Dobro nam dosle nove trudnice!🤗
CherryDu Dobro da si se narucila kod privatnika,ako nista drugo vjerujem da ce te pregled umiriti...
S tim simptomima i ja sama sebe znam preispitivat...kad me probada u trbuhu brinem se,sad me ne probada pa se opet cudim otkud sad to...
Pipam stalno cice jel me bole...jucer si mislim prosle su mucnine i onda me uj toliko izmucila kiselina...🙈
Normalno je da brinemo ipak nam je ovo sve novo...al opet ne smijemo dopustit da nas negativa ubije u pojam...srecom pa smo tu jedna za druge pa se mozemo pijadat i razmijenit iskustva 😊❤..
Maggie mozda da nazoves hitnu i pitas ih za savjet...ako nista biti ces mirnija...mozda si se samo malo preforsirala...
Maggie85,
najbitnije je da nema krvarenja, ukoliko prodje pri odmoru, mozda si u fazi nekoj sada, rastezanje ligamenata, stomak ubrzano raste. Da li je narastao malo?
I meni se zna desavati cesto bolovi na dnu stomaku i desi mi se istovremeno i preko ledja donji dio i smirim se i prodje. Pokušavam se ubijediti da se sve rasteze sada, da nisam elasticna haha i da boli zato (2012 se sjecam isto bolova u ledjima od pocetka drugog trimestra).
Ako ne bude prolazilo kada se smiri, razmotri odlazak doktoru, ali mislim da je to oke sve.
Pozdrav novim curama, neka je srecno :))))
Dobrodošle nove trudnice 😀
Timea, žao mi je što na poslu nemaju obzira. Nikoga ne košta biti malo obzirniji i ljudski se ponasati.😯
Moj posao zahtjeva dosta stajanja na nogama, ima tu i fizičkog rada, radi se u smjenama 8-10 sati. Kolege su mi dosta ok, ali ne mogu sve raditi umjesto mene, a i meni bi bilo nekad neugodno pitati da mi nešto podignu, pitati da uskoče da odem sjesti par minuta svaka 2 sata. Tu su i kemikalije, opasne tvari, plinovi... Noge su me užasno boljele, imala sam vrtoglavice, pa lagano krvarenje...
Kad sam vidjela da tako neće ići rekla sam svojoj dr što i gdje radim i odmah me stavila na bolovanje. Čim sam se odmorila, kao da sam se preporodila.😊
Maggie to ti je sigurno neki umor, ne vjerujem da je nista opasno. Lezi i odmori se danas, pa ces sutra tokom dana vidjeti jel ti bolje.
Maggie, mene je u nedjelju na par minuta prilično nešto pikalo i smetalo. toliko da mi je došla neka slabost na kratko. no, prošlo je. mislim da je to sve normalno, ne brini.
danas sam baš jaaako umorna. išla sam obaviti neke stvari pod pauzom i umorila sam se kao da sam orala i kopala :D
Jel ko probao sa akupresurnim zavojima protiv mucnine? Ja cekam da kisa stane pa idem to potraziti
To get the code: Tap and
Barbiemama i mene tako zna nekad.. slazem se da je normalno, to pripisujem sirenju i rastu bebice 😍
Eni6 nemam pojma sto je to. Nadam se da ces nac i da ce ti pomoc 🖒
Barbiemama i mene tako zna nekad.. slazem se da je normalno, to pripisujem sirenju i rastu bebice 😍
Eni6 nemam pojma sto je to. Nadam se da ces nac i da ce ti pomoc 🖒
I mene. Već od četvrtka me povremeno probode u trbuhu, malo lijevo, malo desno, malo oko starog reza od op... To je sve ok mislim, širenje ligamenata rast bebača i tako, samo se treba odmoriti dobro. Zna me i lumbalna nekad , ode u nogu..ništa što jastuk među nogama ne rješava 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
A da li nekog muci zgaravica (gorusica) ? Mene bas muci (imala sam je ponekad i bez trudnoce, moralo je i u ovom stanju). Ponekad uzmem sode bikarbone kasikicu ili bademe, ali kratko pomogne. Imate li vi jos neke prijedloge? Cula sam i za kokice kao da je umiruju , ali mi to cudno kako su slane onako.
Pozdrav :))
Dobrodosle nove trudnice 🎉🎉
Maggie ja bi to pripisala sirenju dole svega , neugodno je i covijek stalno mislis sta je... Kazem mene je orvu trudnicu konstantno tako nesto probadalo i bolilo ...
Uzela sam nalaze od glukoza testa oggt pa eto nataste je 5,6 nakon 1 sata 12,2 a nakon dva sata 11,1
Tako da bit cu na dijeti obu trudnocu nije lose bit cu fit i dobro se hranit hahha .... Posto vec imam iskustvo nije mi šok ko prvi put .. U cet imam pregled
A simptomi jedan dan nista drugi sve i tako u krug , nisam jos presla na trudnicku robu ali imam vremena hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji