Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    01. Rujan 2018. 00:57

du1988

Miranda, bodići su vrh 😍

40 maraka? ajmeee imaju neki web shop da naručim?..ja nisam vidjela nista jeftinije od 350kn

pepe1907
    01. Rujan 2018. 00:58

Maggie85

Jeee, proradile su slike!!
    Klikerica, sorry, ali jesi li ti mijenjala nick ili si nova ili sam ja prolupala?
    Sve me sram pitati, ali nikak da skontam.

i mene 😊 bas se ljepo uklopila 👌💪

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 04:49

Hahaha bure 😂 Evo ga, Du, ja sam u tom najvise, dvoje imam, ganjacu i trece. Kao da nista nemam na sebi, a kostaju 8 eura 😊
    04:48h - moje redovno budjenje. Nekad zaspim ponovo do pola sest, nekad nee xD Odoh buditi bebu hahaha 😋

Salatica9192
    01. Rujan 2018. 04:55

du1988

Miranda, bodići su vrh 😍

Gnijezdo imam od drugarice, ako budem htjela. Iskopa ti to dobroo. Vidi zabca malog, tri dijela, 6KM. I feel proud on my country hahahah😋

• Strudlica
    01. Rujan 2018. 08:16

Dobro jutro 
    Evo ja popila glukozu i sad sjedim i čekam sljedeća vađenja...
    Cijelu noć me bolilo pa taman će bit nalazi dok ovo povadim pa idem ginekologu i vjerojatno ultrazvuk bubrega napravit

• zvrkica
    01. Rujan 2018. 08:23

Jutro 😀 
    Strudlice nadam se da nisu bubrezi niti išta opasno 🤗

Miranda divni su, i ja ih pikirala 😀

Gnijezdo je odlično, ovdje kod nas je preskupo, ja sam odlučila uzeti onaj jastuk dekica za početak.

Uglavnom, ne znam uopće koliko stvari uzeti za bebu jer meni sve treba 😂😂

Vana11
    01. Rujan 2018. 08:26

Sretno Strudlice i javi se kad budes gotova! 🙏😊
    Cestitam svima od jucer na lijepim vijestima s pregleda.
    I nove cure, dobro nam dosle! 😊
    Malo se vracam unatrag, jucer me nije bilo, meni kolostrum lagano curka od negdje 18.tt, a s 23 tt sam imala prvu "poplavu" ( za sad je bila i jedina), ali od onda nosim one jastucice kad idem negdje 😀

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    01. Rujan 2018. 08:33

zvrkica

Jutro 😀
    Strudlice nadam se da nisu bubrezi niti išta opasno 🤗

Miranda divni su, i ja ih pikirala 😀

Gnijezdo je odlično, ovdje kod nas je preskupo, ja sam odlučila uzeti onaj jastuk dekica za početak.

Uglavnom, ne znam uopće koliko stvari uzeti za bebu jer meni sve treba 😂😂

Jutro cure!
    Dobro dosle nove cure😁.
    Joj Zvrkice od prilike znam ali vec vidim da necu imat kontrolu s kupovanjem 😂😂😂
    Salatice lijepi trbusic 😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Maggie85
    01. Rujan 2018. 08:37

Dobro jutro svima! U Zagrebu se upravo spustila kiša, dan kao stvoren za izležavanje ispod mekane dekice i gledanje filmova, ali ne za nas - bušilica, valjak za farbanje i špahtla za gletanje! Jedva čekam da postavimo lustere - dosta mi je žarulja koje gledamo već 3 godine. Nadam se da vi ostale ipak imate ljepši/laganiji dan u planu.

Mina93
    01. Rujan 2018. 08:43

Maggie85

Dobro jutro svima! U Zagrebu se upravo spustila kiša, dan kao stvoren za izležavanje ispod mekane dekice i gledanje filmova, ali ne za nas - bušilica, valjak za farbanje i špahtla za gletanje! Jedva čekam da postavimo lustere - dosta mi je žarulja koje gledamo već 3 godine. Nadam se da vi ostale ipak imate ljepši/laganiji dan u planu.

Dada dan ko stvoren za dekicu i izlezavanje 🤣😍
    Sretno s radovima 😊
    Meni je lagan tempo danas  moram samo smislit sta radit za frendove koji dolaze u goste popodne, bas veceru ili par sitnica za grickanje 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.