Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    05. Rujan 2018. 21:09

Boze truskawka 😍😍😍 divni su. Gledam njihove slikice i pekmezim se, kad me ova moja zvekne 😄 super za pregled, cerviks, sve!! Mislim da nitko od nas nikad nije dobio bolji poklon za brzdej 😘
    Salatice bas mi je drago da si pocela kupovat i pripremat. Bas bas bas mi je drago! Navali 😊
    E ja sam se dabas naradila, citav dan, tek sad stala 😅 od sredivanja papira od firme, pranja, peglanja, kuhanja, usisavanja..izvrnila sam se na kauc polumrtva 😆 al dobar osjecaj, nisam bila odavno ovako produktivna 😎

Salatica9192
    05. Rujan 2018. 21:22

Pticice,
    ma nmg vise izdrzati. Lupa me na sve strane stalno beba, lezim i cuvam je. Moralo me udariti ludilo da kupujem, necu da mislim negativno i ovako mi brze dani prolaze. A i finansijski, jbt otice tu para dobro xD Gdje cu odjednom sve haha. 

AnnaO
    05. Rujan 2018. 21:25

Evo da prijavim grlobolju i temperaturu a sutra imam pregled pa cu usput kod doktorice opce prakse a do tada sto napraviti da malo popusti da cujem vase savjete?😔

Ptičica
    05. Rujan 2018. 21:25

Salatice,
    Slazem se. A i nek ti se mozak navikava da ces za 12 tjedana bit full time mommy 😁
    E, ja cu tamo od 24tt pocet. Ili za bozicne popuste, jer imam vrimena 😆

Ptičica
    05. Rujan 2018. 21:27

AnnaO

Evo da prijavim grlobolju i temperaturu a sutra imam pregled pa cu usput kod doktorice opce prakse a do tada sto napraviti da malo popusti da cujem vase savjete?😔

Kolika je temperatura? Caj, med, limun, bezalkoholni propolis. Za visoku temperaturu mozes paracetamol, lekadol. Drzi se.

Ana89
    05. Rujan 2018. 21:44

Salatica9192

Pticice,
    ma nmg vise izdrzati. Lupa me na sve strane stalno beba, lezim i cuvam je. Moralo me udariti ludilo da kupujem, necu da mislim negativno i ovako mi brze dani prolaze. A i finansijski, jbt otice tu para dobro xD Gdje cu odjednom sve haha.

Financijski kažeš ha? Meni danas u šutu 100 eurića, željezo i ogradica za krevet 😆😆😆. Ali bolje 100 po 100 ili 50 po 50 nego 1500 odjednom .

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AnnaO
    05. Rujan 2018. 22:02

Pticice temperatura najgora moguca 37,5 a ne znam di sam mogla pokupit to jedino na privikavanju u vrticu ma da cisto sumnjam bas mi je sad to trebalo...☹️

luks
    05. Rujan 2018. 22:04

Truskava super su slike i bravo za pregled! Al stvarno ja isto ne znam kako bi izvela raniji tj duži boravak u bolnici, ipak je lakše vama prvorotkinjama😬😬
    Ja sam danas kupila malo odjelce 62 veličine, preslatko... Al idući tjedan ću prekopavat robicu od starijeg i od nećaka. Pa da se rasporedim šta kupiti. 

Lovre

luks
    05. Rujan 2018. 22:07

Ja moram još 100% odlučit koju ću, bit će tik do krevetića, a krevetići su cca 80cm visine   ne znam točno koliko je moj ... U tome će mi stajat sva robica bebina, pa nisam pametna koju odabrat. Vjerojatno ću odlučit u ikei, idem u 10.mj 

Lovre

Vana11
    05. Rujan 2018. 22:21

Bravo za sve lijepe vijesti s pregleda i krasne trbuščiće, ali truskawka, ti si danas baš baš posebna 😍 baš mi je drago da si dobila ovako krasan poklon za ročkas

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.