Ana hvala😘 Wiiiii veselo, veselooo 🤗🤗
Ivylee hvala😘 zapisala sam te za narukvicu 😉 sretno sa gukom 😉
Jagodica hvala😘
Dalal evo zapisala sam te pa cemo se obda dog sto se tice slanja 😉😉
❤N i V💙
Pa ne čitam vas samo jedan dan i odmah 35 stranica u zaostatku 😀. .Borim se s ovim grlom i temperaturom od subote ..Iako izbjegavam bilo kakve tablete ..pila sam paracetamole i konačno je od jutros malo bolje hvala Bogu.
Truskawka ja bih isto htjela narukvicu za uspomenu. .Ja sam u De pa možda kad budeš slala za Kani, ubaci i moju, a mi ćemo ovamo dalje 😀..Naravno ako se Kani07 slaže.
Ime: prijedlozi su bili Danin, Benjamin i Emran …I evo..naš dvoje smo odlučili da će to biti Benjamin.
Vana..Ja sam laik za mjerenja i znam da je moja situacija neuporediva s tvojom. .Ali meni cerviks izmjeren 37 mm ..i onda za 14 dana ponovo 45mm..A ne mirujem nikako..Radim i to potezak posao. Znam ja da se on produzava ali mislim da je nemoguce za tako kratko vrijeme. . Ne brini se..biće sve u redu ako Bog da.
I curama sretan rodjendan od srca.
I da..Meni sledeci utorak OGTT a sestra mi rece da to traje sat vremena..A čitam da je kod vas trajalo po 2 sata? ??
Slobodno nek ubaci za obe😉,da tu je sat vremena samo i jedna velika epruveta😅
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure, sretan rodendan i sretno na pregledima :) mene uvijek lovi panika taj dan i dan prije, do tad nekako ne razmisljam o njima, trudim se ostati pozitivna.
Salatice još malo pa će i naš rockas 😁
Moji se vjenčali 28.11.1981. i iz prve mene napravili. A što su drugo mogli, tek se vjenčali pa bila redukcija struje i eto mene 🤣🤣
Dalall, meni je u srpnju jedna doktorica izmjerila 36 mm cerviks, i sutradan drugi doktor 42 mm. Pa sad budi pametan, navodno je od 24.8. 28 mm po njezinom. Htjela sam otići do drugog doktora kojem više vjerujem i privatnik je, ali se bojim da mi previše cackaju dolje pa sam odustala. Sad čekam kontrolu pa ćemo vidjeti.
12.09. svi na krempitu i kotlic kod Salaticeeee hahahaha 😍
Kad me ispale i dobijem tanjir corbe iz restorana i krempitu iz marketa hahahahhaa 😂
A jede mi se inace bakin kolac 🤤 sa slagom. Znate za tu vrstu "kolača"? Ali mama je bolesna nesto, cak joj se i pritisak povisio (ja fobiju od njega imam, odmah nisam ni ja ok, cujem svoje srce u slusalicama kad joj mjerim), vise oko nje ja sad trebam, nego ona oko mene. Prepala me. 😶
Opet budna u 5 h. A zaspala u 2h. Tek mi je ujutro"izašla"ljutnja od sinoć. Glupi hormoni. Still, jedva čekam život sama sa mužem, dosta mi je svih koji misle da su njihovi komentari bezazleni i uvijek dobrodošli.
Naručujem ogradicu za krevetić od atelijera Lela na kraju. Surfala sam do dva tražeći ih. Muči me jedino što sve imaju 3 strane. Morati ću za prednju stranu nešto posebno smisliti, Ili one valjkaste zračne ogradice iz Dadda u Rocco ili onu iz Lele sa 2 ili 3 ogradice spojene…vidit ću još.
Nema me dva sata i vec imam 5str zaostatka 🤣🤣
Sta se tice ogradice msm da svi tako rade namjerno jer velika vecina stavlja kinder do kreveta i onda ti ta 4strana ne treba.. Mos npr stavit svoj banana jastuk ako te frka ako planiras tako spojit do svog kreveta, to je meni u planu ako me bude frka da se mice onda kao zastitu jos stavit svoj banana jastuk 😉😁
Jutro curke 🐝
Kao prvo nasim slavljenicama zelim sretan rodendan! Neka vam ova godina bude sretna i uspjesna, kao i sve ostale pred vama, i po dolasku bebe i po svemu ostalome! 🎂🥂🎀🎉 I ja se biljezim za tortu 😋
Ja ssm u iscekivanju vijesti od frendice, vec je tjedan dana prst otvorena i danas je na kontroli u Vinogradskoj pa si sve mislim jel ce bit mozda kaj 🤣
Negoooo, krenula ja sebi ono izmjerit trbuh i sok, 101cm 🤨🤨 Jel nije to malo puno za moje tjedne? Ne znam di ima neka tablica kolko je normalno... al cini mi se veliki, pogotovo jer sam ja inace sitnije grade. 🧐
12.09. svi na krempitu i kotlic kod Salaticeeee hahahaha 😍
Kad me ispale i dobijem tanjir corbe iz restorana i krempitu iz marketa hahahahhaa 😂
A jede mi se inace bakin kolac 🤤 sa slagom. Znate za tu vrstu "kolača"? Ali mama je bolesna nesto, cak joj se i pritisak povisio (ja fobiju od njega imam, odmah nisam ni ja ok, cujem svoje srce u slusalicama kad joj mjerim), vise oko nje ja sad trebam, nego ona oko mene. Prepala me. 😶
Jede mi se slatkoooo. A dijeta 🤤🤤🤤. Omg. Što nisam išla kasnije na taj OGTT 😆😆. I sad vidim piše kremšnite 😋😋. Nisam inače fan, ali sad mi sve slatko zvuči slatko 😚😚. Banana mi nije utjeha 😑😑
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Joj, napisem sve i kliknu odustani hahaha. Jos neko je to uradio juce 😂
Macak je uhvacen kako zijeva hahaha. Inace je najsladji macak, sitne glavice, bas slatko izgleda hahaha, ali da, na ovoj slici je strasan 😂🤣
Za Irsku, znaci gorštaci hahah sto bi se reklo. A nesto kontam, da dodju iz Finske, Danske ovamo i vide nase postupke sa djecom, vjerovatno bi im bilo cudno.
Uglavnom, nadam se da cu, jednog dana, makar turisticki posjetiti te krajeve😊😍 (ali imam problem sa avionom - kada sam isla za Rusiju, nije mi sjelo hahah, prvi let u zivotu, konzerva 10000m na nebu hahaha, htjela se vracati vozom ahahahaha 🤣 jedva sam prezivjela hahaha - psihicki, fizicki sve oke, ugodni letovi bili haha).
I sto se tice mame, ja sam trenutno sa svojima. zi ruzno reci, izludise me nekad 😶 Ocigledno sam ja problem, ne mogu sa muzevim, ne mogu ni sa svojima hahaha. Ali valjda je to i prirodno. Zelja za samostalnoscu, gradnja zivota sa muzem i bebom, a ne sa njih 10 😂
SZUZ 😁😁 nmg ni ja ni sa jednima ni drugima, ok kad smo na godisnjem pa prezivim tih par tjedana ili koliko vec treba al nema tih para da bi tako zivjela radije bi u kredit ili podstanarstvo.. Nisu oni losi ni jedni ni dr al nema te cijene za slobodu kad si sam u kuci stanu i imas svoju obitelj i ne primas stalno neke savjete sa strane.. 🤣😁
I da..dobro jutro svima 😘
Za mene je danas veliki dan..ulazak u 27tj, rodjendan, uzv napokon nakon 7 punih tjedana..jos 2 tjedna do povratka mog muzeka..itd..bas mi je danas dan D 😃😃
Budna od 4 kao i uvijek kad idem na pregled hehehe
Sretno danas 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji