Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    23. Svibanj 2018. 12:39

I da, istiskujem zrak. Kao na uputstvu i po netu neko pise, ne trebaa, to je pripremljeno, ali ja cvoknem, mjehurici se pojave u vrhu i istisnem zrak, sto je sigurno :D Clexane je u pitanju. 

_svjesna
    23. Svibanj 2018. 12:44

I ja sam se jucer ubola jednom peklo je uzasno, morala izvaditi pa ponovo se ubosti hahahhaa
    Sestra je savjetovala da kad se tako desi povucem drzac sprica prema gore ako vidim krv da ponovo bodem u drugo mjesto ali to ne radim zvuči mi previse komplikovano i neizvodivo jednom rukom drzati salce, drugom spric i jos da potegnem prema gore da vidim ima li krvi pa nisam toliko spretna 😂

Ana89
    23. Svibanj 2018. 12:49

Ja sam sinoć zaspala u ponoć i pol, valjda sam bila previše iscrpljena od obveza za faks  pa nisam ni mogla ranije zaspati. Zaspala sam u komadu do 06:30, onda sam se vratila spavati nakon wc- a, do 8 i pol. 
    Mučnine su još tu i ne mogu po pol dana jesti ( sutra 12. tj.), ali u kombinaciji sa proljevom svako toliko.  Glavobolje znaju bit killer. Dobro sam još i prošla, prave mučnine su počele tek u 5. tjednu, dotad sam podrigivala.
    Magnezij sam nedavno pojačala i tih bockanja  i žiganja gotovo da nema 
    Nego, pitanje za selenij!!! On je dobar za štitnjaču i nije štetan trudnicama? Imam taj od solgara, štitnjača mi je rubna( nitko od dr. ništa nije rekao, ali vidjet ćemo na pregledu). Nema štete ako ga pijem samo preventive radi,  zar ne?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    23. Svibanj 2018. 12:56

Uf cure, mene baš pere nervoza... Popodne idem na prvi preglef  nadam se stvarno da će ovaj put biti sve u redu...  Javim se večeras

Lovre

Bulbi91
    23. Svibanj 2018. 13:02

Jooj,cure kad citam.o tom vasem pikanju mogu samo napisati svaka vam cast😊...meni je na pocetu bilo traumaticno i bocnut se za izmjerit secer....
    Al na sve se covjek navikbe kad mora💪💪...
    Ana ja uzimam skroz selen uz svoju terapiju za stitnjacu,ne bi trebalo bit problem...al uvijek se mozes posavjetovat s dr.oko toga...

Miranda
    23. Svibanj 2018. 14:18

Ja zavrsila na hitnoj, pocelo je krvarenje par sati nakon onih grceva. 
    Bebice su dobro zasad, krv je vjerojatno od hematoma. 
    Sad strogo mirovanje pa sto bude. I dalje ima krvi ali manje. 

Bulbi91
    23. Svibanj 2018. 14:26

Miranda

Ja zavrsila na hitnoj, pocelo je krvarenje par sati nakon onih grceva.
    Bebice su dobro zasad, krv je vjerojatno od hematoma.
    Sad strogo mirovanje pa sto bude. I dalje ima krvi ali manje.

Ajoj😮,drzi se...samo strogo miruj...i bit ce to sve ok...
    I ja sam smeđarila i imala svjeze krvi od 5tt,tako da znam kako ti je....najvaznije da su bebice dobro🙏❤

_svjesna
    23. Svibanj 2018. 14:34

Cure kako se vi nosite sa stresom ukoliko ga imate? Ja sam jutros saznala neke uznemirujuce vijesti i uhvatila sam se kako se doslovno tresem i noge su mi se oduzele od soka.. zabrinuta sam kako ce to uticati na moju bebu. 
    Setala sam da se smirim i dosla kuci da odmaram i lezim kako bi me sve to pustilo medjutim tesko mi je da o tome ne razmišljam i stalno mi se to vrti po glavi. 
    Kako vi izlazite s tim na kraj ukoliko ste imale sličnu situaciju i koliko to u ranoj trudnoci utice na trudnocu? 

23. Svibanj 2018. 15:14

_svjesna, nisam bila u tome otkad sam saznala da sam trudna, ali meni obicno pomaze da se zaokupim necim, od citanja neke knjige, do gledanja serija u komadu, cijelu sezonu neke serije. Inace sam isto tako tip osobe koja kad je nesto lose sjedi i prekapa to na tisucu i jedan nacin. dobro je recimo ako si neki umjetnicki tip baviti se takoder izradom neceg, ili ako volis slikat uzmi isprintaj neke slike za djecju sobu, kupi tempere ili dobre flomastere i zabavi se tim, to mi je svakako jedan od projekata za sobu :D

Ana89
    23. Svibanj 2018. 15:24

CherryDu

_svjesna, nisam bila u tome otkad sam saznala da sam trudna, ali meni obicno pomaze da se zaokupim necim, od citanja neke knjige, do gledanja serija u komadu, cijelu sezonu neke serije. Inace sam isto tako tip osobe koja kad je nesto lose sjedi i prekapa to na tisucu i jedan nacin. dobro je recimo ako si neki umjetnicki tip baviti se takoder izradom neceg, ili ako volis slikat uzmi isprintaj neke slike za djecju sobu, kupi tempere ili dobre flomastere i zabavi se tim, to mi je svakako jedan od projekata za sobu :D

Ja se bavim faksom da mi brže prođe vrijeme i da zaboravim na brige. Sad radim paravan za lutkarstvo., jučer sam radila malu scenu..i tako 😀😀
    Miranda, drži se !! Bit će sve u redu, samo strogo miruj sad.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.