Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    06. Rujan 2018. 07:47

Pikice svima si nam u mislima i odtuguj sve što ti se dogodilo, a uvjerena sam da će ti se snovi ostvariti  

zadranka86
    06. Rujan 2018. 08:04

Pikice ne znam koje su prave rijeci i vherujem da ih sad nema ne postoje.....Samo ti mogu reci da pomusas biti hrabra i snazna i nekako odbolovati i zalijeciti tu ranu..Radi sebe naj vise i svoje nove bebice koja ce sigurno doci onda kad budes spremna kad sve donekle sjedne na svoje mjesto...Zelim ti od srca tebi i tvom muzu svu snagu svijeta i srecu da vas prati u buducnosti da se ostvarite kao roditelji...neka vas cuva dradi Bog...veliki zagrljaj saljem..

url=https://lilypie.com]

busybee
    06. Rujan 2018. 08:17

Pikice, pratila sam tvoju pricu... ne znam sta bi napisala osim da se drzis :( i da nakon ove slijedi prica sa sretnim zavrsetkom.

busybee
    06. Rujan 2018. 08:18

Cure koje se misle oko Malm komode- samo kupujte. Ne djeluje toliko kvalitetno ali neunistiva je! Nije skupa, preprakticna je. Ja sam je pretrpala i nakon par godina super izgleda.

Majana
    06. Rujan 2018. 08:29

Pikice bilo sta da napisem utjesit te nece, znam da je tesko,placi koliko god treba, izbaci to iz sebe a zatim glavu gore i samo pozitivno i vjeruj da ce vam se sto prije ostvariti san da postanete roditelji 😘❤️

barbiemama
    06. Rujan 2018. 08:39

Pikice, ne postoje riječi utjehe koje bi te mogle utješiti. mogu samo reći da mi je jako žao što se to dogodilo, isplači se i sigurna sam da ćeš jednog dana dočekati svoju srećicu :*

barbiemama
    06. Rujan 2018. 08:41

Mina93

Cure mene zadnjih dana progone ruzni snovi 😱 danas 2 komada, evo od muke se probudila 😅😰
    Dobro jutro svima

i mene zadnjih par dana. ali nevezano za bebu i mene. sanjam neke totalno nepovezane stvari.

barbiemama
    06. Rujan 2018. 08:44

iz Ikee imam Hemnes komodu, ta mi je nekako uživo bila najljepša i najpraktičnija. volim kad komode imaju ručke za povući, umjesto samo ravne površine.

Allie, u Zg su dosta skupe cijene stolara. baš sam se raspitivala za ormare po mjeri na hodniku. stare smo dobili sa stanom i nikada mi se nisu sviđali, a nisu ni praktični. no, dali su mi neke užasno visoke cijene.

frendica isto mislila raditi kuhinju po mjeri. na kraju joj nitko nije dao nekakvu cijenu ispod 30 000 kn, pa je uzela u Harvey Normanu neku ultra skupu kuhinju na sniženju za istu lovu.

• zvrkica
    06. Rujan 2018. 08:48

barbiemama

iz Ikee imam Hemnes komodu, ta mi je nekako uživo bila najljepša i najpraktičnija. volim kad komode imaju ručke za povući, umjesto samo ravne površine.

Allie, u Zg su dosta skupe cijene stolara. baš sam se raspitivala za ormare po mjeri na hodniku. stare smo dobili sa stanom i nikada mi se nisu sviđali, a nisu ni praktični. no, dali su mi neke užasno visoke cijene.

frendica isto mislila raditi kuhinju po mjeri. na kraju joj nitko nije dao nekakvu cijenu ispod 30 000 kn, pa je uzela u Harvey Normanu neku ultra skupu kuhinju na sniženju za istu lovu.

Barbie, može li se na tu komodu gore staviti podloga za previjanje? 

barbiemama
    06. Rujan 2018. 08:52

zvrkica

Barbie, može li se na tu komodu gore staviti podloga za previjanje?

mjerila sam ju baš i čini mi se da su mjere: 82 cm (dužina) x 52 cm (širina). stanu sve podloge za previjanje. ima i podloga manjih dimenzija, pa pored toga onda može stati još nešto ili uzmeš da podloga zauzima cijelu površinu, prema vlastitim preferencijama. ja ću uzeti podlogu s mjerama otprilike 70x40 cm, da mi stane neka mala košarica u kojoj ću držati stvari za njegu. inače, komoda je stvarno odlična i lako se sastavila. možeš uzeti s 4 ladice ili s 3, ja imam s 4 i zadovoljna sam. idealne je visine i stane stvarno puno stvari. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI