Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    08. Rujan 2018. 09:45

Mina93 ja sam se za sv duh odlučila još prije 2 mjeseca barem, pa se možda neću sad sjetiti svega što mi je presudilo u odluci, ali definitivno ono što mi je najbitnije je da sam čula za 3-4 doktora/ice same pohvale, poznajem jedno 5-6 trudnica koje su tamo skorije rodile, niti jedna nije imala negativno iskustvo sa doktorima. Sa babicama kako tko ali to je standardna priča, ništa dramatično. Navodno je sve čisto i uredno, 3 žene dijele sobu s bebama i jedan je WC na tu sobu. Na sv duhu su koliko sam skužila skloni predložiti inducirani porod, dakle kad dolaziš na preglede, kad im se učini da je dobar trenutak za bebu i tebe, predlože ti da dođeš na inducirani porod. To mi se učinilo ispočetka kao super stvar, da dr na kojeg si već naviknula i koji ti ulijeva povjerenje te porodi u kontroliranim uvjetima, ali sad mislim da ne bih na to pristala već bih čekala da to krene svojim tokom pa što bude i tko bude na porodu, iako cure imaju pozitivna iskustva i s tim induciranim tamo...  Iako ja trenutno mislim da ne bih pristala na to ako mi netko ponudi, to mi je pozitivno čuti u smislu da misle na nas i da su kooperativni i pristupačni. Ne znam, možda to nekome ništa ne znači al meni da. Na forumu isto više manje prevladavaju dobre kritike za sv duh, pa sam eto ja tako odabrala. U užem krugu mi je bila još vinogradska, ali za sv duh sam imala više dobrih primjera od žena koje stvarno poznajem... I da, dva puta sam tamo zvala hitnu za savjet zbog komplikacija u ovoj trudnoći i svaki put su mi na telefon svi bili super ljubazni doktori i umirili me savjetom :D i to jer nešto :D

du1988
    08. Rujan 2018. 10:18

jutro cure, do sad sam spavala! majana, sretan rockas sa zakasnjenjem i divna busa 😍😍 dobrodosla mareikate 🤗🤗 muz jucer na poslu, a ja se uhvatila slaganja komode, zapela sam na vodilicama, danas nastavljam. Obozavam slaganje i hitno moram naruciti puzzle 😂😂salatice, danas ok dan? Hvatam se sad rucka, pileca juhica i spatzle tijesto s povrcem i bijelim mesom...i da! Imam 10 obicnih bijelih tetra pelena, mislila sam jos uzeti par sarenih u pepcu i zanima me jesu mi onda jos dvije-tri bambus tetra dekice dovoljne??

url=https://lilypie.com]

Ivylee
    08. Rujan 2018. 10:25

Majana prekrasni ste 😍 Sretan ročkas!

Ja sam isto u pripremama za ručak, i nekako planiram cijeli dan ljenčariti 🙈 Jučer sam šetala po gradu, obavljala neke posliće od 9 ujutro do 2 poslijepodne, tako da sam se propisno umorila. A poslije sam bila na šišanju i bojanju...osjećam se preporođeno 😁

Mina93
    08. Rujan 2018. 10:31

MareiKate

Mina93 ja sam se za sv duh odlučila još prije 2 mjeseca barem, pa se možda neću sad sjetiti svega što mi je presudilo u odluci, ali definitivno ono što mi je najbitnije je da sam čula za 3-4 doktora/ice same pohvale, poznajem jedno 5-6 trudnica koje su tamo skorije rodile, niti jedna nije imala negativno iskustvo sa doktorima. Sa babicama kako tko ali to je standardna priča, ništa dramatično. Navodno je sve čisto i uredno, 3 žene dijele sobu s bebama i jedan je WC na tu sobu. Na sv duhu su koliko sam skužila skloni predložiti inducirani porod, dakle kad dolaziš na preglede, kad im se učini da je dobar trenutak za bebu i tebe, predlože ti da dođeš na inducirani porod. To mi se učinilo ispočetka kao super stvar, da dr na kojeg si već naviknula i koji ti ulijeva povjerenje te porodi u kontroliranim uvjetima, ali sad mislim da ne bih na to pristala već bih čekala da to krene svojim tokom pa što bude i tko bude na porodu, iako cure imaju pozitivna iskustva i s tim induciranim tamo… Iako ja trenutno mislim da ne bih pristala na to ako mi netko ponudi, to mi je pozitivno čuti u smislu da misle na nas i da su kooperativni i pristupačni. Ne znam, možda to nekome ništa ne znači al meni da. Na forumu isto više manje prevladavaju dobre kritike za sv duh, pa sam eto ja tako odabrala. U užem krugu mi je bila još vinogradska, ali za sv duh sam imala više dobrih primjera od žena koje stvarno poznajem… I da, dva puta sam tamo zvala hitnu za savjet zbog komplikacija u ovoj trudnoći i svaki put su mi na telefon svi bili super ljubazni doktori i umirili me savjetom :D i to jer nešto :D

Hvala ti 😘

Mina93
    08. Rujan 2018. 10:33

E da majana sretan rocko i slicica je prekrasna 😍

Salatica9192
    08. Rujan 2018. 10:40

Majana, 
    srecan rodjendan 😊😊😊😘 Svoj rodjendanski poklon dobijas na zimuu 🤗👶
    Ana, 
    nemam ni ja to curenje. Mislim da to nije obavezno, a i moze nam se poslije pojaviti. 😋
    Du, 
    hvalaa na pitanju 😊😊😍 Bolje sam, mislim bila sam onako i sad mi stize knjiga o njezi novorodjencetaa 😍 Ajoj, odlicna je. Mislim na prvo listanje. Sve su obuhvatili, razne moguce teme, 123str, fotografije beba koje poboljsavaju objasnjenje. Prezadovoljna sam na prvu. Stavila sam u komentar na fb slike, evo i ovdje. Neko je spominjao da ce narucivati bas ovu.  

Salatica9192
    08. Rujan 2018. 10:44

Ima i pravilno kupanje bebinih polnih organa, sto me zanimalo stvarno, ono bas kako da pravilno okupam? A koga cu pitati, kako ti kupas to bebi haha. Stvarno svasta ima. Nadam se da ce ovakav utisak biti i kad zavrsim sa citanjem (sad cu vam pametovati ahahah) 😂🤣

barbiemama
    08. Rujan 2018. 10:52

Majana, sretan ti rođendan 🎂 

Salatice, i ja sam se baš pitala kako ću mu prat pimpek 😂 moram to izguglati. 

Ana89
    08. Rujan 2018. 10:58

barbiemama

Majana, sretan ti rođendan 🎂

Salatice, i ja sam se baš pitala kako ću mu prat pimpek 😂 moram to izguglati.

Da, čula sam da se dječacima ispod kožice zna skupljati svašta i da treba jako pažljivo sa malim pimpićem da se ne upali.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Majana
    08. Rujan 2018. 11:21

Cure hvala vam svima 😘
    Da to za decke je malo kompliciranije znam jednu mamu kojoj valjda to nitko nije objasnia pa se bebacu sve bilo upalilo uh, bitno je samo da povucete onu kozicu malo i operete vrh, ali mislim da bi vam to patronazna trebala objasnit neznam kako njoj nije 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.