Medo odijelo uzima zaova 😂🤣 Cule se i ja joj poslala sliku haha. Ali tek pocetkom novembra ce slati, pa se nije zato javljala, itd xD A rekla sam joj da ne pretjeruje, bebe izrastu brzo i plus traze bas bas udobnost. A ja sam narucila set od troje gegica sa stopicom, velicinu 56, i carapice 3kom. Znaci imam 5 gegica velicine 56. Ne znam koliko jos trebam. Kad da predjem na bodice. :P
Mislim da ti je to dovoljno, bar tako pise na nekom popisu, mislim od bebimila ili tako nesto
Miranda i 4mommy imam ja kucu i u Zg pa mogu i tamo zivjeti da budem blize bolnici, on je meni valjda samo tak rekao da se znam poceti pripremati polako. I da cemo zvati dr kojeg sam odabrala da ce ga zamoliti da mi on vodi sve preglede..pa eto sta ja znam..ja njega slusam ko kak se pijan drzi plota 😅😅 a naravno probat cu i ja to malo odugovlaciti da nejdem bas ako nije nuzno potrebno..pa nema veze dolazit cu svakih par dana na pregled ako treba..ugl vidit cemo sve kako jos i sta ce biti..meni je najbitnije da mi je cerviks zatvoren i dugacak, bas me fino iznenadio ovaj porast i to mi je odlicno. I takodjer mi je najbitnije da su bebe dobro, a ostalo cemo lako 😅
Pticice hahha malena te zvekne da obratis pozornost na nju malo hihihi slatko maleno 😍
Eto hvala svima jos jednom..ovo mi je stvarno bio poseban rodjendan i iako nisam neke vrle poklone dobila osim par cokoladica i tako malih sitnica (mene svaki poklon veseli ma kako malen bio jer najbitniji mi je znak paznje) ali ovo mi je definitivno bio najbolji poklon ikad i bas sam se nekako uzdignula sa time ☺☺☺ sve mi je zao ici spavati hahaha..a budna od 4 ujutro 😅😅
❤N i V💙
Ja moram još 100% odlučit koju ću, bit će tik do krevetića, a krevetići su cca 80cm visine ne znam točno koliko je moj … U tome će mi stajat sva robica bebina, pa nisam pametna koju odabrat. Vjerojatno ću odlučit u ikei, idem u 10.mj
Mislim da cu ja malm, i na nju cu stavit dasku za presvlacenje, taman mi je istih dimenzija 😁 i 1m u visinu isto je taman visina za presvlacenje 😉
Pozdrav svima, neznam gdje bi pisala pa se unaprijed ispricavam sto sam fulala temu. Trudna sam 24 tjedana i za dva mjeseca se selim u D.Selo, svekrva mi je rekla da me ginekologica nemoze primiti jer ona vec dva mjeseca prije poroda salje u bolnicu na preglede te da sa uputnicom od svog ginekologa se prijavim u bolnicu. Ja imam jako bezobraznog ginekologa i on tek sa 38tjedana salje u bolnicu tako da mi uputnicu necu dat ranije. Mene zanima dali se mogu prebacit kod nekog ginekologa u bolnici u kojoj cu rodit?
Jooj da a sto se tice financija..nemojte mi ni pricati o tome.. 2.500eura ce mi otici samo na uredenje kupaone, a di je sve ostalo sto moramo urediti, pa selidba stvari svih iz zg u kc..sad sam kupila dva ormara za spavacu sobu na to sam dala 500eura..a di su jos stvari za bebe..ajme meniii..pa tocno cu morati dici kredit samo ne znam od kud cu ga placati 😕😕
❤N i V💙
Cure drage hvala vam na kom.za moju busicu...ja san evo zavalila se u krevet ujutro ranije spremanje male za skolu oblacenje cesljanje stavim joj torbu i ona pici a ja se vratim u krevet..mene polako pocinju prepone i ta pubicna kost..bas hodam vec ko da san sva rastakana...ja bass tesko nosim ali zato brzo rodim..Necu se bunit nista samo nek je sve kako triba...pozdravljam vas sve skupa saljem pusu i ono ovako cu se ubacivat kad budem imala vremena jer sad pocelo pisanje ucenje nema mi vise gluvarenja 🤣🤣😂😂pozz curke
url=https://lilypie.com]
A sad vjesti s mojeg pregleda.
Potvrdili smo spol da su cura i decko, bas se lijepo vide pisko i pisulinka 😄😄
Sve je urednih velicina, organi svi na broju, uredni i u funkciji. Plodne vode ima dovoljno. Cura je 944g, decko je 978g. Posteljice nisu nisko. Cerviks je tvrd, zatvoren, T oblik, produzio se sa 40mm na 47mm 🤗🤗 ja presretna.
Kontrola za 3 tjedna i do tad sam doma, a onda ce me slati u bolnicu na bolnicko cuvanje do poroda koliko sam shvatila.
Moram napraviti indirektni antiglobulinski test radi krvne grupe A- i eto to bi bilo to..i za kraj cu vam staviti svog štucavog mrguda i rasplesanu sramezljivicu.
awww predivni su 😍😍😍
Ja moram još 100% odlučit koju ću, bit će tik do krevetića, a krevetići su cca 80cm visine ne znam točno koliko je moj … U tome će mi stajat sva robica bebina, pa nisam pametna koju odabrat. Vjerojatno ću odlučit u ikei, idem u 10.mj
Mislim da cu ja malm, i na nju cu stavit dasku za presvlacenje, taman mi je istih dimenzija 😁 i 1m u visinu isto je taman visina za presvlacenje 😉
Kazem vam ikea je zakon,sve se da iskombinirati da bude jako skladno a duplo manje novaca. Malm imaju i mali ladičari...samo kliknite na njegove prijedloge za rjesenjima u kategoriji djeca i bebe. I gledajte sto bi posluzilo danas sutra u djecoj sobi😊
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pozdrav svima, neznam gdje bi pisala pa se unaprijed ispricavam sto sam fulala temu. Trudna sam 24 tjedana i za dva mjeseca se selim u D.Selo, svekrva mi je rekla da me ginekologica nemoze primiti jer ona vec dva mjeseca prije poroda salje u bolnicu na preglede te da sa uputnicom od svog ginekologa se prijavim u bolnicu. Ja imam jako bezobraznog ginekologa i on tek sa 38tjedana salje u bolnicu tako da mi uputnicu necu dat ranije. Mene zanima dali se mogu prebacit kod nekog ginekologa u bolnici u kojoj cu rodit?
Ja mislim de ces tesko nac nekog da ce te primit sad vec pred kraj...mozes probat ali nisam sigurna
Jooj da a sto se tice financija..nemojte mi ni pricati o tome.. 2.500eura ce mi otici samo na uredenje kupaone, a di je sve ostalo sto moramo urediti, pa selidba stvari svih iz zg u kc..sad sam kupila dva ormara za spavacu sobu na to sam dala 500eura..a di su jos stvari za bebe..ajme meniii..pa tocno cu morati dici kredit samo ne znam od kud cu ga placati 😕😕
I ja sam u potrazi za ormarom. Moram izbaciti ovu grdosiju od ormara, staviti neki manji kompaktniji, a da mi sve stane. Valjda budem našla tako nešto 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji