AllieH, i meni su grozni oni šareni baby gym-ovi, ali evo baš jučer sam gledala vlog jedne mame na YouTube-u i kaže ona da su s razlogom šareni - jer su onda bebama zanimljivi. Ona je imala sivi i kaže nula bodova, a kad je otišla s bebom do prijateljice, a tamo je bio jedan žuto-crveni, kaže beba uživala unutra satima... tako da i to treba imati na umu.
Mina93, ipak ćeš s nama u Merkur! Jeeee!!! (Priznaj da je to samo zbog narukvice )
Truskawka, super da mužek ostaje doma, nisam to iz prijašnjih poruka skužila.
Salatice, knjiga se baš čini zanimljiva, ali koliko vidim, nema u HR. Eto, da i tvoja država ima nešto što kod nas nema.
jutrooo. ja danas na prepad završila na ogtt.
dođem u lokalni dom zdravlja izvaditi krv i kaže meni sestra "ali vi imate i ogtt pretragu, jeste znali". a ja ono mislila uzeti dan godišnjeg za to i pripremam se već danima na taj stres :D
uglavnom, ta tekućina je odvratnog okusa. bilo mi je muka na prvu. prvih 5 min možda. kasnije sve normalno, kao da nisam ništa ni popila. bio je dragi sa mnom i zabavljao me. vrijeme je brzo prošlo, meni nije bilo ni mučno niti me ulovila neka nesvijest i slično. nakon toga smo nešto pojeli i evo nas na poslu. fakat se osjećam toliko ok da mogu bit na poslu. eto, iz mog iskustva ta pretraga nije ništa strašno stvarno. vidjela sam samo da mi je ona prva vrijednost, kad su mi na prst provjerili šećer, 3,9. jučer sam jela najnormalnije kao i inače, uključujući tiramisu i slično, pa ćemo vidjet rezultate kad stignu :)
Cure jel vas zna oprat adrenalin onako iz cistog mira….
mislim posto znam kaj me ceka ja stvarno jedva cekam i mozda malo previse jedva cekam da beba dode da ga pomirisim i dodirnem, jer su tako barsunasto svileni i meki i mirisljavi kada se rode…
Ne znam jel to adrenalin ili što, ali da sam sve uživljenija u to da beba stiže - jesam. Baš me dobro lupa zadnjih par dana, i to skoro cijeli dan. Em se migolji, em ko da ga struja trese, a ja uživam!!
A ovo za miris bebe, čula jesam za to, ali nisam još nikad bebu mlađu od 2 mjeseca držala u rukama, tako da ne znam, ali jedva čekam svoju bebu primiti Zato i ne razmišljam o kupovini onih dekica (kak se već zovu...) za novorođenče... želim da i mene i muža beba svaki put može omirisati i da nam je čim bliže. A drugi, baš me briga, i bolje ako je neće htjeti nosati dok ne poraste
AllieH, i meni su grozni oni šareni baby gym-ovi, ali evo baš jučer sam gledala vlog jedne mame na YouTube-u i kaže ona da su s razlogom šareni - jer su onda bebama zanimljivi. Ona je imala sivi i kaže nula bodova, a kad je otišla s bebom do prijateljice, a tamo je bio jedan žuto-crveni, kaže beba uživala unutra satima… tako da i to treba imati na umu.
Mina93, ipak ćeš s nama u Merkur! Jeeee!!! (Priznaj da je to samo zbog narukvice)
Truskawka, super da mužek ostaje doma, nisam to iz prijašnjih poruka skužila.Salatice, knjiga se baš čini zanimljiva, ali koliko vidim, nema u HR. Eto, da i tvoja država ima nešto što kod nas nema.
Hahahah naravno da je zbog narukvice 🤣
čitam malo unazad ... ja isto bebanu gledam sve više manje u nekim bijelo-sivim-svijetloplavim tonovima. i namještaj i sve. ne volim pretjerano boje. no, za baby gym sam dala maminoj sestri zeleno svjetlo da uzme šarenkasti (iako je pretežno plave boje) jer znam da su njima boje sigurno zanimljivije. a ja ću pretrpiti i skloniti ga navečer negdje da ga ne vidim :D
Da da Alie kod nje sam vidjela 😊 a htjela bi da mi je baby gym stvarno dobar, kao sto i sama kazes vole se igrat na podu i ak im je sve lijepo bas ce uzivat onda 😊
Ajme mama2 daaaa i dosta cesto me pere taj osjecaj i meni jos dodatno ogroman osjecaj ljubavi i te neke ludosti prema muzu 😅 kad sam ga prvi put tak zaskocila nije se jadan snasao sta mi je. Sad je vec naviknut 😂 a kad me pere to za bebu onda krenem plesat po stanu i ruke drzim na trbuhu. 😍 jedva ju cekam osjetit, pomirisat ma sve ❤
Barbie nije nis strasno da, prezivi se. Meni je cak i tekucina bila fina 😊
maggie, znam da je bebi zanimljivije da je saren, ali ne mora mi biti bas cirkus 🙈
barbie, mozda i bolje da si odradila tako na prepad 👌
Luka ❤
Maggie,
hahahaha, smak svijeta ce biti 😂 A vjerujem da ih ima dosta na ovu foru, to jest i vidjela sam da ih ima dosta, evo ova sto je Ivylee postavila.
Ma ja sam poludila u vezi bebi stvari, sto me vise lupa, vise hocu da kupujem. Pola dana sam po nekim stranicama hahaha. I nista sebi ne gledam vise, pocela sam posmatrati, a sta ce mi, imam ja dosta, beba nema nista... Sta li ce biti kad se rodi 😂
Miris bebaaaa, ne znam ni ja kod malih bas, ali joj, mogu misliti. Jedva cekam 😍
Barbie,
a bas, bolje da si na prepad odradila. Super proslo 😊
Ja sam upravo dovukla svu robicu od prvoga i popodne ću malo u kopanje što treba novo,a što ne. Ma da toga ima tonu,jako puno smo dobili što je nošeni možda jednom tako da mislim da neću gotovo ništa morat novo,osim tetra pelena
Sortiraj odgovore
Najstariji