allie, nasmijala sam se na igracke i uklapanju u interijer (nisi jedina, ja do sad sve sivkaste tonove gledam, a u kuci mi je bijelo-siva kombinacija) 😂 ostalim curama mahanje i zelim vam ugodan dan! Ja idem do skole odnijeti potvrdu o bolovanju i onda popodne na pregled!
Onda me razumiješ! I ti Miranda, već sam mislila da sam luda. Kod mene je sve drvo, bijelo i sivo. Samo nam je kauč u petrolej plavoj boji. I to sam sad već uspjela naći u Ikei prekrivač u istoj boji koji planiram prebaciti preko kauča kad bebač dođe da ne bi sam kauč stradao.
Luka ❤
Nemam krojački metar, nisam si još uspjela izmjeriti trbuh, možda bolje da i ne mjerim.Nisam se ništa previše udebljala, možda u nogama, kao da mi je sve u trbuhu. Tko god me od bivših i sadašnjih trudnica vidi kaže da mi je velik trbuh za moje tjedne. I neka ga, baš ga volim.
Truskawka, ja sam zaboravila iskomentirati tvoj trbuh, baš si preprezgodna trudnica! Vjerujem da će muž pasti na dupe kad te vidi uživo.
Mi danas krećemo na tečaj, javit ću se s dojmovima.
Što se tiče ogradice, mislim da ću ja uzeti Dada & Rocco, ogradicu + one navlake za rešetke. Gledala sam i druge, na kraju se uvijek vratim na njih. Kuma je rekla da će mi ona to sve uzeti, da si samo odaberem kakvu kombinaciju točno želim. Ona ima njihovu i baš lijepo i kvalitetno sve izgleda. I nisam mislila uzimati onaj baby nest.
I našla sam preslatki baby gym, nije mi kričav i lijepo će se uklopiti u dnevni boravakJesam ja jedina luđakinja koja gleda da joj se sve te baby stvarčice koje će biti raširene po dnevnom boravku koje uklapaju i u interijer?
Nisi jedina, evo kod nas doma neke igracke iz Ikee stoje kao “ukras” na komodi ispod telke 🤣 Mali se nekad igra s njima, al cim ih pusti ja ih stavljam nazad na njihovo mjesto 😭😭
I mene zanima ovo što je Salatica pita. Ja trenutno čitam What to expect when you're expecting, vidjela sam da imaju i nastavci. Evo link s popisom svih knjiga u toj seriji, mislila sam samo nastaviti dalje kad završim ovu prvu: https://www.thriftbooks.com/series/what-to-expect/79367/
Luka ❤
*pitala. Živcira me ova klokanica što nema opciju editiranja posta.
Luka ❤
Cure kako ste vi odlucile prestati raditi?
Ja sam trenutno u nekoj tranziciji, ni tamo ni ovamo, radim u obiteljskoj firmi inzenjerski posao koji zahtijeva dosta terena i pristup gradilistima, a takodjer i u kancelariji ima posla te sam tu trenutno i dodjem dnevno na par sati, nekada mi bude ok, nekada jedva prisjedim i tih par sati jer me ledja bole. Problem je sto nemam sta da radim na poslu, ne mogu bas primiti ozbiljna zaduzenja jer nisam u potpunosti operabilna i iskreno da kazem nista mi se ne da i mozak mi uopce ne radi. Pokusavam se pokrenuti ali sam okupirana bebom i svime da mi je posao na zadnjem mjestu, a opet kad sam kuci cijeli dan i to je ubistvo. Ne znam sta da radim i kako da se aktiviram, mrzim se jer stagniram po cijele dane i ne radim nista. 😏
Salatice jel ideš na neki tečaj prije poroda? Nama tamo uglavnom sve objasne, i dolazi nam sestra medicinska kući pomoći i pokazati sve nakon što rodimo, u nekoliko navrata. Pogotovo oko kupanja i presvlačenja i dojenja.
Cure, zna li neko neku knjigu o bebama? Ali u smislu, ne kako vaspitati, vec kako hraniti, kako kupati, kako oblaciti, drzati…Spavanje, temperature vode, prostorije, pranje odjece, bebini polozaji… Lupam, nabrajam primjere. Zato sto bas bas nemam pojma nista, vremena slobodnog imam da citam, a zelim sto manje raznih (i vrlo cesto zbunjujucih, razlicitih) savjeta. Znam za onu "dansku" , i pikirala sam je, ali ona se odnosi na vaspitanje samo, koliko sam shvatila.
Salatice onda ti je najbolje uzeti zdravstvenu njegu zdravog djeteta, udžbenik za medicinske škole 😂
url=https://lilypie.com]
Cure sretan vam rockas! Sve najbolje vam zelim!!🎂🎁🎉🎉🎉🎉
I sretno svima na pregledu danas!😀
svjesna, meni se bilo lakše odlučiti, jer ne radim u obiteljskoj firmi, vjerujem da je drukčije kad radiš za sebe. Iako sam stalno mislila da ću raditi do zadnjega, shvatila sam da me sjedenje za računalom 8h ubija, nakon sto dođem kući, opet nemam radnog vremena, jer nastavim odgovarati na mailove i odrađivati sto stvari i od kuće. Moj posao je najstresniji u ovom periodu od 01.09. do 30.03. i jednostavno si nisam htjela dozvoliti pretjerano stresiranje i živciranje, jer od toga zapravo nemam ništa. Neće me nitko potapšati po leđima i reći bravo. I iako mi razlika u plaći nije baš zanemariva, srećom možemo to izgurati. Naravno da bi nam to sad dobro došlo, ali nikakvi novci nisu vrijedni stresa.
A kući ćeš si već naći zanimacije, bez brige.
Luka ❤
Sretan rođendan slavljenicama 🤗!!!
Truskawkačestitke i na ulasku u treće tromjesečje! Ps bilježim se za narukvicu 😉
Ja se danas bockam za guk profil, odradila prvu epruvetu…trajalo je i trajalo, bojim se da bi se mogla zgrušati ova 🙄
good luck, meni se svaki put zgruša..jedva sam odnjela 3 dobre..a i bilo je vruće...zadnji put sam bila negdje16.8. i rekla mi da dođem za tjedan dana...ići ću se pikat u pon...tad au se svi zgrušali 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji