Kani,
koji si broj uzela? Ja sad hocu da narucim, muz se odusevio haha, hoce sve da uzimamo 😂 A sad gledam broj, hocu da prezimi u tome (decembar, januar, februar), da li 62 ili 68? Mogu i iskusne mame predloziti. U pitanju je cupavo odijelo (za vani), ima slikica dvije str prije 😊
62 sam uzela i mislim da ce prezimit i moje se nogavice mogu otvorit i rukice mislim i na tvom koliko vidim
💜Karla💜Nicol💙Anton
Du odlicno za lijepe vijesti čestitke na curici i super ste ime izabrali 💗
Blaza mislim da ikea trenutno ima neku promociju i jeftiniju cijenu dostave pa probaj ako te zanima, stvarno ima super stvarcice za bebe 😁
A sad vjesti s mojeg pregleda.
Potvrdili smo spol da su cura i decko, bas se lijepo vide pisko i pisulinka 😄😄
Sve je urednih velicina, organi svi na broju, uredni i u funkciji. Plodne vode ima dovoljno. Cura je 944g, decko je 978g. Posteljice nisu nisko. Cerviks je tvrd, zatvoren, T oblik, produzio se sa 40mm na 47mm 🤗🤗 ja presretna.
Kontrola za 3 tjedna i do tad sam doma, a onda ce me slati u bolnicu na bolnicko cuvanje do poroda koliko sam shvatila.
Moram napraviti indirektni antiglobulinski test radi krvne grupe A- i eto to bi bilo to..i za kraj cu vam staviti svog štucavog mrguda i rasplesanu sramezljivicu.
Ajme preslatki su 😍😍😍😍
Ajme koliko novosti 😍😍
Du super za pregled i malenu Doru 😍❤
Truskawka ajme slikica malenih je prekrasna 😍 duse male 😊 bitno da je sve u redu 🤗
Salatice robica je krasna 🤩🤩
Ovo sto je baka radila mi je prekrasno, toliko posebno i unikatno.. ❤
Mi danas narucili komode s ikee, sutra narucujem tetrice.. jos 3 mjeseca i Nika je tu 😍❤
Salatice ova robica je cista ovisnost, kad krenes nemos stat kupovat 😍 medo odijela su mi najsladja 😍
Zaboravih komm zadranku sa lijepom busicom 😁😍
Mi smo bili na tečaju i bilo je baš zanimljivo i poučno, vrijeme nam je proletilo samo tako. Danas su predavači bili šef odjela ginekologije te glavna primalja. Prvo je bilo riječi o samoj trudnoći i svemu što ona nosi, a drugi dio je bio o samom tijeku poroda, carskom rezu, prirodnom porodu, masiranju međice, epiziotomiji i u kojim slučajevima se radi, pravilnom disanju (za koje tvrde da je najbitnije), prisustvu muža pri porodu, što smiju, što se od njih očekuje, kako se ponašati u kojoj situaciji.
Ono što me iznenadilo je da kod nas žene mogu donijeti plan poroda (mislila sam da te stvari samo vani funkcioniraju i iako sama to ne mislim raditi, zgodno je znati da je moguće) koji mora biti ovjeren kod javnog bilježnika. Isto tako ako je netko npr. Jehovin svjedok, mora donijeti ovjereno od javnog bilježnika da ne prihvaća trasfuziju i sl. Također me iznenadilo da kod nas ima ima i opcija rađanja na stolčiću, a ima i kada za porod u vodi iako to navodno nitko ne traži. Nisam imala pojma da nam je bolnica relativno dobro opremljena. Cijelo vrijeme su dostupne i pilates lopte i sl.
Pričali su o pohrani matičnih stanica u privatne svrhe, kao i za Zakladu Ana Rukavina. Jedino je bezveze što se uzorci mogu uzeti samo u terminu od 07-15h od ponedjeljka do petka. Znači, žene koje rode van tog vremena nemaju mogućnost dati uzorke u javne svrhe. Privatno je moguće bilo kad. I tako, sve u svemu, jako zanimljivo. Sutra imamo opet teoretski dio plus posjet rađaoni.
Gdje ces roditi?
Mina, ta prva komoda ti je Malm s 4 ladice. Ima je u raznim bojama. 😉
Ajme da, nju sam vec prije cekirala i zaboravila 😅 super je i cijena je pristupacna ful, vidila sam da je dosta njih nju pikiralo 🤣
Kani,
koji si broj uzela? Ja sad hocu da narucim, muz se odusevio haha, hoce sve da uzimamo 😂 A sad gledam broj, hocu da prezimi u tome (decembar, januar, februar), da li 62 ili 68? Mogu i iskusne mame predloziti. U pitanju je cupavo odijelo (za vani), ima slikica dvije str prije 😊
62 sam uzela i mislim da ce prezimit i moje se nogavice mogu otvorit i rukice mislim i na tvom koliko vidim
Slazem se za velicinu, ja planiram uzet jedan 56 i jedan 62 mislim da je to to od zimskih velicina onda ce vec toplije vrijeme kad to preraste, iskreno se nadam 🤣
Zauzela sam cijelu str sa svojim komm 🤣🤣 moje isprike al lakse mi je tako komm kad me uvijek doceka zaostatak od min 5str 😅
Medo odijelo uzima zaova 😂🤣 Cule se i ja joj poslala sliku haha. Ali tek pocetkom novembra ce slati, pa se nije zato javljala, itd xD A rekla sam joj da ne pretjeruje, bebe izrastu brzo i plus traze bas bas udobnost. A ja sam narucila set od troje gegica sa stopicom, velicinu 56, i carapice 3kom. Znaci imam 5 gegica velicine 56. Ne znam koliko jos trebam. Kad da predjem na bodice. :P
Sortiraj odgovore
Najstariji