Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    31. Kolovoz 2018. 20:16

Salatice, ja sam na moru 2 tjedna najvise na ledjima lezala, jer sam vecinom na plazi citala i u tom polozaju mi je najzgodnije. I sad mi nekad jednostavno najvise odgovara na ledjima. Ne znam, ne citam, trudim se izbjegavati, ali ne mislim da ce ista biti od par sati na ledjima. 🤷‍♀️

Luka ❤

• Kani07
    31. Kolovoz 2018. 20:18

Salatica9192

Curee,
    sta mislite o lezanju na ledjima? Procitah horore. Bojim se zato sto sada puno lezim, beba se umirila, a najvise sam na ledjima. Okrecem se i na bokove, ali nekako najljepse osjecam bebu kad sam na ledjima i posmatram stomak i odgovara i menii. Ali jbt, bas horora po Google ima. To stvarno toliko znaci?

Ja sam dvi trudnoce a evo sad trecu prelezala po danu vecinom na ledima pa je sve ok bilo a na gogle nisam ni isla citat😉 znam da jw lijevi bok najpozeljniji ali ne ide uvjek

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    31. Kolovoz 2018. 20:20

Bruna92

Ja sam se evo bome fino odmorila nakon jutarnjeg obavljanja svega i svacega 😊
    Cure s pregleda, bas mi je drago da su sve dobre vijesti 😊
    4Mommy, nisam ja spremala pogace ali se sjecam da ih je netko spominjao da joj je mama radila, mozda Mina93? 😁
    Meni isto nema nista toplije od uggsica, obozavam ih.
    Zadnjih par dana sam primjetila nesto cudno, ne znam trebam li se zabrinut 😐 nije uvijek, ali ponekad kad tek krenem setati mi vađajna pocne nekako lagano pulsirati u skladu s korakom… To traje par minuta i prestane… Sta to moze bit?? 😨

Jeje ja sam krivac za pogace 😁😁 vec vidim da cu narucit jos jednu turu do 12mj 🤣🤣

• Strudlica
    31. Kolovoz 2018. 20:22

Bruna92

Strudlica

Bruna92

Strudlica

Miranda mene od noćas zna poboljevat desni bok,onako između boka i rebara,i nekad se bol prenosi prema desnom jajniku.Ugl me to zna zabolit ako nisam u mogućnosti odmah mokriti pa malo otrpim i kad se pomokrim me to baš tupo zaboli.sve me strah da nije bubreg,a nemam temepraturu.Do kad da čekam oče se to povući?

Iz iskustva, kad mene boli bubreg onda nikad ne boli nisko prema jajniku. Boli me sa straznje strane, u razini di mi je struk i bol prelazi u prednji dio ali u istoj ravnini, ne nisko di su jajnici… 😐

A u biti to je to i kod mene,samo sam se nespretno izrazila.samo kad sam zadnji put imala upalu bubrega me bolilo konstantno i temperatura 40…ne znam je kamenac možda ili šta već

Da, mene isto kad boli onda boli konstantno, neovisno o polazaju… Ja imam kalcificirane stijenke desnog bubrega i nesto pijeska pa mi nema pomoci…
    Vidi kako ce biti kroz sat-dva pa ako ne prestane radije otidi na hitnu da naprave uzv…

Evo uspjela sam se čuti sa ginekologom i potvrdilo se da sutra radi Pa ću ići izvaditi nalaze i urin,on kaže da po simptomima da je bubrežni kamenac.Ali da isključimo prvo upalu ikakvu,a onda vjerojatno ću i ultrazvuk obavit.

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 20:23

Oki, hvala na odgovorimaa 😊 Znam ono, ko je mojoj mami savjetovao lijevi bok, itd. Ali ides da bebi bude najbolje, sklona sam citanju glupom tom 👹  ali nema sanseee, ledja glavna. Kad god se probudim po noci, ja sam na ledjima haha. A procitala sam da u vecoj trudnoci moze biti tesko lezati na ledjima, tusi zenu, neugodno zbog pritiska stomaka na srce, pluca. Cekam to onda haha, da ispostujem lijevi bok. 

Ptičica
    31. Kolovoz 2018. 20:24

AllieH

Ma nije stvar da se covjek ne bi ustao, nego kako uopce dodjes na takvu ideju? Niti bi ja predlozila, nit' bi on ustao, nit' bi mama pristala. 😂

E pa to! I kad jos situaciju isprica naglas trecoj osobi..kako ne uvidi da je to bezveze u najmanju ruku. U moju ruku (po mom misljenju) totalno uvrnuto 🤣

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 20:25

Strudlica

Bruna92

Strudlica

Bruna92

Strudlica

Miranda mene od noćas zna poboljevat desni bok,onako između boka i rebara,i nekad se bol prenosi prema desnom jajniku.Ugl me to zna zabolit ako nisam u mogućnosti odmah mokriti pa malo otrpim i kad se pomokrim me to baš tupo zaboli.sve me strah da nije bubreg,a nemam temepraturu.Do kad da čekam oče se to povući?

Iz iskustva, kad mene boli bubreg onda nikad ne boli nisko prema jajniku. Boli me sa straznje strane, u razini di mi je struk i bol prelazi u prednji dio ali u istoj ravnini, ne nisko di su jajnici… 😐

A u biti to je to i kod mene,samo sam se nespretno izrazila.samo kad sam zadnji put imala upalu bubrega me bolilo konstantno i temperatura 40…ne znam je kamenac možda ili šta već

Da, mene isto kad boli onda boli konstantno, neovisno o polazaju… Ja imam kalcificirane stijenke desnog bubrega i nesto pijeska pa mi nema pomoci…
    Vidi kako ce biti kroz sat-dva pa ako ne prestane radije otidi na hitnu da naprave uzv…

Evo uspjela sam se čuti sa ginekologom i potvrdilo se da sutra radi Pa ću ići izvaditi nalaze i urin,on kaže da po simptomima da je bubrežni kamenac.Ali da isključimo prvo upalu ikakvu,a onda vjerojatno ću i ultrazvuk obavit.

Nadam se da nije strasno nista 😶 Javi situaciju sutra.  😊

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 20:28

Klikerica

Ana89

Klikerica

Kod mene je novost da me nekoliko dana već boli žuč, i po danu i po noći, i prije i poslije jela… moram kod internista sljedeći tjedan. Kmu!

Što se muža na kauču tiče, znam da se moj ne bi ustao iz svoga kreveta ni svojoj rođenoj mami, a bome ni mojoj mami. Neda čovjek svoju ženu i svoj krevet nikome. Što jest jest, krevet nam je brutalan, box spring iz Lesnine, nikada ni u hotelu na ničemu boljem nisam spavala, pa mislim da nije ni do jedne ni do druge mame koliko do kreveta

U tom tjednu ili okolo je mene žigalo sa desne strane ispod rebara. Neugodno. Onda se proširilo na iza. Pretpostavila sam da je žuć, ali moji ginići su mi rekli da je vjerojatno samo mišić u rebrima bio upaljen… Prošlo je do 21. tt…

To me dosta tješi, mada sam ja već imala te bolove i prije trudnoće, i znam da te polipe od sistematskog prije nekoliko godina, međutim mirovalo je skroz do sada. Ja mislim da je prije to izazvano činjenicom da nisam prva tri mjeseca skoro ništa jela, samo sam rigala… i sada kada sam ozbiljno i kvalitetno počela jesti, moja već načeta žuč je podivljala, jer ima previše posla odjednom. To je moja neka teorija… vidjeti ćemo što će oni na Rebru reći. Ginić je komentirao, "ne brini se, žuč se operira i za vrijeme drugog tromjesečja bez problema…"

Ma taj ginić je.... Ne slušaj ga!!! 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica

A što se tiče ležanja..na leđima ne mogu ležat već godinu dana. Automatski, u roku par sekundi, koči se gluteus i kreću trnci od stopala ka kuku. Ako se slučajno i okrenem po noći, probudi me bol. Tako da, ja i mogu samo na boku. Nekad više na desnom, nekad na lijevom. 

Mina93

Sta se tice spavanja, tj lezanja, uvijek kad lezim sam na ledjima, tako mi pase, a i gust mi je isto promatrat trbuh i bebona kako skace 🤣😍😍
    Pokusavam zaspat navecer na lijevom boku, al naravno da se budim na ledjima 🤣 vjerovatno se okrenem jos sto puta u medjuvremenu.. 
    I jos se mali protivi kad legnem na lijevi bok a ja to radim isključivo zbog njega jer inace nisam fan te poze 🤣 odma me krene lupat i neda mi da zaspem  na miru 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.