Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duda
    05. Rujan 2018. 19:32

Ajmeee, kakve divne slikice, predivne su bebice 

• zvrkica
    05. Rujan 2018. 19:37

Truskawka ženo rasturila si na pregledu 😀😘

Salatice kako je slatko 😍😍😍😍 Pogotovo skafander 😀
    Su koliko je meni poznato tvoj cerviks je dobar, možda ti je samo preventivno rekao da odmaras, poslušaj ga

05. Rujan 2018. 19:38

truskawka

Hvala vam puno 😘😘 evo ja sam presretna sa svime i bas mi je lijep poklon za rodjendan..mislim da nije mogao biti bolji 😍😍 odmah imam vise volje i snage za sve 😄

Mirandahvala onda od sad izbjegavam cokolino i sireve za dorucak.. 😅😅

Sto se tice odlaska u bolnicu kaze mi dr da oni imaju obicaj oko 30tt ili malo nakon slati na hospitalizaciju trudnice sa blizancima da smo pod nadzorom..eto tako on kaze, ja se necu protiviti jer sam mislila da ce me i prije slati da necu uopce docekati muza doma neg u bolnici..tak da mi je ovo ok..bit cemo barem 2 tjedna skupa odprilike..naravno ja cu probati jos koji tjedan da ostanem doma, ali ako ce dr inzistirati onda idem deff..
    Sto se tice cerviksaeto nisam znala ni ja da se moze produziti i bas me to sad iznenadilo kad sam procitala..jer prije 7 tjedana je napisao da je 40mm, a sad 47mm pa eto drago mi je ako je tako. On je prezadovoljan sa svime i sa mojim kilama i kaze da se jako jako dobro nosim sa trudnocom i da je ugodno iznenadjen sa mojom trudnocom i sa svime 🤗🤗🤗 etooo to bi bilo to..sad cekam goste pa se odjavljujem do sutra najvjerojatnije..
    Ako sam ista zaboravila odg jos cu provjeriti cim ovo objavim cisto da nikog ne zapostavim i onda idem dalje 😘😘 pusa svima

Miranda vidiš li ti ovo oko odlaska u bolnicu, kao rutina? 😱 Ja ne znam kako bi to baš izvela, mogu me jedino zavezati, osim ako nije neophodno naravno 

url=https://lilypie.com]

AllieH
    05. Rujan 2018. 19:48

Nije me bilo pola dana, ajme majko koliko novih stranica! Ovo je vjerojatno najaktivnija tema u povijesti klokanice 
    du, super za curku i krasno ime! 
    truskawka, koje divne slike i bebači! Stvarno sam ljubomorna na vas s blizancima, tako je sve nekako posebno i drugačije. I kad razmislim koliku sreću i ljubav ja osjećam prema svom jednom biću koje očekujem, ne mogu ni zamisltii kako je osjećati sve to duplo! 

Luka ❤

Miranda
    05. Rujan 2018. 19:49

Ana zvoni mi da zeljezo umanjuje apsorpciju cinka 😅 Morala bi provjerit, ali mislim da je takav lanac.
    4Mommy znam da je ranija hospitalizacija cesta praksa s blizancima, ali od otprilike 34,35. tjedna, ovisi kakva je situacija. 30tt mi je cini stvarno prerano. I meni je to problem izvest, vjerojatno su truskawki najavili ranije s obzirom da putuje. Ja se nadam sto kasnije ako nije moguce bez ranije hospitalizacije. 

Salatica9192
    05. Rujan 2018. 19:52

Kani, 
    koji si broj uzela? Ja sad hocu da narucim, muz se odusevio haha, hoce sve da uzimamo 😂 A sad gledam broj, hocu da prezimi u tome (decembar, januar, februar), da li 62 ili 68? Mogu i iskusne mame predloziti. U pitanju je cupavo odijelo (za vani), ima slikica dvije str prije 😊

AllieH
    05. Rujan 2018. 19:58

Mi smo bili na tečaju i bilo je baš zanimljivo i poučno, vrijeme nam je proletilo samo tako. Danas su predavači bili šef odjela ginekologije te glavna primalja. Prvo je bilo riječi o samoj trudnoći i svemu što ona nosi, a drugi dio je bio o samom tijeku poroda, carskom rezu, prirodnom porodu, masiranju međice, epiziotomiji i u kojim slučajevima se radi, pravilnom disanju (za koje tvrde da je najbitnije), prisustvu muža pri porodu, što smiju, što se od njih očekuje, kako se ponašati u kojoj situaciji. 
    Ono što me iznenadilo je da kod nas žene mogu donijeti plan poroda (mislila sam da te stvari samo vani funkcioniraju i iako sama to ne mislim raditi, zgodno je znati da je moguće) koji mora biti ovjeren kod javnog bilježnika. Isto tako ako je netko npr. Jehovin svjedok, mora donijeti ovjereno od javnog bilježnika da ne prihvaća trasfuziju i sl. Također me iznenadilo da kod nas ima ima i opcija rađanja na stolčiću, a ima i kada za porod u vodi iako to navodno nitko ne traži. Nisam imala pojma da nam je bolnica relativno dobro opremljena. Cijelo vrijeme su dostupne i pilates lopte i sl. 
    Pričali su o pohrani matičnih stanica u privatne svrhe, kao i za Zakladu Ana Rukavina. Jedino je bezveze što se uzorci mogu uzeti samo u terminu od 07-15h od ponedjeljka do petka. Znači, žene koje rode van tog vremena nemaju mogućnost dati uzorke u javne svrhe. Privatno je moguće bilo kad. I tako, sve u svemu, jako zanimljivo. Sutra imamo opet teoretski dio plus posjet rađaoni. 

Luka ❤

Mina93
    05. Rujan 2018. 20:09

Klikerica

Usporedjivala sam malo cijene,sve jeu Ikei jefitnije i nekako bolje se da iskoristiti.
    Evo ovo sto sam ja izabrala,mislim da nisam uspjela postati zadnji put kada nisu slike radile.
    Sve sa posteljinama,nepropusnim navlakama itd. se uklopim u 3000 kn,a tipa u Lesnini samo komoda za presvlačenje dodje preko 1000 kn,ili bilo gdje drugdje.
    Necu previse škrtariti na bebi,ali brate komoda s 4 ladice je komoda ne moze biti razlika u cijeni 200%. Ista stvar vrijedi sa kadicom za kupanje, zavjesama,madracom itd.

Koja je ovo prvo komoda? Mozes bacit link?
    Ja cu isto vecinu uzet tamo jer mi se svidja omjer cijene i kvalitete 😁

AllieH
    05. Rujan 2018. 20:12

Mina, ta prva komoda ti je Malm s 4 ladice. Ima je u raznim bojama. 😉

Luka ❤

Mina93
    05. Rujan 2018. 20:15

Salatica9192

Ana i Zadranka,
    preslatki stomacicii 😍 Jeste pravile neku vrstu timeline? Ja imam kao iz 12, 20 i 26 nedelje, sto bih mogla sloziti (na isti nacin i isto mjesto slikano) 😋

Ja skupljam od svakog tjedna 😁 samo sam na pocetku slikala svaki drugi jer nije bilo pomaka dok nisam presla polovicu 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.