Bulbi ti lijepo u cekaonici reci da si trudnica i neka ti se netko digne. 🖒to je koma da, nataste cekat tako dugo, ali mozemo mi to 💪
Mozda onda najbolje prirodno sve uzimat.
A koji su nam sve vitamini potrebni za drugo tromjesečje? Svasta citam i svasta pise..
Iamhappy cestitke i dobrodosla u klub 🤗 to je jos prerano za ista rec, za 2 tjedna ce biti novosti. 😊 pijem folnu samo, druge cure uzimaju i druge vitamine.
Cure, jeste sve vadile krv? Kakvi su vam nalazi?
Odlični, jedino me štitnjača malo brine, nit smrdi nit miriše. Čak mi je i urin sterilan. I sa , 0- sam, bit će bockanja dodatnih, tata je pozitivna krvna grupa 😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
iamhappy ma ako si tek u 4tt nije ni cudo da se ne vide otkucaji,taman za 2 tj bi se mogli vidjeti...
Ja uzimam ave ovo sto sam navela u prethodnom postu +standard terapije euthyrox,siofor,utrogestan i aspirin.
Pticaselicazgst Ako nece bit druge tako cu i napravit il cu otic van na zrak sjest na klupu pa se vratit...😁
Iskreno nisam bas to puno istrazivala🙈 ...morat cu se posavjetovat s gin jel treba ista osim tog sto uzimam 😁...
Ne mogu citirat meni skroz zeza forum
Guk 8 sati ni jesti ni piti vadi se krv iz vene i iz prsta , pije se ta glukoza i nakon sat se vadi opet krv iz vene i nakon dva isto. Za to vrijeme nema setanja ni pijenja vode. Posle jednog sata trebaju bit vrijednosti manje od 10 i nakon dva sata manje od 8 a nataste 3,9 -6 .... Preporuca se se dan prije ne bas jest puno slatkisa hehe ....
Ma maggie bolje odes na kontroli pa si mirna
Pticaselicazgst, nisam našla ništa što bi obuhvaćalo sve. Naručila sam selen i B kompleks, a omegu ću kupiti zasebno.
Bulby je čini mi se spomenula moguću upalu mjehura. Tko zna, moglo bi biti svašta. Tu zapravo dolazimo do idućeg problema... Naime, ja nisam dosad radila ama baš nikakve pretrage, osim štitnjače, jer to vodim kod endokrinologa. Pitala sam doktoricu već 2x pa je rekla da ćemo na idućem pregledu, a to bi bilo za 8 dana. Baš mi je to glupo kad čitam kako razne upale mogu raditi probleme, a ja ništa nisam testirala. Ako mi drugi tjedan i da uputnice, dok ja napravim sve testove i dobijem rezultate, proći će još 2 tjedna. Najradije bih sutra otišla i sve privatno obavila pa makar sve 1000 kn koštalo!
Maggie hvala. 😊 jel bi ti bio problem da mi posaljes slike tih dodataka koje si narucila (b kompleks, selen i tu omegu sto planiras)? Nekako imam povjerenja da ti koristis dobre stvari 😊
Sto se tice pretraga da imas okvirno sta treba, kks, jetrene probe, krvna grupa sa rh faktorom, kompletan urin, cervikalni brisevi i glukoza..
Krvnu grupu sa rh faktorom obavi u bolnici, mozda ti je najbitnije sad glukoza, urin i kks.. pa onda dalje kako budu ti nalazi..
Maggie jesi to uspjela naci b kopleks bez folne kiseline?I mene zanima koji je😁
Cudno da te jos nista nisu slali od nalaza...mozda da makar dr.opce prakse zicas uputnicu za kks i urinokulturu...jer nalaz urinokulture ti se opet ceka jedno tj dana....
Mene moj ginic uvijek podsjeca za stitnjacu i secer da odem kad trebam (iako mi to endo vodi)...
Sto se tice krvne grupe i rh faktora ja sam to vadila prosle god kr.7 mj kad sam imala missed mislite da cu morat ponovo?
Sto se tice vadenja nalaza meni je i danas u privatnoj receno da se to dava kada starta trudnicka knjizica,uobicajeno u 10tom tjednu. Tada se vadi krvna grupa, rh, (to se radi samo u bolnici, privatne klinike ne, bar ne ovdje kod nas) urinokultura i slicne radosti😊...danas sam doduse privatno radila krv/urin jer idem u petak na pregled pa da imam to spremno..Maggie taj pritisak ti moze biti blaga upalica koja je samo sad osjetnija jer je organizam osjetljiviji. Recimo, prvih par dana dok nisam znala za trudnocu osjecala sam upravo to kao da imam upalu i pitala se kako sam u tenisicama i bodiu uspjela to zaradit.
Bulbi morat ces opet. I ja sam imala spontani i opet me salje.. i posto sam negativna ici cu to vadit 3 puta kroz trudnocu..
Sortiraj odgovore
Najstariji