Pikice, jako mi je žao. Nema sad nikakvih riječi koje bi mogle ublažiti bol. Želim vam snage da to zajedno prebrodite i svu sreću svijeta da ubrzo dobijete anđela kraj sebe. Najveći zagrljaj!
url=https://lilypie.com]
Jutro 😀 Ako netko ima pregled sretno 😀
Pikice nakon kiše UVIJEK dolazi sunce 🤗🤗
Cure, vi sto uredjujete i planirate uredjivati nesto vise od samog baby kutka/sobe. Ne znam kako je tu gdje zivite, ali kod nas u Slavoniji je puno isplativije sve raditi po mjeri. Imamo stvarno dobrih stolara + se prostor na taj nacin puno bolje isplanira i iskoristi.
Mi smo namjestaj za cijeli stan radili po mjeri, kupovali smo samo odredjene komade namjestaja, poput kreveta, kauca, stolaca. I stvarno smo super prosli, a sve izgleda 👌 Samo smo skupljali inspiraciju na Pinterestu i prema tome sve iskombinirali u svoj prostor. Da smo sve kupovali pojedinacno, izaslo bi nas dosta vise, a ne bi ni svaki kutak stana bio iskoristen kako treba.
Luka ❤
Cure samo da vam javim da je sve gotovo. Moje male prekrasne princeze vise nema otisla je sa anđelima. Sinoc sam imala inducirani porod koji je prosao u redu ali je bio prestrasan. Srce me užasno boli i osjecam se da se cijeli svijet srusio ali moram biti jaka zbog svoga muza koji je isto jako lose nakon svega ovoga. Ovo je bila nasa prva bebica i nazvali smo je Karla. Iako je moj prvi porod prosao tuzno i traumaticno nikada necu odustati od cilja da suprug i ja imamo andela jednog dana pored sebe.
Bilo mi je lijepo s vama zadnjih 6 mjeseci i od srca od najvecega srca vam zelim sve najlijepse sa vasim bebicama.
Pikice zao mi je,vrijeme ce pomoc skupa skupite snagu za dalje i od srca vam zelim sve najbolje 😘😘😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Pikice, bas mi je zao :( Slicno sam prosla, pisala sam vec i jeste tesko, lomi, ali bice bolje, vrijeme ipak lijeci rane, vjeruj mi. Oporavicete se. Drzite se jedno drugog ❤️ I kada budete spremni - u nove pobjede. Mi zene smo zmajevi 💪
Pikice svima si nam u mislima i odtuguj sve što ti se dogodilo, a uvjerena sam da će ti se snovi ostvariti
Pikice ne znam koje su prave rijeci i vherujem da ih sad nema ne postoje.....Samo ti mogu reci da pomusas biti hrabra i snazna i nekako odbolovati i zalijeciti tu ranu..Radi sebe naj vise i svoje nove bebice koja ce sigurno doci onda kad budes spremna kad sve donekle sjedne na svoje mjesto...Zelim ti od srca tebi i tvom muzu svu snagu svijeta i srecu da vas prati u buducnosti da se ostvarite kao roditelji...neka vas cuva dradi Bog...veliki zagrljaj saljem..
url=https://lilypie.com]
Pikice, pratila sam tvoju pricu... ne znam sta bi napisala osim da se drzis :( i da nakon ove slijedi prica sa sretnim zavrsetkom.
Cure koje se misle oko Malm komode- samo kupujte. Ne djeluje toliko kvalitetno ali neunistiva je! Nije skupa, preprakticna je. Ja sam je pretrpala i nakon par godina super izgleda.
Pikice bilo sta da napisem utjesit te nece, znam da je tesko,placi koliko god treba, izbaci to iz sebe a zatim glavu gore i samo pozitivno i vjeruj da ce vam se sto prije ostvariti san da postanete roditelji 😘❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji