Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    31. Kolovoz 2018. 20:29

Za tecaj znam da je u zg na zapadu tri dana zaredom od 16 do19h  znaci samo popodnevni termin.. 

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 20:31

Salatica9192

Oki, hvala na odgovorimaa 😊 Znam ono, ko je mojoj mami savjetovao lijevi bok, itd. Ali ides da bebi bude najbolje, sklona sam citanju glupom tom 👹 ali nema sanseee, ledja glavna. Kad god se probudim po noci, ja sam na ledjima haha. A procitala sam da u vecoj trudnoci moze biti tesko lezati na ledjima, tusi zenu, neugodno zbog pritiska stomaka na srce, pluca. Cekam to onda haha, da ispostujem lijevi bok.

Ti isto Salatice ne čitaj fejsbuk i google horore! Ne treba nam panika u trudnoći.  Ja zaspim na lijevom boku, probudim se ili na leđima ili polu lijevo- polu ravno. I blokirala sam sve stranice na fejsu sa viškom informacija.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    31. Kolovoz 2018. 20:34

Ana89

Salatica9192

Oki, hvala na odgovorimaa 😊 Znam ono, ko je mojoj mami savjetovao lijevi bok, itd. Ali ides da bebi bude najbolje, sklona sam citanju glupom tom 👹 ali nema sanseee, ledja glavna. Kad god se probudim po noci, ja sam na ledjima haha. A procitala sam da u vecoj trudnoci moze biti tesko lezati na ledjima, tusi zenu, neugodno zbog pritiska stomaka na srce, pluca. Cekam to onda haha, da ispostujem lijevi bok.

Ti isto Salatice ne čitaj fejsbuk i google horore! Ne treba nam panika u trudnoći. Ja zaspim na lijevom boku, probudim se ili na leđima ili polu lijevo- polu ravno. I blokirala sam sve stranice na fejsu sa viškom informacija.

Megalajk na zadnju rečenicu!

• zvrkica
    31. Kolovoz 2018. 20:35

Salatice ne vjeruj Googleu. On kaže da se trudnica ne bi smjela rostiljati po krevetu, nego da kako legne tako se treba probuditi. Najbolje da ni piskit ne idem po noći 😂😂

Vezano za bubrege svi kažu da to užasno boli. Mene nekad zna lagano probadati sa lijeve i desne strane kod bubrega i širi se naprijed u struku. Ja to pripisujem ležanju 😂😂 više nelagoda nego bol, ali u trudnoći bolje biti na oprezu

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 20:36

Vidim vecina je kao ja, ekstra 😊 A meni kad bi neko procitao istoriju pretrazivanja - psihijatrija hahah. Pobjednik sam bila kad sam ukucala "jedna dlaka" (nasla bila jednu dlaku bijelu na ramenu i ono sta je ovoo, hocu ocupaviti sva) ahahahah i muz je osmekao to i dan danas me zeza "jedna dlaka" kada nesto krenem istrazivati... Dobro je on zaljubljen, ima posla sa mnom hahahahah 😂😋

Klikerica
    31. Kolovoz 2018. 21:00

Salatica9192

Ako voliš čitati kupi si ovu knjigu, vodi te kroz svaki tjedan i sva moguća postojeća pitanja koja ti mogu pasti na pamet. Zaista je odlična, i meni su je preporučili... da se kupiti u VBZu za 150 kn, ne 250 kn kako ovdje piše :)
    https://www.vbz.hr/book/sto-ocekivati-u-trudnoci-tu/

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Strudlica
    31. Kolovoz 2018. 21:17

Vi koje ste radile ogtt, ja sam si odlučila to sutra obavit kad već idem vadit nalaze. Lijepo sam u pola 9 večerala i mislim da treba se tako normalno pojesti i  sutra natašte bit. Jer baš mi ne drži vodu to jest do 6 pa tako ić.Ovako će mi relano pokazat kako stvari stoje šta ne?

mmama2
    31. Kolovoz 2018. 21:24

Naravno da cemo biti sami, kao i sa prvim, i drugim.. svekici nakon 20ak dana dosli na pol cuke tek.. spavam kako god mi se spava, koliko mogu sa 4godisnjakom u krevetu, njegovom 😒😒😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 21:26

Klikerica

Salatica9192

Ako voliš čitati kupi si ovu knjigu, vodi te kroz svaki tjedan i sva moguća postojeća pitanja koja ti mogu pasti na pamet. Zaista je odlična, i meni su je preporučili… da se kupiti u VBZu za 150 kn, ne 250 kn kako ovdje piše :)
    https://www.vbz.hr/book/sto-ocekivati-u-trudnoci-tu/

Ja sam u BAM (KM) xD Upao vam uljez iz Bosne hahaahaha 😂😋 Nasla online da narucim, skoro 25 eura (sa postarinom sigurno jeste). Nisam bas najbolja sa parama da toliko dam, a vjerujem da je dobra onda. Potrudili su se dati odgovor ovakvim kao ja hahahha. A izdrzim jos malo. Kad skontam skoro za 2 mjeseca ulazom u deveti mjesec, to je to polako 😋 Do tad cu vas smarati hahahaha. 😍

Miranda
    31. Kolovoz 2018. 21:28

Jaako mi je drago za sve super vijesti s pregleda! 😍😍 Odlican dan 😊
    Strudlice mozes sutra, pola 9 je ok 😊 Samo nemoj nista vise 😁 Za bol vidim da si nasla pomoc, javi sto saznas 😘
    Salatice pisala sam davno o lezanju na ledima i pritiskanju vene cave. Ako lezis na ledima bez problema i ne vrti ti se i nemas ubrzan puls znaci da nemas straha i vena nije u opasnosti, slobodno lezi kako ti pase 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.