Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalal
    05. Rujan 2018. 08:07

Pa ne čitam vas samo jedan dan i odmah 35 stranica u zaostatku 😀. .Borim se s ovim grlom i temperaturom od subote ..Iako izbjegavam bilo kakve tablete ..pila sam paracetamole i konačno je od jutros malo bolje hvala Bogu. 
    Truskawka ja bih isto htjela narukvicu za uspomenu. .Ja sam u De pa možda kad budeš slala za Kani, ubaci i moju, a mi ćemo ovamo dalje 😀..Naravno ako se Kani07 slaže. 
    Ime: prijedlozi su bili Danin, Benjamin i Emran ...I evo..naš dvoje smo odlučili da će to biti Benjamin.
    Vana..Ja sam laik za mjerenja i znam da je moja situacija neuporediva s tvojom. .Ali meni cerviks izmjeren 37 mm ..i onda za 14 dana ponovo 45mm..A ne mirujem nikako..Radim i to potezak posao. Znam ja da se on produzava ali mislim da je nemoguce za tako kratko vrijeme. . Ne brini se..biće sve u redu ako Bog da.
    I curama sretan rodjendan od srca.
    I da..Meni sledeci utorak OGTT a sestra mi rece da to traje sat vremena..A čitam da je kod vas trajalo po 2 sata? ??

truskawka
    05. Rujan 2018. 08:09

Pticaselicazgst

Truskawka sretan ti rockas 😍😍 od srca ti zelim sve najbolje i srecu danas na pregledu 😊 javi nam novosti 🤗 sad kad muz dodje domeka nece te bit na forumu neko vrijeme sigurno, imate vi dosta za nadoknadit 😃🙂
    Arsancres sretan rockas i sve najbolje 😊😊
    Danas smo u slavljenickom raspolozenju 🤩

Hvala😘
    Da sigurno cu malo nestati iako on ce biti zaposlen sa renovacijom kuce pa cu ja mozda ipak surfati i dalje 🤣🤣

❤N i V💙

truskawka
    05. Rujan 2018. 08:13

Salatica9192

Majana,
    daaa, 12.09. punih 26 😊 Takodje i Zvrkici je taj dan haha 😋 Ima nas u septembru 😊 Ja narucila krempitu i cak mozda kotlic hahahaha, inace ne preferiram neka slavlja (nisam taj tip), ali sad zbog hrane hocu nesto da organizujem hahahhaa.
    Truskawka,
    jaoo, necu da ti stajem u muku, samo cu reci da odbrojavam sa tobom te 2 nedelje. Ja sam bas vezana za muza, ne govori svekrva dzabe da sam krpelj hahahahahah 😂😲 Ejjj i sad skonta da se ne rastajete vise 💏❤️ Super 😊

Hihi hvala ti 😘 tako sam i ja vezana jako uz njega i kad je otisao pala sam u depru, 2mj nisam nikog dozivljavala, nisam se nasmijala..ma nista..bas sam jako vezana za njega..sto bi se kod nas reklo, nit prdnut bez njega ne mogu 😅😅 
    I da..nadamo se da se vise ne rastajemo, osim ako ce biti prijeka potreba radi novcane situacije 😶 

❤N i V💙

Ptičica
    05. Rujan 2018. 08:14

Truskawka, sretan rođendan 👑🎂🥂🎁🎉
    Napunila si godine u kojima ces postat mama! I to na kvadrat! 
    Arsancres, pa sretan rodendan 😊🎉🎁🥂🎂👑
    Zelim da vam ova godina bude najbolja u zivotu dosad, a sva slijedeca jos malo bolja 😘
    A sad koja casti? Hranom naravno 🙄 gdje da se uputim ? 😋😁

Miranda
    05. Rujan 2018. 08:18

Sretan rodendan cure! 🎉😘
    Imamo i mi u siroj obitelji dosta rodendana u 9. mj.
    Sretno svima na pregledima!
    Ja na ogtt, cekam jos drugo vadenje. Zedna sam jedino i dosadno mi je, ostalo sve ok. 
    Psovala sam jutros Bandica i prokopani grad opet.
    Dalal traje 2 sata jer je prvo vadenje nakon sat vremena, drugo nakon dva. Znam da znaju vaditi samo nakon dva sata, preskoce ovo nakon 1 zbog ustede 🙄 Nisam cula da samo nakon sat vremena provjeravaju. 

truskawka
    05. Rujan 2018. 08:19

Ana hvala😘 Wiiiii veselo, veselooo 🤗🤗

Ivylee hvala😘 zapisala sam te za narukvicu 😉 sretno sa gukom 😉

Jagodica hvala😘 

Dalal evo zapisala sam te pa cemo se obda dog sto se tice slanja 😉😉

❤N i V💙

• Kani07
    05. Rujan 2018. 08:29

Dalal

Pa ne čitam vas samo jedan dan i odmah 35 stranica u zaostatku 😀. .Borim se s ovim grlom i temperaturom od subote ..Iako izbjegavam bilo kakve tablete ..pila sam paracetamole i konačno je od jutros malo bolje hvala Bogu.
    Truskawka ja bih isto htjela narukvicu za uspomenu. .Ja sam u De pa možda kad budeš slala za Kani, ubaci i moju, a mi ćemo ovamo dalje 😀..Naravno ako se Kani07 slaže.
    Ime: prijedlozi su bili Danin, Benjamin i Emran …I evo..naš dvoje smo odlučili da će to biti Benjamin.
    Vana..Ja sam laik za mjerenja i znam da je moja situacija neuporediva s tvojom. .Ali meni cerviks izmjeren 37 mm ..i onda za 14 dana ponovo 45mm..A ne mirujem nikako..Radim i to potezak posao. Znam ja da se on produzava ali mislim da je nemoguce za tako kratko vrijeme. . Ne brini se..biće sve u redu ako Bog da.
    I curama sretan rodjendan od srca.
    I da..Meni sledeci utorak OGTT a sestra mi rece da to traje sat vremena..A čitam da je kod vas trajalo po 2 sata? ??

Slobodno nek ubaci za obe😉,da tu je sat vremena samo i jedna velika epruveta😅

💜Karla💜Nicol💙Anton

busybee
    05. Rujan 2018. 08:34

Cure, sretan rodendan i sretno na pregledima :) mene uvijek lovi panika taj dan i dan prije, do tad nekako ne razmisljam o njima, trudim se ostati pozitivna.

• zvrkica
    05. Rujan 2018. 08:38

Salatice još malo pa će i naš rockas 😁 
    Moji se vjenčali 28.11.1981. i iz prve mene napravili. A što su drugo mogli, tek se vjenčali pa bila redukcija struje i eto mene 🤣🤣

Dalall, meni je u srpnju jedna doktorica izmjerila 36 mm cerviks, i sutradan drugi doktor 42 mm. Pa sad budi pametan, navodno je od 24.8. 28 mm po njezinom. Htjela sam otići do drugog doktora kojem više vjerujem i privatnik je, ali se bojim da mi previše cackaju dolje pa sam odustala. Sad čekam kontrolu pa ćemo vidjeti.

Salatica9192
    05. Rujan 2018. 08:51

12.09. svi na krempitu i kotlic kod Salaticeeee hahahaha 😍
    Kad me ispale i dobijem tanjir corbe iz restorana i krempitu iz marketa hahahahhaa 😂
    A jede mi se inace bakin kolac 🤤 sa slagom. Znate za tu vrstu "kolača"? Ali mama je bolesna nesto, cak joj se i pritisak povisio (ja fobiju od njega imam, odmah nisam ni ja ok, cujem svoje srce u slusalicama kad joj mjerim), vise oko nje ja sad trebam, nego ona oko mene. Prepala me. 😶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI