Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    božepetra
    08. Rujan 2018. 11:27

Evo, da i mi prijavimo spol! 20+3 danas, na točno 20tt saznali da čekamo dečkića!
    21.1. nam stiže mali Mak! <3

facebook.com/mamaimak/

Salatica9192
    08. Rujan 2018. 11:38

Da, cula sam za to i djecake. A za curicu ono, kada se uneredi pa sve bude u tom ili ne haha, zar se ne pokupe infekcije tako, joj pojma nemam haha. 
    Cekam da odu gosti i da krenem citati po redu.

Salatica9192
    08. Rujan 2018. 11:39

božepetra

Evo, da i mi prijavimo spol! 20+3 danas, na točno 20tt saznali da čekamo dečkića!
    21.1. nam stiže mali Mak! &lt;3

Cestitkeee 😊😊😊 Jos jedan mali djecak pojacava vodstvo 😊🤗😍

• Malaaiva
    08. Rujan 2018. 11:42

Vidim da vas puno ide u Merkur na tečaj, ja i muž bi trebali u 10.mjesecu u Vinogradsku na tečaj, jel ima još tko da ide? 

Rita

božepetra
    08. Rujan 2018. 11:45

Malaaiva

Vidim da vas puno ide u Merkur na tečaj, ja i muž bi trebali u 10.mjesecu u Vinogradsku na tečaj, jel ima još tko da ide?

Mi još ne idemo nikuda, taman htjela pitati koje je pravo vrijeme za prijavu, mora li se od nekog tjedna ili kako?

facebook.com/mamaimak/

Blaza26
    08. Rujan 2018. 11:51

Bozepetra cestitke na deckicu 
    Cini mi se da su decki stigli u nedostizno vodstvo.
    Moja curka skace vec pola sata,morala sam malo porozit Lilipye da se zna da sefica dolazi

• Malaaiva
    08. Rujan 2018. 11:52

Ja sam krajem 8. Mjeseca zvala i rekla da bi išla na tečaj u 10. Mjesecu i pitala koliko ranije bi se trebala prijaviti, pa su mi rekli da već tad bi trebala, a sad ne znam za ostala mjesta koliko treba ranije... 

Rita

Majana
    08. Rujan 2018. 11:53

božepetra

21.1. nam stiže mali Mak! &lt;3

Cestitam ❤️ 

božepetra
    08. Rujan 2018. 11:56

Malaaiva

Ja sam krajem 8. Mjeseca zvala i rekla da bi išla na tečaj u 10. Mjesecu i pitala koliko ranije bi se trebala prijaviti, pa su mi rekli da već tad bi trebala, a sad ne znam za ostala mjesta koliko treba ranije…

Znači, što- u 20. i kusur tjedana se može?
    Nemoj mi ove teške zadatke računanja zadavati :D

facebook.com/mamaimak/

Klikerica
    08. Rujan 2018. 11:57

barbiemama

Majana, sretan ti rođendan 🎂

Salatice, i ja sam se baš pitala kako ću mu prat pimpek 😂 moram to izguglati.

Ja sam odmah pitala muža hoce on to pa je rekao da moze da nema problema,to je njegov zadatak😆

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.