Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 21:45

Hahahahahaha 😍 Vi ne znate koliko mi olaksavate trudnocu, znaci 😍😍😍😍😍 Na drugim forumima sam samo duh, pitam kad me nesto zanima u prolazu, ne pridruzujem se detaljno hahaha. Ne izdajem klokanicuu 😂😊
     I procitala sam na jesenskim da se mame cak i druze, a vidim i ovdje ce pasti upoznavanja ko je u istom gradu i bas mi nesto drago 😊 

• Strudlica
    31. Kolovoz 2018. 21:52

Salatice prvu trudnoću sam cijelu spavala na leđima, a bome dam i ovu.Jedino me nekad smeta imat ispružene noge, ali onda ih malo skvrčim i na stavim spavati dalje 

SarahZg
    31. Kolovoz 2018. 21:55

Klikerica

SarahZg

Klikerica

SarahZg

https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453 u ZAGREBU

Tnx na ovome, baš sam neki dna provjeravala ima li što novoga,i nije bilo ništa objavljeno…
    Nego, ovaj tečaj vrijedi i za muževe ako žele biti prisutni na porodu?

Da piše uz pratnju

a jel znate jel bude koji u popodnevnom terminu? Jer muž radi do 16 h svaki dan. Možda eventualno da uzme godišnji ta 2 dana

Bit će i u desetom mj

Sunflower! 🌻
    31. Kolovoz 2018. 22:08

E upravo sam proplakala od smijeha na jednu dlaku, Salatice ti si dusa ove grupe, nemoj nikad otic 🤣🤣🤣🤣🤣 

Miranda
    31. Kolovoz 2018. 22:10

Morala sam brosaurusa 😂😍

Proradilo je ucitavanje slika izgleda 😊

mmama2
    31. Kolovoz 2018. 22:18

MaryAnn.07

Pozdrav ženice, pratim vas skoro od samog početka, a nikako da se uključim jer sam u strci zbog faksa i svega ostalog, a koliko sam uočila ima ovdje još par studentica. Super ste podrška, a ja prijavljujem još jednu zimsku bebicu, točnije dečka. 20tt i termin mi je 10.1.

Pozz, kaj studiras?

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 22:27

Mateja, 
    hahahaha ne idem nigdje 🤣
    Miranda, 
    super su stvariiii. Gegice bijele na tufnice 😍 Jesi narucila to ili samo istrazujes? 

MaryAnn.07

mmama2

MaryAnn.07

Pozdrav ženice, pratim vas skoro od samog početka, a nikako da se uključim jer sam u strci zbog faksa i svega ostalog, a koliko sam uočila ima ovdje još par studentica. Super ste podrška, a ja prijavljujem još jednu zimsku bebicu, točnije dečka. 20tt i termin mi je 10.1.

Pozz, kaj studiras?

Socijalni rad u zg-u, nadam se sljedeće godine završetku, ali kako bude išlo...

Pticaselicazgst

Miranda

Morala sam brosaurusa 😂😍
    Proradilo je ucitavanje slika izgleda 😊

Jel to next? Divno jeee 😍😍

du1988
    31. Kolovoz 2018. 22:28
    gnijezdo-39 KM u BIH
    gnijezdo-39 KM u BIH
    kompletic 6 KM
    kompletic 6 KM

Miranda, bodići su vrh 😍

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.