Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    31. Kolovoz 2018. 19:36

Strudlica

Miranda mene od noćas zna poboljevat desni bok,onako između boka i rebara,i nekad se bol prenosi prema desnom jajniku.Ugl me to zna zabolit ako nisam u mogućnosti odmah mokriti pa malo otrpim i kad se pomokrim me to baš tupo zaboli.sve me strah da nije bubreg,a nemam temepraturu.Do kad da čekam oče se to povući?

Iz iskustva, kad mene boli bubreg onda nikad ne boli nisko prema jajniku. Boli me sa straznje strane, u razini di mi je struk i bol prelazi u prednji dio ali u istoj ravnini, ne nisko di su jajnici... 😐

Klikerica
    31. Kolovoz 2018. 19:40

SarahZg

Klikerica

SarahZg

https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453 u ZAGREBU

Tnx na ovome, baš sam neki dna provjeravala ima li što novoga,i nije bilo ništa objavljeno…
    Nego, ovaj tečaj vrijedi i za muževe ako žele biti prisutni na porodu?

Da piše uz pratnju

a jel znate jel bude koji u popodnevnom terminu? Jer muž radi do 16 h svaki dan. Možda eventualno da uzme godišnji ta 2 dana

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Strudlica
    31. Kolovoz 2018. 19:41

Bruna92

Strudlica

Miranda mene od noćas zna poboljevat desni bok,onako između boka i rebara,i nekad se bol prenosi prema desnom jajniku.Ugl me to zna zabolit ako nisam u mogućnosti odmah mokriti pa malo otrpim i kad se pomokrim me to baš tupo zaboli.sve me strah da nije bubreg,a nemam temepraturu.Do kad da čekam oče se to povući?

Iz iskustva, kad mene boli bubreg onda nikad ne boli nisko prema jajniku. Boli me sa straznje strane, u razini di mi je struk i bol prelazi u prednji dio ali u istoj ravnini, ne nisko di su jajnici… 😐

A u biti to je to i kod mene,samo sam se nespretno izrazila.samo kad sam zadnji put imala upalu bubrega me bolilo konstantno i temperatura 40...ne znam je kamenac možda ili šta već

Bruna92
    31. Kolovoz 2018. 19:47

Strudlica

Bruna92

Strudlica

Iz iskustva, kad mene boli bubreg onda nikad ne boli nisko prema jajniku. Boli me sa straznje strane, u razini di mi je struk i bol prelazi u prednji dio ali u istoj ravnini, ne nisko di su jajnici… 😐

A u biti to je to i kod mene,samo sam se nespretno izrazila.samo kad sam zadnji put imala upalu bubrega me bolilo konstantno i temperatura 40…ne znam je kamenac možda ili šta već

Da, mene isto kad boli onda boli konstantno, neovisno o polazaju... Ja imam kalcificirane stijenke desnog bubrega i nesto pijeska pa mi nema pomoci...
    Vidi kako ce biti kroz sat-dva pa ako ne prestane radije otidi na hitnu da naprave uzv...

Klikerica
    31. Kolovoz 2018. 19:49

Kod mene je novost da me nekoliko dana već boli žuč, i po danu i po noći, i prije i poslije jela... moram kod internista sljedeći tjedan. Kmu!

Što se muža na kauču tiče, znam da se moj ne bi ustao iz svoga kreveta ni svojoj rođenoj mami, a bome ni mojoj mami. Neda čovjek svoju ženu i svoj krevet nikome. Što jest jest, krevet nam je brutalan, box spring iz Lesnine, nikada ni u hotelu na ničemu boljem nisam spavala, pa mislim da nije ni do jedne ni do druge mame koliko do kreveta 

AllieH
    31. Kolovoz 2018. 20:01

Ma nije stvar da se covjek ne bi ustao, nego kako uopce dodjes na takvu ideju? Niti bi ja predlozila, nit' bi on ustao, nit' bi mama pristala. 😂 

Luka ❤

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 20:03

Klikerica

Kod mene je novost da me nekoliko dana već boli žuč, i po danu i po noći, i prije i poslije jela… moram kod internista sljedeći tjedan. Kmu!

Što se muža na kauču tiče, znam da se moj ne bi ustao iz svoga kreveta ni svojoj rođenoj mami, a bome ni mojoj mami. Neda čovjek svoju ženu i svoj krevet nikome. Što jest jest, krevet nam je brutalan, box spring iz Lesnine, nikada ni u hotelu na ničemu boljem nisam spavala, pa mislim da nije ni do jedne ni do druge mame koliko do kreveta

U tom tjednu ili okolo je mene žigalo sa desne strane ispod rebara. Neugodno. Onda se proširilo na iza. Pretpostavila sam da je žuć, ali moji ginići su mi rekli da je vjerojatno samo mišić u rebrima bio upaljen... Prošlo je do 21. tt...

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 20:08

Curee, 
    sta mislite o lezanju na ledjima? Procitah horore. Bojim se zato sto sada puno lezim, beba se umirila, a najvise sam na ledjima. Okrecem se i na bokove, ali nekako najljepse osjecam bebu kad sam na ledjima i posmatram stomak i odgovara i menii. Ali jbt, bas horora po Google ima. To stvarno toliko znaci? 

Klikerica
    31. Kolovoz 2018. 20:09

Ana89

Klikerica

Kod mene je novost da me nekoliko dana već boli žuč, i po danu i po noći, i prije i poslije jela… moram kod internista sljedeći tjedan. Kmu!

U tom tjednu ili okolo je mene žigalo sa desne strane ispod rebara. Neugodno. Onda se proširilo na iza. Pretpostavila sam da je žuć, ali moji ginići su mi rekli da je vjerojatno samo mišić u rebrima bio upaljen… Prošlo je do 21. tt…

To me dosta tješi, mada sam ja već imala te bolove i prije trudnoće, i znam da te polipe od sistematskog prije nekoliko godina, međutim mirovalo je skroz do sada. Ja mislim da je prije to izazvano činjenicom da nisam prva tri mjeseca skoro ništa jela, samo sam rigala... i sada kada sam ozbiljno i kvalitetno počela jesti, moja već načeta žuč je podivljala, jer ima previše posla odjednom. To je moja neka teorija... vidjeti ćemo što će oni na Rebru reći. Ginić je komentirao, "ne brini se, žuč se operira i za vrijeme drugog tromjesečja bez problema..." 

Klikerica
    31. Kolovoz 2018. 20:14

Salatica9192

Curee,
    sta mislite o lezanju na ledjima? Procitah horore. Bojim se zato sto sada puno lezim, beba se umirila, a najvise sam na ledjima. Okrecem se i na bokove, ali nekako najljepse osjecam bebu kad sam na ledjima i posmatram stomak i odgovara i menii. Ali jbt, bas horora po Google ima. To stvarno toliko znaci?

ne vjeruju u Google horore, pogotovo ne u ovoj fazi života... ne bi nas bilo tolike milijune da se samo tako horor događa od ležanja na leđima. Po Googleu bi za svaki glavobolju trebali provjeriti imamo li simptome moždanog i da ne nabrajam. I da ne počinjem priču u stilu... moja baba... ali stvarno moja baka je rodila 4 djece, od toga 3 sama kod kuće bez babice ležeći na slami... dan danas je živa, eno je šefuje po staračkom domu u 85. godini, djeca su sva su joj stara između 55 i 65 godina, nitko nema simptome nikakvih bolesti, uključujući nju. Ne bude ti ništa... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.