Truskawka, sretan rođendan 👑🎂🥂🎁🎉
Napunila si godine u kojima ces postat mama! I to na kvadrat!
Arsancres, pa sretan rodendan 😊🎉🎁🥂🎂👑
Zelim da vam ova godina bude najbolja u zivotu dosad, a sva slijedeca jos malo bolja 😘
A sad koja casti? Hranom naravno 🙄 gdje da se uputim ? 😋😁
Hvala 😘 bome jesam, napunila sam..eto mi sad kad sam uvijek govorila da zelim imati djecu sto prije da necu ja sa 30 godina trcati za malom djecom 🤣🤣 sad cu bome rado trcati za njima 😄😄
❤N i V💙
Nemam krojački metar, nisam si još uspjela izmjeriti trbuh, možda bolje da i ne mjerim. Nisam se ništa previše udebljala, možda u nogama, kao da mi je sve u trbuhu. Tko god me od bivših i sadašnjih trudnica vidi kaže da mi je velik trbuh za moje tjedne. I neka ga, baš ga volim.
Truskawka, ja sam zaboravila iskomentirati tvoj trbuh, baš si preprezgodna trudnica! Vjerujem da će muž pasti na dupe kad te vidi uživo.
Mi danas krećemo na tečaj, javit ću se s dojmovima.
Što se tiče ogradice, mislim da ću ja uzeti Dada & Rocco, ogradicu + one navlake za rešetke. Gledala sam i druge, na kraju se uvijek vratim na njih. Kuma je rekla da će mi ona to sve uzeti, da si samo odaberem kakvu kombinaciju točno želim. Ona ima njihovu i baš lijepo i kvalitetno sve izgleda. I nisam mislila uzimati onaj baby nest.
I našla sam preslatki baby gym, nije mi kričav i lijepo će se uklopiti u dnevni boravak Jesam ja jedina luđakinja koja gleda da joj se sve te baby stvarčice koje će biti raširene po dnevnom boravku koje uklapaju i u interijer?
Luka ❤
Sretan rođendan, cure! I sve najbolje želim.
A sretno i svima koje danas imate preglede/pretrage.
Ana89, većinom četvrtkom počinje vrijediti novi katalog a protekli vrijedi zaključno sa srijedom, pa provjeri da ne propustiš akciju. I slikni nam I ja bi taj baby gym, zaboravila ga škicnuti neki dan kad sam išla uzeti trudničke tajice (u 2 Kauflanda gledala i nema s veličine
).
Allie same here 😂 Sve se mora uklopiti 🙈
Gotov ogtt, sjela sam pojest nesto slatko ako mi sutra zabrane pa cu doma 😁😂
truskawka i arsancres, saljem vam najljepse zelje!! ❤️💙😘🎀
allie, nasmijala sam se na igracke i uklapanju u interijer (nisi jedina, ja do sad sve sivkaste tonove gledam, a u kuci mi je bijelo-siva kombinacija) 😂 ostalim curama mahanje i zelim vam ugodan dan! Ja idem do skole odnijeti potvrdu o bolovanju i onda popodne na pregled!
url=https://lilypie.com]
Zapisala se za merkur 😁😁
Planirala sam negdje blizu u dz al mi se ovaj tecaj cini kvalitetnijim tako da cemo morat pregrmit svaki dan do tamo i nazad
Nemam krojački metar, nisam si još uspjela izmjeriti trbuh, možda bolje da i ne mjerim.Nisam se ništa previše udebljala, možda u nogama, kao da mi je sve u trbuhu. Tko god me od bivših i sadašnjih trudnica vidi kaže da mi je velik trbuh za moje tjedne. I neka ga, baš ga volim.
Truskawka, ja sam zaboravila iskomentirati tvoj trbuh, baš si preprezgodna trudnica! Vjerujem da će muž pasti na dupe kad te vidi uživo.
Mi danas krećemo na tečaj, javit ću se s dojmovima.
Što se tiče ogradice, mislim da ću ja uzeti Dada & Rocco, ogradicu + one navlake za rešetke. Gledala sam i druge, na kraju se uvijek vratim na njih. Kuma je rekla da će mi ona to sve uzeti, da si samo odaberem kakvu kombinaciju točno želim. Ona ima njihovu i baš lijepo i kvalitetno sve izgleda. I nisam mislila uzimati onaj baby nest.
I našla sam preslatki baby gym, nije mi kričav i lijepo će se uklopiti u dnevni boravakJesam ja jedina luđakinja koja gleda da joj se sve te baby stvarčice koje će biti raširene po dnevnom boravku koje uklapaju i u interijer?
I ja zelim to sve uklopit, al na neke stvari koje smo dobili i dobit cemo nmg utjecat pa se necu puno zivcirat 🤣
Cure, zna li neko neku knjigu o bebama? Ali u smislu, ne kako vaspitati, vec kako hraniti, kako kupati, kako oblaciti, drzati...Spavanje, temperature vode, prostorije, pranje odjece, bebini polozaji... Lupam, nabrajam primjere. Zato sto bas bas nemam pojma nista, vremena slobodnog imam da citam, a zelim sto manje raznih (i vrlo cesto zbunjujucih, razlicitih) savjeta. Znam za onu "dansku" , i pikirala sam je, ali ona se odnosi na vaspitanje samo, koliko sam shvatila.
*za savjete sam prvenstveno mislila na mamu i svekrvu haha, jer su razlicite totalno, izludice me haha 🤣 jedna bi ovako, druga onako. E ja hocu svoje zato haha.
Sortiraj odgovore
Najstariji