Cure samo da vam javim da je sve gotovo. Moje male prekrasne princeze vise nema otisla je sa anđelima. Sinoc sam imala inducirani porod koji je prosao u redu ali je bio prestrasan. Srce me užasno boli i osjecam se da se cijeli svijet srusio ali moram biti jaka zbog svoga muza koji je isto jako lose nakon svega ovoga. Ovo je bila nasa prva bebica i nazvali smo je Karla. Iako je moj prvi porod prosao tuzno i traumaticno nikada necu odustati od cilja da suprug i ja imamo andela jednog dana pored sebe.
Bilo mi je lijepo s vama zadnjih 6 mjeseci i od srca od najvecega srca vam zelim sve najlijepse sa vasim bebicama.
Ne mogu ni zamisliti kroz sto si prosla, vjerujem da je najgore iza tebe. Budite jaki i hrabri, sad imate andjela koji od gore pazi na vas ❤ 🙏 Drago mi je da si nam se javila, svaki dan mislim na tebe i kako si.

Luka ❤
Cure samo da vam javim da je sve gotovo. Moje male prekrasne princeze vise nema otisla je sa anđelima. Sinoc sam imala inducirani porod koji je prosao u redu ali je bio prestrasan. Srce me užasno boli i osjecam se da se cijeli svijet srusio ali moram biti jaka zbog svoga muza koji je isto jako lose nakon svega ovoga. Ovo je bila nasa prva bebica i nazvali smo je Karla. Iako je moj prvi porod prosao tuzno i traumaticno nikada necu odustati od cilja da suprug i ja imamo andela jednog dana pored sebe.
Bilo mi je lijepo s vama zadnjih 6 mjeseci i od srca od najvecega srca vam zelim sve najlijepse sa vasim bebicama.
Pikica89, moja sućut. Uskoro ćete biti roditelji, samo tako razmišljajte i želim vam da vam se snovi ostvare. Šaljem vam pozitivu 😘😘😘 I zagrljaje ...
Hvala ti na lijepim željama.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
❤️❤️❤️

Cure mene zadnjih dana progone ruzni snovi 😱 danas 2 komada, evo od muke se probudila 😅😰
Dobro jutro svima

Pikice, jako mi je žao. Nema sad nikakvih riječi koje bi mogle ublažiti bol. Želim vam snage da to zajedno prebrodite i svu sreću svijeta da ubrzo dobijete anđela kraj sebe. Najveći zagrljaj!

url=https://lilypie.com]
Jutro 😀 Ako netko ima pregled sretno 😀
Pikice nakon kiše UVIJEK dolazi sunce 🤗🤗

Cure, vi sto uredjujete i planirate uredjivati nesto vise od samog baby kutka/sobe. Ne znam kako je tu gdje zivite, ali kod nas u Slavoniji je puno isplativije sve raditi po mjeri. Imamo stvarno dobrih stolara + se prostor na taj nacin puno bolje isplanira i iskoristi.
Mi smo namjestaj za cijeli stan radili po mjeri, kupovali smo samo odredjene komade namjestaja, poput kreveta, kauca, stolaca. I stvarno smo super prosli, a sve izgleda 👌 Samo smo skupljali inspiraciju na Pinterestu i prema tome sve iskombinirali u svoj prostor. Da smo sve kupovali pojedinacno, izaslo bi nas dosta vise, a ne bi ni svaki kutak stana bio iskoristen kako treba.

Luka ❤
Pikice zao mi je,vrijeme ce pomoc skupa skupite snagu za dalje i od srca vam zelim sve najbolje 😘😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton
Pikice, bas mi je zao :( Slicno sam prosla, pisala sam vec i jeste tesko, lomi, ali bice bolje, vrijeme ipak lijeci rane, vjeruj mi. Oporavicete se. Drzite se jedno drugog ❤️ I kada budete spremni - u nove pobjede. Mi zene smo zmajevi 💪

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji