice ako toga jos nemas.. tako bi ja napravila 😊
Narucila bih ovo dvoje i onda mi ostaje napad na bodice i medo odijelo (sto ce zaova).
Salatice ovaj bijeli mi je predivan. Vidi za male nogice 🤩🤩🤩
P.s. ja bi tvog tatu za tatu 🙄😁
Sortiraj odgovore
Najstariji