Evo, da i mi prijavimo spol! 20+3 danas, na točno 20tt saznali da čekamo dečkića!
21.1. nam stiže mali Mak! <3
facebook.com/mamaimak/
Da, cula sam za to i djecake. A za curicu ono, kada se uneredi pa sve bude u tom ili ne haha, zar se ne pokupe infekcije tako, joj pojma nemam haha.
Cekam da odu gosti i da krenem citati po redu.
Evo, da i mi prijavimo spol! 20+3 danas, na točno 20tt saznali da čekamo dečkića!
Cestitkeee 😊😊😊 Jos jedan mali djecak pojacava vodstvo 😊🤗😍
Vidim da vas puno ide u Merkur na tečaj, ja i muž bi trebali u 10.mjesecu u Vinogradsku na tečaj, jel ima još tko da ide?
Rita
Vidim da vas puno ide u Merkur na tečaj, ja i muž bi trebali u 10.mjesecu u Vinogradsku na tečaj, jel ima još tko da ide?
Mi još ne idemo nikuda, taman htjela pitati koje je pravo vrijeme za prijavu, mora li se od nekog tjedna ili kako?
facebook.com/mamaimak/
Bozepetra cestitke na deckicu
Cini mi se da su decki stigli u nedostizno vodstvo.
Moja curka skace vec pola sata,morala sam malo porozit Lilipye da se zna da sefica dolazi
Ja sam krajem 8. Mjeseca zvala i rekla da bi išla na tečaj u 10. Mjesecu i pitala koliko ranije bi se trebala prijaviti, pa su mi rekli da već tad bi trebala, a sad ne znam za ostala mjesta koliko treba ranije...
Rita
Cestitam ❤️
Ja sam krajem 8. Mjeseca zvala i rekla da bi išla na tečaj u 10. Mjesecu i pitala koliko ranije bi se trebala prijaviti, pa su mi rekli da već tad bi trebala, a sad ne znam za ostala mjesta koliko treba ranije…
Znači, što- u 20. i kusur tjedana se može?
Nemoj mi ove teške zadatke računanja zadavati :D
facebook.com/mamaimak/
Majana, sretan ti rođendan 🎂
Salatice, i ja sam se baš pitala kako ću mu prat pimpek 😂 moram to izguglati.
Ja sam odmah pitala muža hoce on to pa je rekao da moze da nema problema,to je njegov zadatak😆
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji