Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    22. Svibanj 2018. 18:31

Bulbi91

Miranda isla ja izgoogla ova moja kolicina ne ispada ni 100ug ,odnosno 0,1mg ako sam dobro skuzila🙈…

Ma da, nije to ni blizu potencijalno stetnim kolicinama 😊

Bez brige, kazem, ne bi ti nitko normalan dao stetnu dozu. Opasne su samopropisane doze, iako rijetki bas toliko pretjeraju ali svejedno je dobro biti na oprezu. 

22. Svibanj 2018. 18:34

Ja sam sve pretrage radila u 8-om tjednu. A krvnu grupu i rh imam iz 2012 kad sam isla na konizaciju i rekao mi je da ne moram ponovo.
    Nego, jer kome pise duljina cerviksa vec sad u nalazu?

Bulbi91
    22. Svibanj 2018. 18:36

Miranda

Bulbi91

Miranda isla ja izgoogla ova moja kolicina ne ispada ni 100ug ,odnosno 0,1mg ako sam dobro skuzila🙈…

Ma da, nije to ni blizu potencijalno stetnim kolicinama 😊

Bez brige, kazem, ne bi ti nitko normalan dao stetnu dozu. Opasne su samopropisane doze, iako rijetki bas toliko pretjeraju ali svejedno je dobro biti na oprezu.

Je,istina😁...dobro je znati neke info...

pepe1907
    22. Svibanj 2018. 18:49

ja nakon mj.dana moram.radit urinokulturu jer nalaz nije dobar..ima.bakterija i sluzi i sve nesto poviseno..ali tad sam bila na klavocinu pa mi nije jasno al okej...a ovo za glukozu..pa kak cu ja popit casu vode sa šećerom na prazni želudac to mi je fuj ima da odmah proljev.dobim.tamo 😂

Miranda
    22. Svibanj 2018. 18:54

Pepe 😂😂
    Nemam traume od te glukoze ali ja volim slatko. Znam zene koje su povratile i morale ponavljat pretragu 🙈
    Mislim da sad u vecini bolnica dozvole da se doda limun u tu vodu pa to popravi situaciju, onda pijes samo preslatku limunadu 😬

Netko je pitao za zgaravicu, Rennie tablete su dusu dale. Mene su pred kraj prve trudnoce spasavale, sto god bi pojela bi mi bilo strasno u zelucu poslije. 

Salatica9192
    22. Svibanj 2018. 18:59

Znaci soda plus kisela kombinacija za zgaravicu :D Stvarno imam osjećaj da cu vatru bljunuti haha. 
    Sto se ticr Krvne grupe i Rh faktora, mislim da sam vec pisala, ja sam 0 Weak Pozitivna., u Evropi nas ima 0,2 do 1% haha mutant :D Ali radili su mi genotipizaciju i bas sam dobila nalaz prekjuce da sam TIP 3, a to znaci da ne mogu stvoriti antitijela, da mi ne treba Rhogam, itd. Bar nesto POZITIVNO haha :) S obzirom da se bockam sa Clexanom (sva sam modra, nikako da fino naucim) . A zbog Clexana sam radila KKS i jos neke parametre i moram opet ubrzo, svakih 4-6 nedelja.
    Inace, uhvatio me grc neki u lijevom jajniku, najjaci bol do sada u trudnoci, legla bila i nikako proci jedno 10 minuta i popusti.  A mislila ici setati i sad se bojim haha. Muke nase :D

Bulbi91
    22. Svibanj 2018. 19:31

pepe1907

ja nakon mj.dana moram.radit urinokulturu jer nalaz nije dobar..ima.bakterija i sluzi i sve nesto poviseno..ali tad sam bila na klavocinu pa mi nije jasno al okej…a ovo za glukozu..pa kak cu ja popit casu vode sa šećerom na prazni želudac to mi je fuj ima da odmah proljev.dobim.tamo 😂

Ja sam to s glukozom uspjela preživjet,al s tim da mi je rađeno u dnevnoj bolnici 5h ležala i bila na infuziji...cak mi nije tad bilo toliko slatko,koliko mi je pislije tih 5 sati bilo slabo...nista jela ni pila🙈...
    Moja endo je od tad rekla da me nece mucit s tom glukozom nego odradimo guk nataste i 2h nakon dorucka...osim ako sad bas u trudnoci necu morat s glukozom😑

Ana89
    22. Svibanj 2018. 19:31

Salatica9192

Znaci soda plus kisela kombinacija za zgaravicu :D Stvarno imam osjećaj da cu vatru bljunuti haha.
    Sto se ticr Krvne grupe i Rh faktora, mislim da sam vec pisala, ja sam 0 Weak Pozitivna., u Evropi nas ima 0,2 do 1% haha mutant :D Ali radili su mi genotipizaciju i bas sam dobila nalaz prekjuce da sam TIP 3, a to znaci da ne mogu stvoriti antitijela, da mi ne treba Rhogam, itd. Bar nesto POZITIVNO haha :) S obzirom da se bockam sa Clexanom (sva sam modra, nikako da fino naucim) . A zbog Clexana sam radila KKS i jos neke parametre i moram opet ubrzo, svakih 4-6 nedelja.
    Inace, uhvatio me grc neki u lijevom jajniku, najjaci bol do sada u trudnoci, legla bila i nikako proci jedno 10 minuta i popusti. A mislila ici setati i sad se bojim haha. Muke nase :D

Negativnih nula (moja malenkost) ima 15 posto od svih nula, još manje u odnosu na sve druge. Neki raspravljaju čak i o tome da je to bio genetski inženjering prije tisuća godina od nekih vanzemaljaca. Haha. Ispast će da sam i alien 😂. Ako to znači da me moraju bosti još triput ok, nadam se da neću na kraju trebat ta D- antitijela, bar ne tijekom trudnoće. Nakon trudnoće znam da ću trebati, tata je A ili B plus.  Hoće li se i on morati testirati na krvnu grupu?
    Popusti bol anyway . Eventualno. Ja se svaki put stresem koji kuki sad i onda se fino utješim da je to normalno 😁😁 I prođe 😊Jučer sam imala  i gadan proljev. Sva sreća pa je prošao. 
    U petak u 9 idem u Rijeku  na pregled!! Wish me luck 😁

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    22. Svibanj 2018. 19:33

Ana89

Salatica9192

Inace, uhvatio me grc neki u lijevom jajniku, najjaci bol do sada u trudnoci, legla bila i nikako proci jedno 10 minuta i popusti. A mislila ici setati i sad se bojim haha. Muke nase :D

Negativnih nula (moja malenkost) ima 15 posto od svih nula, još manje u odnosu na sve druge. Neki raspravljaju čak i o tome da je to bio genetski inženjering prije tisuća godina od nekih vanzemaljaca. Haha. Ispast će da sam i alien 😂. Ako to znači da me moraju bosti još triput ok, nadam se da neću na kraju trebat ta D- antitijela, bar ne tijekom trudnoće. Nakon trudnoće znam da ću trebati, tata je A ili B plus. Hoće li se i on morati testirati na krvnu grupu?
    Popusti bol anyway . Eventualno. Ja se svaki put stresem koji kuki sad i onda se fino utješim da je to normalno 😁😁 I prođe 😊Jučer sam imala i gadan proljev. Sva sreća pa je prošao.
    U petak u 9 idem u Rijeku na pregled!! Wish me luck 😁

Pardon, u četvrtak 😂trudnički mozak, a još i ispite moram polagati 😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    22. Svibanj 2018. 20:38

Hahaha Ana onda si ti zaista posebna 😊 sretno na pregledu, bit ce sve ok. 
    Trudnicki mozak, blago nam se. Ja sam totalni zen 🤣🤣 i imam ispriku za sve sto zaboravim, savrseno 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.