Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eni.6
    22. Svibanj 2018. 21:14

Ja sam isto Rh negativna,ovde traze da se rade antitela svakog meseca(mada jos uvek nisam) i u 7.mesecu ce moci da odrede Rh grupu bebe.
    Kupila sam akupresurne zavoje i evo sad ne znam da li je zbog njih ili je nesto drugo razlog ali meni je veceras znatno manja mucnina nego sinoc,videcemo sutra...

To get the code: Tap and

Miranda
    22. Svibanj 2018. 21:24

Eni mozda je i placebo ali bitno da djeluje 😉
    Sretno svima na pregledima!!
    Umirem od glavobolje. Stegla sam nerastezljivu maramu oko glave i sjedim takva kao Indijanka na terasi, malo me ljudi s ceste cudno gledaju 😆 I mucnine su se odmah udruzile...
    Cekam da me marama anestazira 😣

Salatica9192
    22. Svibanj 2018. 21:32

Ana89, 
    hahahaha da, ti samo mozes da primis krv od 0 negativne, ali si zato univerzalni davaoc (velikodusna si haha) :))) Za moju krvnu grupu, npr u RS su vrsili testiranje na dobrovoljnim davaocima kroz godinu dana i od njih cca 8000 - 40 je kao ja hahahah. Moram objaviti da ih trazim, udruzenje neko hahah.
    A mislim da ti je kod muzs nebitni A, B, AB ili 0,, bitno je da li je pozitivan ili negativan. Npr ako je i on negativan, a i ti, nista ne bi primala. 
    A prosao je stomak, stigla mucnina neka (telecu corbu sam jela neku, sad mi je fuj). Samo se smjenjuje, muka, zgaravica, ziganje, stezanje, zivotinjska glad haha. 

Bulbi91
    22. Svibanj 2018. 22:10

Cure,sad mi je palo na pamet...u pon bi mi gin trebao uzeti briseve,a ja koristim utrogeatan vaginalno...jel to moze utjecat na rezultat?jel ima koja iskustva?🙈
    Uopce nisam razmisljala do sad o tom,izgleda da cu se opet morat cut s gin....🙆

Miranda
    22. Svibanj 2018. 22:16

Bulbi91

Cure,sad mi je palo na pamet…u pon bi mi gin trebao uzeti briseve,a ja koristim utrogeatan vaginalno…jel to moze utjecat na rezultat?jel ima koja iskustva?🙈
    Uopce nisam razmisljala do sad o tom,izgleda da cu se opet morat cut s gin….🙆

Nece to utjecat. 
    Ako ih stavljas ujutro, mogla bi jedino to jutro prije pregleda preskociti ili uzeti oralno. Cisto iz tehnickih razloga 😬
    Pustila me glava, preporodih se 😍 Cak i jagode jedem 😋

Bulbi91
    22. Svibanj 2018. 22:36

Miranda

Bulbi91

Cure,sad mi je palo na pamet…u pon bi mi gin trebao uzeti briseve,a ja koristim utrogeatan vaginalno…jel to moze utjecat na rezultat?jel ima koja iskustva?🙈
    Uopce nisam razmisljala do sad o tom,izgleda da cu se opet morat cut s gin….🙆

Nece to utjecat.
    Ako ih stavljas ujutro, mogla bi jedino to jutro prije pregleda preskociti ili uzeti oralno. Cisto iz tehnickih razloga 😬
    Pustila me glava, preporodih se 😍 Cak i jagode jedem 😋

E,super hvala...tak cu onda i napravit,popit cu ih😁...
    Oo,fino jagodice😍😍...mene primila glad,al sam stavila utric i oprala zube i nema vise ustajanja🙈😆

Nunii
    23. Svibanj 2018. 00:42

Curke Njemacka i Austrija, KIK ima super majica na snizenju od 1-3€.
    Uzela dragom duks,uzela sebi zapravo 😂 i par divnih majica i tunika. Sve za bar dva broja vece da mogu nositi po zimi. Vec se opako spremam za zimu 😂
    Za tri tjedna putujem za Hr i opako sam sretna. Ko malo dijete. Tetka mi obecala punjenu papriku drugi tjedan 😍
    Da se nadovezem za zivotinje,obozavam ih i one mene su pocele. Tetin macak koji je inace nemoguc sto se tice mazenja, sjeo mi na nogu i vise nece dolje. Prikeljio se i ni hrana ne pomaze 😂
    Umorna sam ko pas svaki dan i kad dode vrijeme za spavanje,zaboravi.

barbiemama
    23. Svibanj 2018. 07:14

jutro 😊 

ja se baš patim. inače imam problem s vratnom kralježnicom. i ako na vrijeme ne popijem nešto tipa neofen ili ibruprofen, cijeli dan me boli vrat, glava i rigam. 

sad naravno ne mogu to popiti, a lupocet ne pomaže. jučer me vrat počeo boliti na poslu oko 2 popodne. do spavanja me ubijala i glava i povraćala sam onak u pol 11.

danas sam se opet probudila s tim bolovima. izludit ću, fakat sam očajna kaj ne mogu popiti tabletu koja bi mi pomogla. svakih par dana sam u tim agonijma 😪

• Kani07
    23. Svibanj 2018. 07:33

Jutro !Vidim dosta nas muci mucnina 🙈 ima par dana malo je bolje ali jos je tu u kombinaciji s glavoboljom.
    Sto se tice ovih bolova i ziganja probajte cure magnezij ukljucit ja ga imam u terapiji 2 puta dnevno tesko mi pada i poslije mi je sat mucnina i pitala dr mogu li da ga izbacim onda mi je ona objssnila da je to upravo protiv tog grcenja misica maternice i opustanje i da se prakticira kod visokorizicnih trudnoca i da cu ga pit citavu trudnocu .Ja pijem Magno sanol u kapsulama .
    Pa probajte bebi ne moze naskodit.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    23. Svibanj 2018. 07:52

Dobro jutro! 
    Čini mi se da je svaki dan neka nova tema ili pitanje na postojećoj gdje netko kaže da im kasni M po 2 tjedna, jedan test im pokazao negativno i sad se pitaju jesu li trudne i što da rade. Nevjerojatno mi je koliko smotanih žena ima, nemoguće da baš sve trollaju. 
    Inače, noćas nisam nikako spavala, mislim da sam ustajala 5 ili 6 puta na wc. Pa što će biti kasnije kad mi stvarno krene pritisak na mjehur? 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.