Salatice mani se googlea.... ne zna google da se meni beba mice kad ja lezim na ledima i da ja to tako volim hahaha.
Dobro ti me nasmijaste sa svim izjavama,vristala sam od smijeeha,muz me gleda ko da sam blesava,pa sam i njemu morala citat

Jaako mi je drago za sve super vijesti s pregleda! 😍😍 Odlican dan 😊
Strudlice mozes sutra, pola 9 je ok 😊 Samo nemoj nista vise 😁 Za bol vidim da si nasla pomoc, javi sto saznas 😘
Salatice pisala sam davno o lezanju na ledima i pritiskanju vene cave. Ako lezis na ledima bez problema i ne vrti ti se i nemas ubrzan puls znaci da nemas straha i vena nije u opasnosti, slobodno lezi kako ti pase 😊
Ma već sam luda,sad mi je sve ok, a onda odjednom me to počne bolit. Bolje da izvadim nalaze pa sam na miru,a ne da se nešto razbuktala pa na čudu.

Salatice mani se googlea…. ne zna google da se meni beba mice kad ja lezim na ledima i da ja to tako volim hahaha.
Dobro ti me nasmijaste sa svim izjavama,vristala sam od smijeeha,muz me gleda ko da sam blesava,pa sam i njemu morala citat
Hahaha tako i ja,muž se već navikao. Prvo gleda da šta mi je i onda pita je Salatica ili neka druga hahaha

Ma već sam luda,sad mi je sve ok, a onda odjednom me to počne bolit. Bolje da izvadim nalaze pa sam na miru,a ne da se nešto razbuktala pa na čudu.
Ma naravno, bolje reagirati nego ne. Sto god da je, rjesivo je 😘

Hahahahahaha 😍 Vi ne znate koliko mi olaksavate trudnocu, znaci 😍😍😍😍😍 Na drugim forumima sam samo duh, pitam kad me nesto zanima u prolazu, ne pridruzujem se detaljno hahaha. Ne izdajem klokanicuu 😂😊
I procitala sam na jesenskim da se mame cak i druze, a vidim i ovdje ce pasti upoznavanja ko je u istom gradu i bas mi nesto drago 😊

Salatice prvu trudnoću sam cijelu spavala na leđima, a bome dam i ovu.Jedino me nekad smeta imat ispružene noge, ali onda ih malo skvrčim i na stavim spavati dalje

https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453 u ZAGREBU
Tnx na ovome, baš sam neki dna provjeravala ima li što novoga,i nije bilo ništa objavljeno…
Nego, ovaj tečaj vrijedi i za muževe ako žele biti prisutni na porodu?
Da piše uz pratnju
a jel znate jel bude koji u popodnevnom terminu? Jer muž radi do 16 h svaki dan. Možda eventualno da uzme godišnji ta 2 dana
Bit će i u desetom mj

E upravo sam proplakala od smijeha na jednu dlaku, Salatice ti si dusa ove grupe, nemoj nikad otic 🤣🤣🤣🤣🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji