Oki, hvala na odgovorimaa 😊 Znam ono, ko je mojoj mami savjetovao lijevi bok, itd. Ali ides da bebi bude najbolje, sklona sam citanju glupom tom 👹 ali nema sanseee, ledja glavna. Kad god se probudim po noci, ja sam na ledjima haha. A procitala sam da u vecoj trudnoci moze biti tesko lezati na ledjima, tusi zenu, neugodno zbog pritiska stomaka na srce, pluca. Cekam to onda haha, da ispostujem lijevi bok.
Ako voliš čitati kupi si ovu knjigu, vodi te kroz svaki tjedan i sva moguća postojeća pitanja koja ti mogu pasti na pamet. Zaista je odlična, i meni su je preporučili… da se kupiti u VBZu za 150 kn, ne 250 kn kako ovdje piše :)
https://www.vbz.hr/book/sto-ocekivati-u-trudnoci-tu/
Ja sam u BAM (KM) xD Upao vam uljez iz Bosne hahaahaha 😂😋 Nasla online da narucim, skoro 25 eura (sa postarinom sigurno jeste). Nisam bas najbolja sa parama da toliko dam, a vjerujem da je dobra onda. Potrudili su se dati odgovor ovakvim kao ja hahahha. A izdrzim jos malo. Kad skontam skoro za 2 mjeseca ulazom u deveti mjesec, to je to polako 😋 Do tad cu vas smarati hahahaha. 😍
Samo ti "smaraj" 😊 ajde ajde, jos misec pa si usla u 30.-e tt. Wuuuhuuu 😄
Oki, hvala na odgovorimaa 😊 Znam ono, ko je mojoj mami savjetovao lijevi bok, itd. Ali ides da bebi bude najbolje, sklona sam citanju glupom tom 👹 ali nema sanseee, ledja glavna. Kad god se probudim po noci, ja sam na ledjima haha. A procitala sam da u vecoj trudnoci moze biti tesko lezati na ledjima, tusi zenu, neugodno zbog pritiska stomaka na srce, pluca. Cekam to onda haha, da ispostujem lijevi bok.
Ako voliš čitati kupi si ovu knjigu, vodi te kroz svaki tjedan i sva moguća postojeća pitanja koja ti mogu pasti na pamet. Zaista je odlična, i meni su je preporučili… da se kupiti u VBZu za 150 kn, ne 250 kn kako ovdje piše :)
https://www.vbz.hr/book/sto-ocekivati-u-trudnoci-tu/
Ja sam u BAM (KM) xD Upao vam uljez iz Bosne hahaahaha 😂😋 Nasla online da narucim, skoro 25 eura (sa postarinom sigurno jeste). Nisam bas najbolja sa parama da toliko dam, a vjerujem da je dobra onda. Potrudili su se dati odgovor ovakvim kao ja hahahha. A izdrzim jos malo. Kad skontam skoro za 2 mjeseca ulazom u deveti mjesec, to je to polako 😋 Do tad cu vas smarati hahahaha. 😍
Ahaaa.. ma imaš i nastavke, što i kako u prvoj godini djetetova života...a može ti i netko kupiti pa poslati. Uglavnom, najprodavanija knjiga o trudnoći u cijelom svijetu već desetljećima. Često ju u filmovima prikažu ;)
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pozdrav ženice, pratim vas skoro od samog početka, a nikako da se uključim jer sam u strci zbog faksa i svega ostalog, a koliko sam uočila ima ovdje još par studentica. Super ste podrška, a ja prijavljujem još jednu zimsku bebicu, točnije dečka. 20tt i termin mi je 10.1.
Za tecaj znam da je u zg na zapadu tri dana zaredom od 16 do19h znaci samo popodnevni termin..
kad smo mi na istoku...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Nisam jos cula za ideju zamjene muza mamom u krevetu 🤣 Stvarno fiks ideja, ne mogu ni zamislit tu scenu 😂😂
Mi smo s B. bili sami prvih 10 dana pa je dosla moja mama na 5 dana, a svekrva je u Zg pa je svracala po potrebi na kratko. Poslije smo bili sami.
Sad bi najradije sve sama od pocetka, muz ce imati godisnjeg nesto sitno nakon poroda. Vidjet cemo, prve dane cemo sami a dalje ovisi o stanju svih prisutnih 😁
Salatice mani se googlea.... ne zna google da se meni beba mice kad ja lezim na ledima i da ja to tako volim hahaha.
Dobro ti me nasmijaste sa svim izjavama,vristala sam od smijeeha,muz me gleda ko da sam blesava,pa sam i njemu morala citat
Jaako mi je drago za sve super vijesti s pregleda! 😍😍 Odlican dan 😊
Strudlice mozes sutra, pola 9 je ok 😊 Samo nemoj nista vise 😁 Za bol vidim da si nasla pomoc, javi sto saznas 😘
Salatice pisala sam davno o lezanju na ledima i pritiskanju vene cave. Ako lezis na ledima bez problema i ne vrti ti se i nemas ubrzan puls znaci da nemas straha i vena nije u opasnosti, slobodno lezi kako ti pase 😊
Ma već sam luda,sad mi je sve ok, a onda odjednom me to počne bolit. Bolje da izvadim nalaze pa sam na miru,a ne da se nešto razbuktala pa na čudu.
Salatice mani se googlea…. ne zna google da se meni beba mice kad ja lezim na ledima i da ja to tako volim hahaha.
Dobro ti me nasmijaste sa svim izjavama,vristala sam od smijeeha,muz me gleda ko da sam blesava,pa sam i njemu morala citat
Hahaha tako i ja,muž se već navikao. Prvo gleda da šta mi je i onda pita je Salatica ili neka druga hahaha
Ma već sam luda,sad mi je sve ok, a onda odjednom me to počne bolit. Bolje da izvadim nalaze pa sam na miru,a ne da se nešto razbuktala pa na čudu.
Ma naravno, bolje reagirati nego ne. Sto god da je, rjesivo je 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji