Jooj da a sto se tice financija..nemojte mi ni pricati o tome.. 2.500eura ce mi otici samo na uredenje kupaone, a di je sve ostalo sto moramo urediti, pa selidba stvari svih iz zg u kc..sad sam kupila dva ormara za spavacu sobu na to sam dala 500eura..a di su jos stvari za bebe..ajme meniii..pa tocno cu morati dici kredit samo ne znam od kud cu ga placati 😕😕
I ja sam u potrazi za ormarom. Moram izbaciti ovu grdosiju od ormara, staviti neki manji kompaktniji, a da mi sve stane. Valjda budem našla tako nešto 😊😊
Ja sam u jysku uhvatila akciju bas je bila do jucer pa sam 2ormara platila 1000kn manje nego bi ih platila po redovnoj cijeni. A cine mi se skroz ok. Dugo sam gledala koji bi uzela da mi po dimenzijama pase u sobu i citala recenzije pa eto odluka je pala..kupila i bas jucer moji otisli po njih i odpeljali u novu kucu. Sad jos moram komplet kupainu kupiti i neke ladicare, djecju sobu itd..srecom pa kuhinju, dnevni boravak i krevet imamo 😁 inace ne znam kako bi to financijski podnjeli..i sva sreca pa ce klincima vecinu toga kupiti moji roditelji, sve vece stvari ❤❤
❤N i V💙
Ja opet ne mogu spavati ne znam sto se dogadja zadnjih tjedan dana..svaku noc se budim i zjake prodajem..uzas..
Eh zaboravila sam staviti link od ducana/stranice koju sam nasla neki dan i sa koje cu naruciti tetra pelene i tak jos neke sitnice. Nasla sam tetrice koje su mi dosta povoljne, a cine mi se kvalitetne..recenzije su pozitivne koliko sam citala sto se tice samog narucivanja i proizvoda pa eto probat cu i ja 😀
Skicnite ako koju zanima 😋😉
http://www.eko-butik.com/
❤N i V💙
Pozdrav svima, neznam gdje bi pisala pa se unaprijed ispricavam sto sam fulala temu. Trudna sam 24 tjedana i za dva mjeseca se selim u D.Selo, svekrva mi je rekla da me ginekologica nemoze primiti jer ona vec dva mjeseca prije poroda salje u bolnicu na preglede te da sa uputnicom od svog ginekologa se prijavim u bolnicu. Ja imam jako bezobraznog ginekologa i on tek sa 38tjedana salje u bolnicu tako da mi uputnicu necu dat ranije. Mene zanima dali se mogu prebacit kod nekog ginekologa u bolnici u kojoj cu rodit?
Moja prijateljica je mijenjala ginekologicu u trudnoći jer njezina joj nije htjela izdavat doznake i svašta nešto,ali inače je vodila trudnoću privatno. tako da ova nova koja ju je primila joj je trebala samo za doznake. Na tvom mjestu ja bi definitivno išla pitati za promjenu jer je to tvoje pravo, a i ako se seliš i mijenjaš prebivalište već je to osnova za promjenu liječnika, a kamo li ako nisi zadovoljna liječenjem.Tako da ja vjerujem da imaš pravo da te netko primi :) evo sa stranice HZZO-a;:
Izabranog doktora možete redovitim putem promijeniti nakon isteka godine dana od zadnjeg postupka izbora. Unutar tog roka pravo na promjenu liječnika imate samo iz sljedećih razloga:
[ul]
[li]ako ste promijenili mjesto prebivališta odnosno boravišta[/li]
[li]ako namjeravate izbivati dulje od tri mjeseca iz mjesta prebivalištra ili boravišta[/li]
[li]ako je Vaš izabrano doktor prestao s radom, promijenio sjedište ordinacije ili prestao biti ugovorni doktor HZZO-a[/li]
[li]ako Vaš izabrani doktor u skrbi ima više osiguranih osoba od propisanog maksimuma[/li]
[li]ako je između Vas i doktora nastao poremećaj međusobnih odnosa koji onemogućuje daljnje liječenje[/li]
[/ul]
Razlog promjene trebate naznačiti u obrascu Izjava o izboru/promjeni izabranog doktora.
Ako ste kao razlog naveli poremećaj međusobnih odnosa, valjanost Vašeg zahtjeva za promjenu liječnika ispitat će posebno povjerenstvo
Cure samo da vam javim da je sve gotovo. Moje male prekrasne princeze vise nema otisla je sa anđelima. Sinoc sam imala inducirani porod koji je prosao u redu ali je bio prestrasan. Srce me užasno boli i osjecam se da se cijeli svijet srusio ali moram biti jaka zbog svoga muza koji je isto jako lose nakon svega ovoga. Ovo je bila nasa prva bebica i nazvali smo je Karla. Iako je moj prvi porod prosao tuzno i traumaticno nikada necu odustati od cilja da suprug i ja imamo andela jednog dana pored sebe.
Bilo mi je lijepo s vama zadnjih 6 mjeseci i od srca od najvecega srca vam zelim sve najlijepse sa vasim bebicama.
Ne mogu ni zamisliti kroz sto si prosla, vjerujem da je najgore iza tebe. Budite jaki i hrabri, sad imate andjela koji od gore pazi na vas ❤ 🙏 Drago mi je da si nam se javila, svaki dan mislim na tebe i kako si.
Luka ❤
Cure samo da vam javim da je sve gotovo. Moje male prekrasne princeze vise nema otisla je sa anđelima. Sinoc sam imala inducirani porod koji je prosao u redu ali je bio prestrasan. Srce me užasno boli i osjecam se da se cijeli svijet srusio ali moram biti jaka zbog svoga muza koji je isto jako lose nakon svega ovoga. Ovo je bila nasa prva bebica i nazvali smo je Karla. Iako je moj prvi porod prosao tuzno i traumaticno nikada necu odustati od cilja da suprug i ja imamo andela jednog dana pored sebe.
Bilo mi je lijepo s vama zadnjih 6 mjeseci i od srca od najvecega srca vam zelim sve najlijepse sa vasim bebicama.
Pikica89, moja sućut. Uskoro ćete biti roditelji, samo tako razmišljajte i želim vam da vam se snovi ostvare. Šaljem vam pozitivu 😘😘😘 I zagrljaje ...
Hvala ti na lijepim željama.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
❤️❤️❤️
Cure mene zadnjih dana progone ruzni snovi 😱 danas 2 komada, evo od muke se probudila 😅😰
Dobro jutro svima
Sortiraj odgovore
Najstariji