Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Rujan 2018. 14:24

Klikerica

arya

Klikerica

arya

Pozdrav drage,nisam znala gdje da postavim pitanje pa cu pokusat ovdje..znaci zadnja mens.29.7..ciklusi 28-32,,radimo na bebi par mjeseci,s obzirom da imam neku vodenu cistu i polip na maternici ginica je tvrdila da cu teze ostvarit trudnocu dok to ne ocistimo,sto sam trebala napravit kroz sljedecih mjesec dana..medjutim ovaj mjesec mens.kasni,3 dan kasnjenja napravim test,kad ono blijedi plus,4 dan napravim test opet blijedi plus,5 dan napravim Jos dva testa opet plusici,nijansu tamniji..simptome sve imam kao da bi trebala svaki tren dobiti mens.,trbuh boli,grudi bolile uzasno do jučer,danas se smirilo..sinoc sam isla na uzv,gin.rece da se jos ne vidi ništa,endometrij zadebljan 14mm,i da dođem u ponedjeljak da vidimo jel na pravom mjestu,tada bi se trebalo vidjeti nesto..po njenoj računici od zadnje mens.to bi bilo 5tj i 2 dana..jel moguće da se jos nista ne vidi,cak ni gestacijska v.? Ja se strasno brinem da ne bude vanmaternicna.

Sa 7 tjedana ce ti se najbolje vidjeti,mene do tada nisu htjeli ni snimiti. Izvadi krv,to ti je 100% potvrda… i miruj i ne sekiraj se ni slucajno… moras sada biti totalno opuštena,ne dizi tesko,ostavi cigarete i alkohol i pocni piti folnu kiselinu.

Hvala na brzom odgovoru 😍,pitala sam gin da pođem izvaditi betu ali uopće me nije dozivjela,samo kao ma ne nego dođi u ponedjeljak. Nije bas pricalica pa na vecinu pitanja koje joj postavim ne dobijem odgovor. Ni za folnu mi nis nije rekla,ali sam si kupila sama i pocela jutros piti.

Šta te košta otići izvaditi krv i biti mirna,i spavati mirno…

Odmah ćeš znati,nemoj se nepotrebno nervirati. Ja nisam vjerovala kućnom testu,otisla sam odmah ujutro u Polikliniku Sunce i za 2 sata imala na mailu nalaza. Mislim da sam 80tak kn platila. Bio mi je rezultat preko 900 ako se dobro sjećam.

Prosječna vrijednost beta HCG po tjednima trudnoće, u IU/L
    3. tjedan: 5-50
    4. tjedan: 3 - 426
    5. tjedan: 19 - 7.340
    6. tjedan: 1.080 - 56.500

Ma imas pravo,budem sutra to napravila

Maggie85
    05. Rujan 2018. 14:29

Hahaha, gledala je (pipkala) cerviks, ali ja sve dosad, dok Salatica nije spomenula, nisam uopće gledala što piše! A to mi bilo najvažnije  Uglavnom, piše 1 članak zatvoren, nema mjere. Već se pisalo o tome, ali sam zaboravila pa moram sad googlati što to znači.
    Kaj se epiduralne tiče, mislim da nije isključena za trombofiličare jer baš ju je moja dr. danas spomenula, u smislu da ću morati naglasiti, ako ju budem htjela, kad sam dobila zadnji Clexane. I rekla je da će me sve to oni ionako pitati kad dođem na porod, kad vide papire koje ću donijeti.
    Poslala me danas svašta nešto vaditi: anti Xa, testove senzibilizacije, CRP (da vidimo Salatice koliki je meni ), urinokulturu, feritin i KKS. To sve moram u 3 različita labosa, ali ok, sve oko Petrove. Za ove prve 2 pretrage prvi put čujem. Opet Google :)

Miranda
    05. Rujan 2018. 14:32

Ana pijes kao i Heferol, jednu tabletu nataste i 2 sata poslije ne mlijecno, kavu, caj, kakao. Ne trebas s kenduralom vitamin c ekstra jer ga vec ima. 
    Svjesna ja sam uvijek za painkillere 😁 Planiram uzeti epiduralnu ako bude sve po planu.
    Bruna i mene bi nazivciralo, cula sam od frendica jako cesto slicne price za robicu. Obecaju im proslijediti svu robu za pocetak i onda odgadaju u nedogled a one ne znaju s cim racunati ili ne. 😡
    Arya betu moras vaditi dvaput, drugi put nakon barem 48 sati jer je bitno njeno pravilno duplanje. 

05. Rujan 2018. 14:34

Miranda

Ana pijes kao i Heferol, jednu tabletu nataste i 2 sata poslije ne mlijecno, kavu, caj, kakao. Ne trebas s kenduralom vitamin c ekstra jer ga vec ima.
    Svjesna ja sam uvijek za painkillere 😁 Planiram uzeti epiduralnu ako bude sve po planu.
    Bruna i mene bi nazivciralo, cula sam od frendica jako cesto slicne price za robicu. Obecaju im proslijediti svu robu za pocetak i onda odgadaju u nedogled a one ne znaju s cim racunati ili ne. 😡
    Arya betu moras vaditi dvaput, drugi put nakon barem 48 sati jer je bitno njeno pravilno duplanje.

Hvala puno 

• Kani07
    05. Rujan 2018. 14:50

Ana89

Evo drage moje, pred ulazak u 3. tromjesečje 😀 Malac je narastao 😚😚

Ana bas ste fini😍

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pticaselicazgst
    05. Rujan 2018. 15:02

Ana super ste 😍😍 taman veliki 😊
    Ajme Bruna vjerujem da te ziviciraju, bome bi u mene.. sta se nude ako ne kupuju?!?! 🙄 mozda im treba nacrtat pa ce onda skuzit ili im reci da ides kupit komodu pa ces onda i skupit robicu. 😐 mozda skuze da se trebaju pokrenut..
    Btw si kontaktirala klub trudnica? Dvije zenske nisu dosle na termin u 9 ni danas ni ponedjeljak pa mozda tebe mogu ubacit da krenes od petka💪

_svjesna
    05. Rujan 2018. 15:15

Bruna odi i kupi si komodicu, kasnije ako se ponude kazi neka ti daju novce, nema smisla cekati ako si im do sad milion puta nagovijestila.
    Miranda hvala ❤️

• nali
    05. Rujan 2018. 15:25

Evo curke, ako koju zanima, dijele gratis 4d ultrazvuk. Ja bi se prijavila ali nekako mi bed jer pise da ce biti vise ginica tamo. A i moja mi svaki put upali 4d pa mi glupo se dotatno zracit..To je za one koje ce bit tada izmedu 20-30 tjedna, znaci dosta nas. 
    https://www.podobnik.hr/novosti/gratis-4d-ultrazvucni-pregled/

Mina93
    05. Rujan 2018. 15:40

arya

Pozdrav drage,nisam znala gdje da postavim pitanje pa cu pokusat ovdje..znaci zadnja mens.29.7..ciklusi 28-32,,radimo na bebi par mjeseci,s obzirom da imam neku vodenu cistu i polip na maternici ginica je tvrdila da cu teze ostvarit trudnocu dok to ne ocistimo,sto sam trebala napravit kroz sljedecih mjesec dana..medjutim ovaj mjesec mens.kasni,3 dan kasnjenja napravim test,kad ono blijedi plus,4 dan napravim test opet blijedi plus,5 dan napravim Jos dva testa opet plusici,nijansu tamniji..simptome sve imam kao da bi trebala svaki tren dobiti mens.,trbuh boli,grudi bolile uzasno do jučer,danas se smirilo..sinoc sam isla na uzv,gin.rece da se jos ne vidi ništa,endometrij zadebljan 14mm,i da dođem u ponedjeljak da vidimo jel na pravom mjestu,tada bi se trebalo vidjeti nesto..po njenoj računici od zadnje mens.to bi bilo 5tj i 2 dana..jel moguće da se jos nista ne vidi,cak ni gestacijska v.? Ja se strasno brinem da ne bude vanmaternicna.

Ja sam bila na pregledu sa 5tt da provjerim trudnocu, ali meni je bio plus na testu ko kuca, sad nzn, probaj poci opet.. 

Mina93
    05. Rujan 2018. 15:53

_svjesna

Bruna odi i kupi si komodicu, kasnije ako se ponude kazi neka ti daju novce, nema smisla cekati ako si im do sad milion puta nagovijestila.
    Miranda hvala ❤️

Slazem se, taman san i ja to htjela napisat.. Stvarno nisu fer.. Ja ocito nmg nista ocekivat od njegovih iako im je prvo unuce, nisu se nista ponudili. Al briga me, necu se uopce s tim zamarat ko ih sisa, jos sam ljuta zbog nekih stvari od pira pa me samo to dodatno razljuti.. Mislim iskreno nebi nikad ni trazila da se kupi nesto, ako pitaju rekla bi nesto jeftino, drugo je ako se sami ponude platit nesto odredjeno.. Al dobro, isprike trebala sam se malo ispuhat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.