Truskawka,
😍😍😍😍 kakvi suuuu 😍 ona prva slika, pa pravo lijepo uhvaceno, prava bebaaa ❤️ Bas sam se raznjezilaaa.
A i ja ne znam sto ides ranije ako je tako predobar cerviks, jer 47mm, blizanci, u 28 nedelji - da kucnem u drvo. To mozda procedura neka tvog doktora?
Evo ja malo radim nered od robice i sinčić uživa u razgledavanju hahaha baš me raznježilo kad se sjetim njega u tome
Evo za cure sa curicamaaa. Opet sad hocu da narucujem haha. Carapice hocu 99%, ali ovo dvoje se dvoumim, zimsko odjelce iz razloga bas sto je zaova pricala da ce kupiti, a ovaj kompletic, da li cu uopste obuci bebi prvi mjesec? Hlacice mi se svidjaju xD Jest ovo sve tesko hahahaha, raketna nauka haha
A sad vjesti s mojeg pregleda.
Potvrdili smo spol da su cura i decko, bas se lijepo vide pisko i pisulinka 😄😄
Sve je urednih velicina, organi svi na broju, uredni i u funkciji. Plodne vode ima dovoljno. Cura je 944g, decko je 978g. Posteljice nisu nisko. Cerviks je tvrd, zatvoren, T oblik, produzio se sa 40mm na 47mm 🤗🤗 ja presretna.
Kontrola za 3 tjedna i do tad sam doma, a onda ce me slati u bolnicu na bolnicko cuvanje do poroda koliko sam shvatila.
Moram napraviti indirektni antiglobulinski test radi krvne grupe A- i eto to bi bilo to..i za kraj cu vam staviti svog štucavog mrguda i rasplesanu sramezljivicu.
Uf super da je sve ok,prekrasni su oboje😍😍😍
💜Karla💜Nicol💙Anton
<! - td {border: 1px solid #ccc;} br {mso-data-placement: same-cell;} -> ดีมาก http://www.ufa007.com: T
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/ljetne-bebe-2018-9833?page=2351#position_413451
Evo za cure sa curicamaaa. Opet sad hocu da narucujem haha. Carapice hocu 99%, ali ovo dvoje se dvoumim, zimsko odjelce iz razloga bas sto je zaova pricala da ce kupiti, a ovaj kompletic, da li cu uopste obuci bebi prvi mjesec? Hlacice mi se svidjaju xD Jest ovo sve tesko hahahaha, raketna nauka haha
Sve je super,ja imam bijelo takvo medo odijelo😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
strudlice, prekrasna uspomena! truskawka, bebice su predivne 💙❤️ nama je danas na kratko upalio 3D, ali jos je dosta nejasno. Malo smo uhvatili bradu, nosic i usta 😍 inace, moj cerviks je 39 mm, to je ok? Nije nista posebno spominjao osim da je sve uredno, samo je rekao da jedan dio dana odmorim (i u trudnicku je stavio umjereno mirovanje).
url=https://lilypie.com]
Hvala vam puno 😘😘 evo ja sam presretna sa svime i bas mi je lijep poklon za rodjendan..mislim da nije mogao biti bolji 😍😍 odmah imam vise volje i snage za sve 😄
Miranda hvala onda od sad izbjegavam cokolino i sireve za dorucak.. 😅😅
Sto se tice odlaska u bolnicu kaze mi dr da oni imaju obicaj oko 30tt ili malo nakon slati na hospitalizaciju trudnice sa blizancima da smo pod nadzorom..eto tako on kaze, ja se necu protiviti jer sam mislila da ce me i prije slati da necu uopce docekati muza doma neg u bolnici..tak da mi je ovo ok..bit cemo barem 2 tjedna skupa odprilike..naravno ja cu probati jos koji tjedan da ostanem doma, ali ako ce dr inzistirati onda idem deff..
Sto se tice cerviksa eto nisam znala ni ja da se moze produziti i bas me to sad iznenadilo kad sam procitala..jer prije 7 tjedana je napisao da je 40mm, a sad 47mm pa eto drago mi je ako je tako. On je prezadovoljan sa svime i sa mojim kilama i kaze da se jako jako dobro nosim sa trudnocom i da je ugodno iznenadjen sa mojom trudnocom i sa svime 🤗🤗🤗 etooo to bi bilo to..sad cekam goste pa se odjavljujem do sutra najvjerojatnije..
Ako sam ista zaboravila odg jos cu provjeriti cim ovo objavim cisto da nikog ne zapostavim i onda idem dalje 😘😘 pusa svima
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji