Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vana11
    05. Rujan 2018. 12:06

Truskawka i Arsancres, sretan vam rođendan!! Sve najljepše vam želim! 🎂🍰🎉🎈🎁
    Miranda i barbie, sretno s OGTT-om, nadam se dobrim nalazima.
    Ja sam jucer opet nosila uzorke krvi za GUK profil, meni se nisu zgrušali i danas sam zvala za nalaz, sve vrijednosti ispod 5, kontrola za 4 tjedna, tako da ja zadovoljna!

url=https://lilypie.com]

Jagodica86
    05. Rujan 2018. 12:16

AllieH

maggie, znam da je bebi zanimljivije da je saren, ali ne mora mi biti bas cirkus 🙈
    barbie, mozda i bolje da si odradila tako na prepad 👌

Joj, nama cirkus, njima je to najbolje 😂😂 
    Baš sam pričala s kolegicom neki dan, ima malog od 5 mjeseci, isto mu je uzela onu njihaljku ležaljku neku bež lijepu, nikako ju nije volio. I onda na preporuku kupila neku ekstra šarenu, kaže gadna joj je, ali dijete obooožava. Njima trebaju što šarenije boje, posebno igračke i ti baby gim, dečko je psiholog i kaže da su učili da se bolje bebe razvijaju što više podražaja imaju. I da im je bitno te boje okolo da gledaju.

Mislim da ne mora sve biti šareno, ali što se igračaka tiče i okolo oko krevetića, i taj baby gym, što šarenije to bolje. Više će ih privući i zanimati. Vidjela sam sad da roditelji potpuno sterilno bijele ili sive sobe opremaju, to je lijepo, ali nije za djecu. Treba bar šarenih detalja.
    Mi smo se odlučili za bijeli namještaj, ali ću na zidu dati da mi oslikaju dječje motive šarene, one visilice iznad stola za presvlačenja i tako to, da bebaču bude zanimljivo. 

pepe1907
    05. Rujan 2018. 12:19

stigo je napokon 😀

pepe1907
    05. Rujan 2018. 12:23

mmama2

Cure jel vas zna oprat adrenalin onako iz cistog mira😂😂 znaci ne radim nista, lezim tipkam ili gledam tv, mazim se sa deckima i hop samo mi adrenalin poskoci i neka sreca cijelim tjelom, onako bas me fizicki opere.. i to bas cesto 💙❤ onda se samo smijuljim i budem i sva hepi i bebo me izudara.. mislim posto znam kaj me ceka ja stvarno jedva cekam i mozda malo previse jedva cekam da beba dode da ga pomirisim i dodirnem, jer su tako barsunasto svileni i meki i mirisljavi kada se rode😬😬 evo samo kada pomislim na to opet leptirici po cijelom tjelu 🙈🙈

blago tebi ti sve znaš ..tj.blago nama jer ne znamo kaj nas čeka 😂

• zvrkica
    05. Rujan 2018. 12:26

Joj a meni to šareno uopće nije lijepo 😂😂
    ko lunapark 😂😂😂

Ja bi sve neke nude nijanse i bijelo sivo

Ajd baby gym ću pretrpjeti, ali ostalo ne znam 🤣🤣🤣🤣

Miranda

Super je ta Jovanceviceva knjiga, samo preskocite dio o dohrani 😬
    Dobre su jos i Najsretnija beba u kvartu i Najsretnije dijete u kvartu. 
    Sto se tice igracaka i visilica kod nas su bile sve sarene ali su bazicni komadi namjestaja uvijek neutralni. Nemojte u pocetku ni pretjerivati s tim, beba prvih par mjeseci vidi jako kratke udaljenosti; kako je nama prof. na faksu rekla, prvih par mjeseci visilice iznad kreveta sluze jedino tome da se roditelj lupi i zapinje o njih svaki put kad vadi dijete iz krevetica 😁🙈

pepe1907

Vana11

TruskawkaiArsancres, sretan vam rođendan!! Sve najljepše vam želim! 🎂🍰🎉🎈🎁
    Miranda i barbie, sretno s OGTT-om, nadam se dobrim nalazima.
    Ja sam jucer opet nosila uzorke krvi za GUK profil, meni se nisu zgrušali i danas sam zvala za nalaz, sve vrijednosti ispod 5, kontrola za 4 tjedna, tako da ja zadovoljna!

zvala si? di radis to? nisi iz zg?

• zvrkica
    05. Rujan 2018. 12:27

Sad me još uhvatilo neko stezanje, a usred kuhanja ručka sam 😏😏😏😏

AllieH
    05. Rujan 2018. 12:37

Ni meni to šareno nije lijepo, a ovaj baby gym što sam našla ima taman dovoljno boja da nije skroz neutralan, a i da nije cirkus. 
    A i ovo što Miranda kaže isto... Nema smisla ni pretjerivati kad ionako u početku ne vide previše. 

Luka ❤

AnnaO
    05. Rujan 2018. 12:39

Curke evo mene od jutra pere uzbudenje jer sutra idem na pregled nemogu docekati...nisam uspjela zapamtiti tko ima rodendan 12.09. ali evo i meni je taj dan...curke koje danas slave zelim vam sve najbolje ❤️😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.