Miranda, bodići su vrh 😍
40 maraka? ajmeee imaju neki web shop da naručim?..ja nisam vidjela nista jeftinije od 350kn
Jeee, proradile su slike!!
Klikerica, sorry, ali jesi li ti mijenjala nick ili si nova ili sam ja prolupala?
Sve me sram pitati, ali nikak da skontam.
i mene 😊 bas se ljepo uklopila 👌💪
Hahaha bure 😂 Evo ga, Du, ja sam u tom najvise, dvoje imam, ganjacu i trece. Kao da nista nemam na sebi, a kostaju 8 eura 😊
04:48h - moje redovno budjenje. Nekad zaspim ponovo do pola sest, nekad nee xD Odoh buditi bebu hahaha 😋
Miranda, bodići su vrh 😍
Gnijezdo imam od drugarice, ako budem htjela. Iskopa ti to dobroo. Vidi zabca malog, tri dijela, 6KM. I feel proud on my country hahahah😋
Dobro jutro
Evo ja popila glukozu i sad sjedim i čekam sljedeća vađenja...
Cijelu noć me bolilo pa taman će bit nalazi dok ovo povadim pa idem ginekologu i vjerojatno ultrazvuk bubrega napravit
Jutro 😀
Strudlice nadam se da nisu bubrezi niti išta opasno 🤗
Miranda divni su, i ja ih pikirala 😀
Gnijezdo je odlično, ovdje kod nas je preskupo, ja sam odlučila uzeti onaj jastuk dekica za početak.
Uglavnom, ne znam uopće koliko stvari uzeti za bebu jer meni sve treba 😂😂
Sretno Strudlice i javi se kad budes gotova! 🙏😊
Cestitam svima od jucer na lijepim vijestima s pregleda.
I nove cure, dobro nam dosle! 😊
Malo se vracam unatrag, jucer me nije bilo, meni kolostrum lagano curka od negdje 18.tt, a s 23 tt sam imala prvu "poplavu" ( za sad je bila i jedina), ali od onda nosim one jastucice kad idem negdje 😀
url=https://lilypie.com]
Jutro 😀
Strudlice nadam se da nisu bubrezi niti išta opasno 🤗
Miranda divni su, i ja ih pikirala 😀
Gnijezdo je odlično, ovdje kod nas je preskupo, ja sam odlučila uzeti onaj jastuk dekica za početak.
Uglavnom, ne znam uopće koliko stvari uzeti za bebu jer meni sve treba 😂😂
Jutro cure!
Dobro dosle nove cure😁.
Joj Zvrkice od prilike znam ali vec vidim da necu imat kontrolu s kupovanjem 😂😂😂
Salatice lijepi trbusic 😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobro jutro svima! U Zagrebu se upravo spustila kiša, dan kao stvoren za izležavanje ispod mekane dekice i gledanje filmova, ali ne za nas - bušilica, valjak za farbanje i špahtla za gletanje! Jedva čekam da postavimo lustere - dosta mi je žarulja koje gledamo već 3 godine. Nadam se da vi ostale ipak imate ljepši/laganiji dan u planu.
Dobro jutro svima! U Zagrebu se upravo spustila kiša, dan kao stvoren za izležavanje ispod mekane dekice i gledanje filmova, ali ne za nas - bušilica, valjak za farbanje i špahtla za gletanje! Jedva čekam da postavimo lustere - dosta mi je žarulja koje gledamo već 3 godine. Nadam se da vi ostale ipak imate ljepši/laganiji dan u planu.
Dada dan ko stvoren za dekicu i izlezavanje 🤣😍
Sretno s radovima 😊
Meni je lagan tempo danas moram samo smislit sta radit za frendove koji dolaze u goste popodne, bas veceru ili par sitnica za grickanje 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji