Pikice, ne postoje riječi utjehe koje bi te mogle utješiti. mogu samo reći da mi je jako žao što se to dogodilo, isplači se i sigurna sam da ćeš jednog dana dočekati svoju srećicu :*
Cure mene zadnjih dana progone ruzni snovi 😱 danas 2 komada, evo od muke se probudila 😅😰
Dobro jutro svima
i mene zadnjih par dana. ali nevezano za bebu i mene. sanjam neke totalno nepovezane stvari.
iz Ikee imam Hemnes komodu, ta mi je nekako uživo bila najljepša i najpraktičnija. volim kad komode imaju ručke za povući, umjesto samo ravne površine.
Allie, u Zg su dosta skupe cijene stolara. baš sam se raspitivala za ormare po mjeri na hodniku. stare smo dobili sa stanom i nikada mi se nisu sviđali, a nisu ni praktični. no, dali su mi neke užasno visoke cijene.
frendica isto mislila raditi kuhinju po mjeri. na kraju joj nitko nije dao nekakvu cijenu ispod 30 000 kn, pa je uzela u Harvey Normanu neku ultra skupu kuhinju na sniženju za istu lovu.
iz Ikee imam Hemnes komodu, ta mi je nekako uživo bila najljepša i najpraktičnija. volim kad komode imaju ručke za povući, umjesto samo ravne površine.
Allie, u Zg su dosta skupe cijene stolara. baš sam se raspitivala za ormare po mjeri na hodniku. stare smo dobili sa stanom i nikada mi se nisu sviđali, a nisu ni praktični. no, dali su mi neke užasno visoke cijene.
frendica isto mislila raditi kuhinju po mjeri. na kraju joj nitko nije dao nekakvu cijenu ispod 30 000 kn, pa je uzela u Harvey Normanu neku ultra skupu kuhinju na sniženju za istu lovu.
Barbie, može li se na tu komodu gore staviti podloga za previjanje?
Barbie, može li se na tu komodu gore staviti podloga za previjanje?
mjerila sam ju baš i čini mi se da su mjere: 82 cm (dužina) x 52 cm (širina). stanu sve podloge za previjanje. ima i podloga manjih dimenzija, pa pored toga onda može stati još nešto ili uzmeš da podloga zauzima cijelu površinu, prema vlastitim preferencijama. ja ću uzeti podlogu s mjerama otprilike 70x40 cm, da mi stane neka mala košarica u kojoj ću držati stvari za njegu. inače, komoda je stvarno odlična i lako se sastavila. možeš uzeti s 4 ladice ili s 3, ja imam s 4 i zadovoljna sam. idealne je visine i stane stvarno puno stvari.
Cure samo da vam javim da je sve gotovo. Moje male prekrasne princeze vise nema otisla je sa anđelima. Sinoc sam imala inducirani porod koji je prosao u redu ali je bio prestrasan. Srce me užasno boli i osjecam se da se cijeli svijet srusio ali moram biti jaka zbog svoga muza koji je isto jako lose nakon svega ovoga. Ovo je bila nasa prva bebica i nazvali smo je Karla. Iako je moj prvi porod prosao tuzno i traumaticno nikada necu odustati od cilja da suprug i ja imamo andela jednog dana pored sebe.
Bilo mi je lijepo s vama zadnjih 6 mjeseci i od srca od najvecega srca vam zelim sve najlijepse sa vasim bebicama.
Draga moja Pikica jako mi je zao zbog vas i vase anđelice Karle koje vise nema 😢😢😢
Znam da su sve rijeci suvisne i isprazne u ovom trenutku, ali ja vam oboje od srca zelim puno snage da se uspijete psihicki odrzati stabilno i nastaviti u svojem cilju. Jako jako cesto mislim na vas i mislit cu i dalje. ❤❤❤
❤N i V💙
e pardon, sad vidim da nemam Hemnes nego ovu, Songesand: https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10366777/. Dnevni krevet mi je iz Hemnes linije, pa sam pomiješala.
Pikice moja sucut radi malene 😪 iskreno mi je zao, ne mogu ni zamislit sto ste ti i muz prosli, ne daj Boze nijednom roditelju.. skupa ste jaci i sgurna sam da cete i ovo prebrodit, zelim vam od srca sve najbolje i kad budete spremni da opet pokusate. Javi nam se ponekad, drzite se i bit ce sve u redu.. saljem vam puno zagrljaja 🤗
Ja u zg imam hemnes liniju i mogu preporucit deff, od kreveta do komoda. Meni je prekrasna jer je malo vintage 😍 za malenu smo uzeli Malm..
Ni ovdje se ne isplati uzimati stolare, jako su skupi. Mi imamo dosta namjestaja iz Ikee i ja sam jako zadovoljna kvalitetom a pogotovo dizajnom i njihovim rjesenjima koje vecina drugih nema 🔝
Sortiraj odgovore
Najstariji