Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    05. Rujan 2018. 13:17

Miranda, imam pitanje, kako piti Kendural C? Pokušati ću prevesti ovu uputu, ali ja njemački ne znam. Hvala 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    05. Rujan 2018. 13:35

Maggie85

Salatice, moja dr. kaže da sve žene s mojom (ne)dijagnozom trombofilije dočekaju termin. Napisala sam "ne" jer po njoj dala mi je heparin preventivno, kaže da neki dr. ne bi dali s mutacijama koje ja imam (MTHFR-heterozigot i PAI-mutirani homozigot).

Ja imam jos manju, samo PAI - heterozigot. Ali imala sam Lupus Antikoagulans antitijela jednom blago pozitivna, pa negativna, plus istorija izgubljenih trudnoca i onda preventivno mi dali Clexane jednom dnevno, kao i tebi. Ja se vise bojim ovih antitijela sto su bila pozitivna, nego urodjene, znam da je blago. I da, isto mi je rekla i moja doktorica. Pisala sam juce bas, ja mislim. Znaci nema nikakve veze, ne poradjamo se ranije, samo kad uhvate kontrakcije ne dajemo vise do poslije poroda 10h, a carski ne dajemo 12h prije operacije. Ispisace mi sve na sljedecoj kontroli. Rijesile smo i tu misteriju znaci 😂 Sad samo cerviks da izdrzi i idemo na 38 nedelja haha (i dalje mi to najljepse 😂🤣). 

Salatica9192
    05. Rujan 2018. 13:45

Da, Maggie, sta tebi rece doktorica? Cerviks i ostalo? 

_svjesna
    05. Rujan 2018. 14:00

Salatica, Maggie, a smijemo li epiduralnu primiti, ima li to kakve veze sa trombofilijom? 
    Koliko ce ovdje nas uzeti epidural, preporucuje li se doktorice Miranda? 😍
    A ja sam mislila da se sa trombofilijom ne ceka termin zbog povecanog rizika od tromba u visim tjednima trudnoce, i ja isto imam Pai homozigot samo (samo 😅)
    Mada na nalazu kad sam radila pisalo je da je ta mutacija i ispod boldirano trombofilija visokog rizika dakle nije bas za podcijeniti, a i primam heparin od 0,6.

05. Rujan 2018. 14:02

Pozdrav drage,nisam znala gdje da postavim pitanje pa cu pokusat ovdje..znaci zadnja mens.29.7..ciklusi 28-32,,radimo na bebi par mjeseci,s obzirom da imam neku vodenu cistu i polip na maternici ginica je tvrdila da cu teze ostvarit trudnocu dok to ne ocistimo,sto sam trebala napravit kroz sljedecih mjesec dana..medjutim ovaj mjesec mens.kasni,3 dan kasnjenja napravim test,kad ono blijedi plus,4 dan napravim test opet blijedi plus,5 dan napravim Jos dva testa opet plusici,nijansu tamniji..simptome sve imam kao da bi trebala svaki tren dobiti mens.,trbuh boli,grudi bolile uzasno do jučer,danas se smirilo..sinoc sam isla na uzv,gin.rece da se jos ne vidi ništa,endometrij zadebljan 14mm,i da dođem u ponedjeljak da vidimo jel na pravom mjestu,tada bi se trebalo vidjeti nesto..po njenoj računici od zadnje mens.to bi bilo 5tj i 2 dana..jel moguće da se jos nista ne vidi,cak ni gestacijska v.? Ja se strasno brinem da ne bude vanmaternicna.

Bruna92
    05. Rujan 2018. 14:05

Jaooo koliko stranica zaostatka u samo jedno jutro 😱😱
    Cure koje imaju rodendan, sretnoooo!!! Cure koje imaju preglede, sretnoooo!!! Sretno, sretno svima 😁😁
    Mene je jucer popodne i navecer bas jako pocela bolit ona stidna kost sta sam bila spomenula... Nisam se mogla ustat, okrenut u krevetu, ko invalid... Jutros nista ne boli, ko da nista nije ni bilo..  al bas sam se bila prepala...
    Mene danas jako zivcira situacija s muzevim roditeljima... Oni su nam rekli kupiti onu komodu za presvlacenje i u tome cu drzat robicu, a od muzevog brata zena je poslala robicu od svojih cura koja je kod svekrve dok ne dobijemo tu komodu jer stvarno nemam di s robom..  i vec skoro mjesec dana oni govore kako ce kupiti tu komodu, danas ce sutra ce i evo vec dva tjedna nista ne spominju a ona mi skoro svaki dan govori kako je roba kod nje i da uzmem kad hocu..  ja svaki put kazem da hocu kad dode komoda... I to i dalje stoji tako, od komode ni K... Ljuta sam i nervoza i zadavit cu nekoga danas 😂

Klikerica
    05. Rujan 2018. 14:07

arya

Pozdrav drage,nisam znala gdje da postavim pitanje pa cu pokusat ovdje..znaci zadnja mens.29.7..ciklusi 28-32,,radimo na bebi par mjeseci,s obzirom da imam neku vodenu cistu i polip na maternici ginica je tvrdila da cu teze ostvarit trudnocu dok to ne ocistimo,sto sam trebala napravit kroz sljedecih mjesec dana..medjutim ovaj mjesec mens.kasni,3 dan kasnjenja napravim test,kad ono blijedi plus,4 dan napravim test opet blijedi plus,5 dan napravim Jos dva testa opet plusici,nijansu tamniji..simptome sve imam kao da bi trebala svaki tren dobiti mens.,trbuh boli,grudi bolile uzasno do jučer,danas se smirilo..sinoc sam isla na uzv,gin.rece da se jos ne vidi ništa,endometrij zadebljan 14mm,i da dođem u ponedjeljak da vidimo jel na pravom mjestu,tada bi se trebalo vidjeti nesto..po njenoj računici od zadnje mens.to bi bilo 5tj i 2 dana..jel moguće da se jos nista ne vidi,cak ni gestacijska v.? Ja se strasno brinem da ne bude vanmaternicna.

Sa 7 tjedana ce ti se najbolje vidjeti,mene do tada nisu htjeli ni snimiti. Izvadi krv,to ti je 100% potvrda... i miruj i ne sekiraj se ni slucajno... moras sada biti totalno opuštena,ne dizi tesko,ostavi cigarete i alkohol i pocni piti folnu kiselinu.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

05. Rujan 2018. 14:12

Klikerica

arya

Sa 7 tjedana ce ti se najbolje vidjeti,mene do tada nisu htjeli ni snimiti. Izvadi krv,to ti je 100% potvrda… i miruj i ne sekiraj se ni slucajno… moras sada biti totalno opuštena,ne dizi tesko,ostavi cigarete i alkohol i pocni piti folnu kiselinu.

Hvala na brzom odgovoru 😍,pitala sam gin da pođem izvaditi betu ali uopće me nije dozivjela,samo kao ma ne nego dođi u ponedjeljak. Nije bas pricalica pa na vecinu pitanja koje joj postavim ne dobijem odgovor. Ni za folnu mi nis nije rekla,ali sam si kupila sama i pocela jutros piti.

Ana89
    05. Rujan 2018. 14:12

Evo drage moje, pred ulazak u 3. tromjesečje 😀 Malac je narastao 😚😚

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    05. Rujan 2018. 14:20

arya

Klikerica

arya

Sa 7 tjedana ce ti se najbolje vidjeti,mene do tada nisu htjeli ni snimiti. Izvadi krv,to ti je 100% potvrda… i miruj i ne sekiraj se ni slucajno… moras sada biti totalno opuštena,ne dizi tesko,ostavi cigarete i alkohol i pocni piti folnu kiselinu.

Hvala na brzom odgovoru 😍,pitala sam gin da pođem izvaditi betu ali uopće me nije dozivjela,samo kao ma ne nego dođi u ponedjeljak. Nije bas pricalica pa na vecinu pitanja koje joj postavim ne dobijem odgovor. Ni za folnu mi nis nije rekla,ali sam si kupila sama i pocela jutros piti.

Šta te košta otići izvaditi krv i biti mirna,i spavati mirno...

Odmah ćeš znati,nemoj se nepotrebno nervirati. Ja nisam vjerovala kućnom testu,otisla sam odmah ujutro u Polikliniku Sunce i za 2 sata imala na mailu nalaza. Mislim da sam 80tak kn platila. Bio mi je rezultat preko 900 ako se dobro sjećam.

Prosječna vrijednost beta HCG po tjednima trudnoće, u IU/L
    3. tjedan: 5-50
    4. tjedan: 3 - 426
    5. tjedan: 19 - 7.340
    6. tjedan: 1.080 - 56.500

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.