Ja sam isto Rh negativna,ovde traze da se rade antitela svakog meseca(mada jos uvek nisam) i u 7.mesecu ce moci da odrede Rh grupu bebe.
Kupila sam akupresurne zavoje i evo sad ne znam da li je zbog njih ili je nesto drugo razlog ali meni je veceras znatno manja mucnina nego sinoc,videcemo sutra...
To get the code: Tap and
Eni mozda je i placebo ali bitno da djeluje 😉
Sretno svima na pregledima!!
Umirem od glavobolje. Stegla sam nerastezljivu maramu oko glave i sjedim takva kao Indijanka na terasi, malo me ljudi s ceste cudno gledaju 😆 I mucnine su se odmah udruzile...
Cekam da me marama anestazira 😣
Ana89,
hahahaha da, ti samo mozes da primis krv od 0 negativne, ali si zato univerzalni davaoc (velikodusna si haha) :))) Za moju krvnu grupu, npr u RS su vrsili testiranje na dobrovoljnim davaocima kroz godinu dana i od njih cca 8000 - 40 je kao ja hahahah. Moram objaviti da ih trazim, udruzenje neko hahah.
A mislim da ti je kod muzs nebitni A, B, AB ili 0,, bitno je da li je pozitivan ili negativan. Npr ako je i on negativan, a i ti, nista ne bi primala.
A prosao je stomak, stigla mucnina neka (telecu corbu sam jela neku, sad mi je fuj). Samo se smjenjuje, muka, zgaravica, ziganje, stezanje, zivotinjska glad haha.
Cure,sad mi je palo na pamet...u pon bi mi gin trebao uzeti briseve,a ja koristim utrogeatan vaginalno...jel to moze utjecat na rezultat?jel ima koja iskustva?🙈
Uopce nisam razmisljala do sad o tom,izgleda da cu se opet morat cut s gin....🙆
Cure,sad mi je palo na pamet…u pon bi mi gin trebao uzeti briseve,a ja koristim utrogeatan vaginalno…jel to moze utjecat na rezultat?jel ima koja iskustva?🙈
Uopce nisam razmisljala do sad o tom,izgleda da cu se opet morat cut s gin….🙆
Nece to utjecat.
Ako ih stavljas ujutro, mogla bi jedino to jutro prije pregleda preskociti ili uzeti oralno. Cisto iz tehnickih razloga 😬
Pustila me glava, preporodih se 😍 Cak i jagode jedem 😋
Cure,sad mi je palo na pamet…u pon bi mi gin trebao uzeti briseve,a ja koristim utrogeatan vaginalno…jel to moze utjecat na rezultat?jel ima koja iskustva?🙈
Uopce nisam razmisljala do sad o tom,izgleda da cu se opet morat cut s gin….🙆
Nece to utjecat.
Ako ih stavljas ujutro, mogla bi jedino to jutro prije pregleda preskociti ili uzeti oralno. Cisto iz tehnickih razloga 😬
Pustila me glava, preporodih se 😍 Cak i jagode jedem 😋
E,super hvala...tak cu onda i napravit,popit cu ih😁...
Oo,fino jagodice😍😍...mene primila glad,al sam stavila utric i oprala zube i nema vise ustajanja🙈😆
Curke Njemacka i Austrija, KIK ima super majica na snizenju od 1-3€.
Uzela dragom duks,uzela sebi zapravo 😂 i par divnih majica i tunika. Sve za bar dva broja vece da mogu nositi po zimi. Vec se opako spremam za zimu 😂
Za tri tjedna putujem za Hr i opako sam sretna. Ko malo dijete. Tetka mi obecala punjenu papriku drugi tjedan 😍
Da se nadovezem za zivotinje,obozavam ih i one mene su pocele. Tetin macak koji je inace nemoguc sto se tice mazenja, sjeo mi na nogu i vise nece dolje. Prikeljio se i ni hrana ne pomaze 😂
Umorna sam ko pas svaki dan i kad dode vrijeme za spavanje,zaboravi.
jutro 😊
ja se baš patim. inače imam problem s vratnom kralježnicom. i ako na vrijeme ne popijem nešto tipa neofen ili ibruprofen, cijeli dan me boli vrat, glava i rigam.
sad naravno ne mogu to popiti, a lupocet ne pomaže. jučer me vrat počeo boliti na poslu oko 2 popodne. do spavanja me ubijala i glava i povraćala sam onak u pol 11.
danas sam se opet probudila s tim bolovima. izludit ću, fakat sam očajna kaj ne mogu popiti tabletu koja bi mi pomogla. svakih par dana sam u tim agonijma 😪
Jutro !Vidim dosta nas muci mucnina 🙈 ima par dana malo je bolje ali jos je tu u kombinaciji s glavoboljom.
Sto se tice ovih bolova i ziganja probajte cure magnezij ukljucit ja ga imam u terapiji 2 puta dnevno tesko mi pada i poslije mi je sat mucnina i pitala dr mogu li da ga izbacim onda mi je ona objssnila da je to upravo protiv tog grcenja misica maternice i opustanje i da se prakticira kod visokorizicnih trudnoca i da cu ga pit citavu trudnocu .Ja pijem Magno sanol u kapsulama .
Pa probajte bebi ne moze naskodit.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobro jutro!
Čini mi se da je svaki dan neka nova tema ili pitanje na postojećoj gdje netko kaže da im kasni M po 2 tjedna, jedan test im pokazao negativno i sad se pitaju jesu li trudne i što da rade. Nevjerojatno mi je koliko smotanih žena ima, nemoguće da baš sve trollaju.
Inače, noćas nisam nikako spavala, mislim da sam ustajala 5 ili 6 puta na wc. Pa što će biti kasnije kad mi stvarno krene pritisak na mjehur?
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji