Joj, napisem sve i kliknu odustani hahaha. Jos neko je to uradio juce 😂
Macak je uhvacen kako zijeva hahaha. Inace je najsladji macak, sitne glavice, bas slatko izgleda hahaha, ali da, na ovoj slici je strasan 😂🤣
Za Irsku, znaci gorštaci hahah sto bi se reklo. A nesto kontam, da dodju iz Finske, Danske ovamo i vide nase postupke sa djecom, vjerovatno bi im bilo cudno.
Uglavnom, nadam se da cu, jednog dana, makar turisticki posjetiti te krajeve😊😍 (ali imam problem sa avionom - kada sam isla za Rusiju, nije mi sjelo hahah, prvi let u zivotu, konzerva 10000m na nebu hahaha, htjela se vracati vozom ahahahaha 🤣 jedva sam prezivjela hahaha - psihicki, fizicki sve oke, ugodni letovi bili haha).
I sto se tice mame, ja sam trenutno sa svojima. zi ruzno reci, izludise me nekad 😶 Ocigledno sam ja problem, ne mogu sa muzevim, ne mogu ni sa svojima hahaha. Ali valjda je to i prirodno. Zelja za samostalnoscu, gradnja zivota sa muzem i bebom, a ne sa njih 10 😂
To je sasvim prirodno Salatice, kad pređeš 25 imaš dovoljno godina da razabireš što želiš, što ne. Ja imam skoro 30(29 u listopadu), možeš misliti kako je meni nekad "lijepo". Ima to svojih prednosti, ali bit samostalan je bit samostalan 😉. Ja se tješim da ću brzooo 😀😀. Samo da dobijemo sve građevinske za kuću- renovaciju, tokom slijedeće zime/ proljeća.
Već sam i jela danas. I popila prenatale. Sad naručiti tu posteljinu. Ne idem na ispit danas. Nisam učila, ljenoba😆😆. A i zub me bolio. Nema veze ima još 7 rokova, iako nisam stigla odjaviti. Na godini u mirovanju ima da to položim.
Možda odem do Kauflanda vidjeti onu podlogu za igranje / vreću za igračke. I baby gym ako imaju još.
Slikaj ako nadjes stvari u kauflandu 😁
12.09. svi na krempitu i kotlic kod Salaticeeee hahahaha 😍
Kad me ispale i dobijem tanjir corbe iz restorana i krempitu iz marketa hahahahhaa 😂
A jede mi se inace bakin kolac 🤤 sa slagom. Znate za tu vrstu "kolača"? Ali mama je bolesna nesto, cak joj se i pritisak povisio (ja fobiju od njega imam, odmah nisam ni ja ok, cujem svoje srce u slusalicama kad joj mjerim), vise oko nje ja sad trebam, nego ona oko mene. Prepala me. 😶
Jede mi se slatkoooo. A dijeta 🤤🤤🤤. Omg. Što nisam išla kasnije na taj OGTT 😆😆. I sad vidim piše kremšnite 😋😋. Nisam inače fan, ali sad mi sve slatko zvuči slatko 😚😚. Banana mi nije utjeha 😑😑
Hahahaha izviniiii, moracu prestati. Rekla sam smanjiti pricu, dosta cura je na nekim "sankcijama" (cak bih i ja trebala biti zbog kilograma 😂). A kotlic corba, moze? To smijemo sve, osim jedne cure, koliko se sjecam ☹️ Ne pisem viseeee. Prestajem. Za utjehu, velike su sanse da i ja necu pojesti nesto od tog hahaha.
A tako je moj tata, kada je obolio od dijabetesa, odjednom obozava slatkooo. Sta ti je psiha 😶 Mama vjecito trci za njim, galami, uhvati ga da ukrade slatko hahahahhaha (ja ga uhvatila isto prije par dana u mojim zalihama hhaha). A inace, uredan mu je pod terapijom izulina, tromjesecni uredan, itd, pa sebi dozvoljava tako.
Oo, duplo slavlje.. Sretan rodendan curke!!!
Nego, znam da ste tu vec 100 puta pisale, ali nije mi tad trebalo pa nisam zapamtila.. Sto koristite za grlo?grebe me, pece i svrbi.. nista jako ali zivcira..
Macak je uhvacen kako zijeva hahaha. Inace je najsladji macak, sitne glavice, bas slatko izgleda hahaha, ali da, na ovoj slici je strasan 😂🤣
Za Irsku, znaci gorštaci hahah sto bi se reklo. A nesto kontam, da dodju iz Finske, Danske ovamo i vide nase postupke sa djecom, vjerovatno bi im bilo cudno.
Uglavnom, nadam se da cu, jednog dana, makar turisticki posjetiti te krajeve😊😍 (ali imam problem sa avionom - kada sam isla za Rusiju, nije mi sjelo hahah, prvi let u zivotu, konzerva 10000m na nebu hahaha, htjela se vracati vozom ahahahaha 🤣 jedva sam prezivjela hahaha - psihicki, fizicki sve oke, ugodni letovi bili haha).
I sto se tice mame, ja sam trenutno sa svojima. zi ruzno reci, izludise me nekad 😶 Ocigledno sam ja problem, ne mogu sa muzevim, ne mogu ni sa svojima hahaha. Ali valjda je to i prirodno. Zelja za samostalnoscu, gradnja zivota sa muzem i bebom, a ne sa njih 10 😂
To je sasvim prirodno Salatice, kad pređeš 25 imaš dovoljno godina da razabireš što želiš, što ne. Ja imam skoro 30(29 u listopadu), možeš misliti kako je meni nekad "lijepo". Ima to svojih prednosti, ali bit samostalan je bit samostalan 😉. Ja se tješim da ću brzooo 😀😀. Samo da dobijemo sve građevinske za kuću- renovaciju, tokom slijedeće zime/ proljeća.
Već sam i jela danas. I popila prenatale. Sad naručiti tu posteljinu. Ne idem na ispit danas. Nisam učila, ljenoba😆😆. A i zub me bolio. Nema veze ima još 7 rokova, iako nisam stigla odjaviti. Na godini u mirovanju ima da to položim.
Možda odem do Kauflanda vidjeti onu podlogu za igranje / vreću za igračke. I baby gym ako imaju još.
Slikaj ako nadjes stvari u kauflandu 😁
Budem 😀 Idem sutra. Ovaj katalog vrijedi od sutra, provjerih.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Oo, duplo slavlje.. Sretan rodendan curke!!!
Nego, znam da ste tu vec 100 puta pisale, ali nije mi tad trebalo pa nisam zapamtila.. Sto koristite za grlo?grebe me, pece i svrbi.. nista jako ali zivcira..
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
SZUZ 😁😁 nmg ni ja ni sa jednima ni drugima, ok kad smo na godisnjem pa prezivim tih par tjedana ili koliko vec treba al nema tih para da bi tako zivjela radije bi u kredit ili podstanarstvo.. Nisu oni losi ni jedni ni dr al nema te cijene za slobodu kad si sam u kuci stanu i imas svoju obitelj i ne primas stalno neke savjete sa strane.. 🤣😁
Hahahaha e to to. Bas kazem muzu da nije to do njegovih samo, ne mogu ni sa svojima haha. Mislim da mu je lakse malo. Da nisam vjestica, koja njegove spusta, a moje uzdize... Inace, ja kazem mami i tati to hahahahha, a oni mi odgovore da se isto osjecaju 😂😂😂🤣 Da zele da smo samostalni, a ne copor i da je velika razlika u generacijama (ne mozemo zajedno). A muzevim kad to spomene, uvrijede se. Oni su, zivio copor hahha.
Znaci hrana, zajednica, CRP hahaha ko o cemu 😂
Da odes na 2 sata imas sta citat hahahahaha
Nali propolis bezalkoholni 🔝
Truskawka nije mi bila namjera ikog rasplakat, sorry😕
Salatice ti nam svima razvedris dan 😂❤️
Ana probaj u blenderu smiksat 2 banane, malo meda ako smiješ, žličicu gorkog kakaa i malo mlijeka, da bude gust smoothie. Bar malo će ublažiti želju
Sortiraj odgovore
Najstariji