Ana super ste 😍😍 taman veliki 😊
Ajme Bruna vjerujem da te ziviciraju, bome bi u mene.. sta se nude ako ne kupuju?!?! 🙄 mozda im treba nacrtat pa ce onda skuzit ili im reci da ides kupit komodu pa ces onda i skupit robicu. 😐 mozda skuze da se trebaju pokrenut..
Btw si kontaktirala klub trudnica? Dvije zenske nisu dosle na termin u 9 ni danas ni ponedjeljak pa mozda tebe mogu ubacit da krenes od petka💪

Bruna odi i kupi si komodicu, kasnije ako se ponude kazi neka ti daju novce, nema smisla cekati ako si im do sad milion puta nagovijestila.
Miranda hvala ❤️

Evo curke, ako koju zanima, dijele gratis 4d ultrazvuk. Ja bi se prijavila ali nekako mi bed jer pise da ce biti vise ginica tamo. A i moja mi svaki put upali 4d pa mi glupo se dotatno zracit..To je za one koje ce bit tada izmedu 20-30 tjedna, znaci dosta nas.
https://www.podobnik.hr/novosti/gratis-4d-ultrazvucni-pregled/

Pozdrav drage,nisam znala gdje da postavim pitanje pa cu pokusat ovdje..znaci zadnja mens.29.7..ciklusi 28-32,,radimo na bebi par mjeseci,s obzirom da imam neku vodenu cistu i polip na maternici ginica je tvrdila da cu teze ostvarit trudnocu dok to ne ocistimo,sto sam trebala napravit kroz sljedecih mjesec dana..medjutim ovaj mjesec mens.kasni,3 dan kasnjenja napravim test,kad ono blijedi plus,4 dan napravim test opet blijedi plus,5 dan napravim Jos dva testa opet plusici,nijansu tamniji..simptome sve imam kao da bi trebala svaki tren dobiti mens.,trbuh boli,grudi bolile uzasno do jučer,danas se smirilo..sinoc sam isla na uzv,gin.rece da se jos ne vidi ništa,endometrij zadebljan 14mm,i da dođem u ponedjeljak da vidimo jel na pravom mjestu,tada bi se trebalo vidjeti nesto..po njenoj računici od zadnje mens.to bi bilo 5tj i 2 dana..jel moguće da se jos nista ne vidi,cak ni gestacijska v.? Ja se strasno brinem da ne bude vanmaternicna.
Ja sam bila na pregledu sa 5tt da provjerim trudnocu, ali meni je bio plus na testu ko kuca, sad nzn, probaj poci opet..

Bruna odi i kupi si komodicu, kasnije ako se ponude kazi neka ti daju novce, nema smisla cekati ako si im do sad milion puta nagovijestila.
Miranda hvala ❤️
Slazem se, taman san i ja to htjela napisat.. Stvarno nisu fer.. Ja ocito nmg nista ocekivat od njegovih iako im je prvo unuce, nisu se nista ponudili. Al briga me, necu se uopce s tim zamarat ko ih sisa, jos sam ljuta zbog nekih stvari od pira pa me samo to dodatno razljuti.. Mislim iskreno nebi nikad ni trazila da se kupi nesto, ako pitaju rekla bi nesto jeftino, drugo je ako se sami ponude platit nesto odredjeno.. Al dobro, isprike trebala sam se malo ispuhat

Evo curke, ako koju zanima, dijele gratis 4d ultrazvuk. Ja bi se prijavila ali nekako mi bed jer pise da ce biti vise ginica tamo. A i moja mi svaki put upali 4d pa mi glupo se dotatno zracit..To je za one koje ce bit tada izmedu 20-30 tjedna, znaci dosta nas.
https://www.podobnik.hr/novosti/gratis-4d-ultrazvucni-pregled/
Ma nema ti sta biti bed, biti ce i na porodu vise ljudi oko nas 🤣🤣
Ja idem na pregled tjedan dana prije pa necu al odlicna ponuda moram priznat, ajmo curke prijavite se 😍😁

Evo drage moje, pred ulazak u 3. tromjesečje 😀 Malac je narastao 😚😚
Lijepi ste 😍 dobro si me sjetila ja se nisam slikala za 26tt 😅🤔

Ajme evo mene s vijestima o žuči, nećete morati biti stručnjakinje da vam na slici bude jasno gdje je problem. 6 mm ,pa to je vece od moje bebe kad sam ju prvi put vidjela, s tim da je žuč puno manja od maternice.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure svaka vam cast.... od jucer 50+ stranica. Od jutros ih citam.
Truskawka i Arsancres sretan vam rodendan. Od sada ce vam svaki bit sve ljepsi i sretniji.😘🎂🎉🎉
Truskawka jesi bila na pregledu? Javi nam se. I ja sam za te narukvice,za uspomenu na ovo divno razdoblje i druzenje,i na vas sve divne zene.
Svasta ste pisale,ja sam sve pozaboravljala.😘

E da Salatice neka konacno i nasa drzava ima nesto korisno sto mozemo narucit. Knjigu narucivam ujutro,stvarno se cini zanimljiva i poucna.
Klikerice taj kamencic stvarno gadno izgleda,nadam se da nece stvart prevelike probleme,da miruje bar dok ne rodis. Iskrena sucut zbog smrtnog slucaja :( 😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji