Bruna meni je trening u 9, a imaju jos u 10 i popodne.. samo se najavi ranije jer imaju veliku guzvu. Ide do 12 trudnica po grupi.. upisnina je 50 kn, a trening 3×tjedno je 250 kn. S tim da imaju svako malo super predavanja o porodu, disanju, dojenju i njegi bebe tako da mi je ovo cijeli paket. A i fora je bilo danas, nas 10 trudnica na jednom mjestu 😊
Nadam se da i ja mi doktor sljedeci tjedan nece rec da prekinem s time, dobro se osjecam.. 🙂
Da, meni bi isto odgovaralo to u 9.. potrazit cu sada broj pa da dogovorim to, hvala ti 😊
Splitske mame, kad ste mislile ici na tecaj? Negdje sam naletjela da u Splitu bude jednom mjesecno, najcesce pocne prvi ponedjeljak u mjesecu i u 13h da pocinje… Dal je to istina, pojma nemam 😐
Da ja sam isto to procitala na stranicama kbc firule, ja na to nikako ne mogu ne pase mi ura mislim da rijetko kome, ali sam cula bar mi tako kaze kolegica da je ona samo dosla u tajnistvo i platila pa dobila potvrdu, a ako oces bas na tecaj bolje da zoves sta prije ili odes do tamo jer su liste preduge a samo jedanput misecno je, meni je termin tek kraj 1mj i otic cu do tajnistva kad budem na iduci pregled 27.9
Netko je pitao, ja sam si uzela jednu aventovu bočicu (pošto imam izdajalicu aventovu) i dvije dude, neki tomee tepee ( tako se piše right?) 😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ma da, krivo sam kopirala, evo i Pepe je u međuvremenu stavila screenshot, a evo i ja ću ponovo:
Tečaj za trudnice rujan 2018.
Održati će se od 24.09.2018. do 01.10.2018. u predavaonici bolnice Merkur u navedenim terminima od 18 sati.
Teme i sadržaj predavanja:
Fizologija trudnoće 24.09.
Psihofizička priprema trudnice, porođajna doba, porođajne operacije i babinje 25.09.
Primalja - tijekom trudnoće i dojenja 26.09.
Tehnika dojenja i dojenje na zahtjev 27.09.
Zdravo novorođenče i njega 28.09.
Bezbolni porođaj 01.10.
Narudžbe se primaju na telefon 2431-390/417.
Tečaj je besplatan
Zvrkica, možeš muža/partnera poslati samog na tečaj, ako ti moraš mirovati. Neće biti ni prvi ni zadnji.
Dude i bočice ne planiram kupovati unaprijed. Dude bih u svakom slučaju izbjegla, a što se izdajanja tiče, savjetuje se ne davati bebi mlijeko na bočicu (ako i dalje namjeravate dojiti) jer na bočicu ide puno lakše nego kad beba mora sama vući, pa je bebu teže vratiti na dojku. Preporučuje se davanje izdojenog mlijeka na špricu, žlicom ili iz čaše. Evo i članka na tu temu: http://www.roda.hr/portal/dojenje/problemi-i-poteskoce-u-dojenju/alternativne-metode-hranjenja.html
Maggie mislila sam se izdajat u slucaju mog izlaska a da malena ne mozes samnom iz kuce pa da ju muz nahrani umjesto mene.. ne bi mi to bilo pod normalno i svakodnevno. Thanks na clanku, jako poucno 😊
Zvrkica, možeš muža/partnera poslati samog na tečaj, ako ti moraš mirovati. Neće biti ni prvi ni zadnji.
Dude i bočice ne planiram kupovati unaprijed. Dude bih u svakom slučaju izbjegla, a što se izdajanja tiče, savjetuje se ne davati bebi mlijeko na bočicu (ako i dalje namjeravate dojiti) jer na bočicu ide puno lakše nego kad beba mora sama vući, pa je bebu teže vratiti na dojku. Preporučuje se davanje izdojenog mlijeka na špricu, žlicom ili iz čaše. Evo i članka na tu temu:http://www.roda.hr/portal/dojenje/problemi-i-poteskoce-u-dojenju/alternativne-metode-hranjenja.html
Hvala 😀
O pa super, nisam znala da on može sam ići
Evo i mene s pregleda.Onaj moj tvrdi stomak nije bas popustao pa odem jutros bez termina..Pregleda me i hvala Bogu sve je u redu..biće da je to sve od grla i od prehlade. .Tako me jako stislo jedva sam par riječi izustila…sad i blaga temperatura ali niko ne da bolovanje.. .i smrsala 2 kg. (To me bas brine..ali niko nista)..Samo dobila recept za paracetamol. Odem na posao, Šta ću…Radila 2 sata i pozlilo mi. ..nesvjetica i crnilo pred očima…hajd nazad kući. Evo ležim u zamracenoj sobi i čekam muža sa lijekovima.
Kani07 znašli možda može li mi Hausarzt dati bolovanje ili mora ginekolog ..od skora sam ovdje pa ne znam baš kako to ide.
Ja sam od bebi kozmetike mislila samo Pavloviceva mast. .čula sam da je baš dobra za bebe. .Ali ću izbjegavati cesto korištenje.
Meni je ginekolog sve dvao ,mora ti dat bolovanje ako si bolesna ,ako si bila na hitnoj oni ti nece dat nista nego moras svom dr, reci da ti nije dobro i ne mozes radit nemoj se mucit
💜Karla💜Nicol💙Anton
evo mene s posla. moram reć da mi dan puno brže prolazi i ok mi je malo za promjenu pričati s kolegama i o poslu :D
što se tiče tih tečaja, ja se baš ne kužim ... to je obvezno ili bi bilo dobro ić?
evo mene s posla. moram reć da mi dan puno brže prolazi i ok mi je malo za promjenu pričati s kolegama i o poslu :D
što se tiče tih tečaja, ja se baš ne kužim … to je obvezno ili bi bilo dobro ić?
pa i jedno i drugo 😁 neke bolnice bas zahtjevaju da bude polozen tecaj da moze muz ili netko drugi s tobom u rađaonu...mi želimo a i u merkuru je besplatan
Sortiraj odgovore
Najstariji