Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalal
    31. Kolovoz 2018. 17:21

Kani07 mi smo u Koblenzu ..zapadno od Frankfurta nekih 100 km..gdje ste vi?
    Kolostrum još nije krenuo ili ja nisam primjetila😀😀..al zato mi se prsti na rukama koče prestrašno..Pijem Mg 400 ali opet se koče ..Bože oprosti kao da sam slagirana 😣

Maggie85
    31. Kolovoz 2018. 17:25

Ana89, nisam baš sigurna da nećemo više puno rasti... meni svi govore da mi je trbuh mali u odnosu na ono kak će biti. Bacite ti i muž oko na jesenske bebe. A šta ti se muž buni? On je visok, e pa ti možeš biti široka Znaš kak se kaže, lakše me preskočiti nego zaobići 

AllieH
    31. Kolovoz 2018. 17:25

Curke, super za odlicne preglede!! 🙏❤
    Sto se Uggsica tica, nisu se pokvarile u kvaliteti, ustvari su ih prije 2 godine jos doradili, sad classic (mislim da se sad zovu classic II) imaju mrvicu deblji dzon i tvornicki su impregnirane. Problem je sto se po tim stranicama gdje se daju naci jeftinije prodaju ti losiji i stariji modeli sa stanjenim dzonom. 
    Evo link s pojasnjenjem: https://www.englinsfinefootwear.com/blog/whats-the-difference-between-the-ugg-classic-and-the-new-ugg-classic-ii/
    A te price da su ruzne mi kroz jedno udju, kroz drugo izadju, meni toplijeg od njih nema. Probala sam razne alternative u obliku normalnih cizama, ali ako zelim nesto toplo na nogama, vec 12-13 godina iskljucivo njih nosim. Mama i ja smo imamo 10ak pari, najstarije su i dalje uredne i nosive i vrijede svih novaca. Imam i jedan model na foru timbica na vezanje, one su mi isto odlicne. 
    A i ja sam prosle godine iz SAD-a nosila 6 pari, sto mami, sto sebi, sto frendicama 🙈
    Za EMU sam isto cula da su super, ali nisam ih nikad imala. 
    Jaknu necu uzimati novu, valjda cu se moci povezati nekako u staroj 🤷‍♀️ 

Luka ❤

AllieH
    31. Kolovoz 2018. 17:29

E da, od kolostruma jos nista, a moji i svekrici nam oboji zive na 10min pjeske tako da nece nitko dolaziti i visiti nepozvan nego samo koliko budem trazila pomoc. Nadam se da cu se uspjeti sto vise sama snalaziti. 
    Neki dan sam se sokirala kad mi je kuma rekla da je njen muz proslu noc spavao na kaucu, a ona i njena mama u njihovom bracnom krevetu s bebom. To mi je 👎👎👎

Luka ❤

• zvrkica
    31. Kolovoz 2018. 17:31

AllieH

E da, od kolostruma jos nista, a moji i svekrici nam oboji zive na 10min pjeske tako da nece nitko dolaziti i visiti nepozvan nego samo koliko budem trazila pomoc. Nadam se da cu se uspjeti sto vise sama snalaziti.
    Neki dan sam se sokirala kad mi je kuma rekla da je njen muz proslu noc spavao na kaucu, a ona i njena mama u njihovom bracnom krevetu s bebom. To mi je 👎👎👎

😂😂😂😂😂😂😂 rasplakala sam se od smijeha 😁😁😂😂😂😂😂 ajmeeeeee

• zvrkica
    31. Kolovoz 2018. 17:32

Cure super za preglede 🤗🤗

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 17:37

Maggie85

Ana89, nisam baš sigurna da nećemo više puno rasti… meni svi govore da mi je trbuh mali u odnosu na ono kak će biti. Bacite ti i muž oko na jesenske bebe. A šta ti se muž buni? On je visok, e pa ti možeš biti širokaZnaš kak se kaže, lakše me preskočiti nego zaobići

Ma Neretvi..on to čisto informativno. Ne buni se on, štoviše, kaže Napokon ćeš biti šira od mene, ja imam one špek, ti jednu bebu 😆😆😂😂😂 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 17:38

Ana89

Maggie85

Ana89, nisam baš sigurna da nećemo više puno rasti… meni svi govore da mi je trbuh mali u odnosu na ono kak će biti. Bacite ti i muž oko na jesenske bebe. A šta ti se muž buni? On je visok, e pa ti možeš biti širokaZnaš kak se kaže, lakše me preskočiti nego zaobići

Ma Neretvi..on to čisto informativno. Ne buni se on, štoviše, kaže Napokon ćeš biti šira od mene, ja imam one špek, ti jednu bebu 😆😆😂😂😂

*Neretvi je autocorrect verzija neeee 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bruna92
    31. Kolovoz 2018. 17:47

Ja sam se evo bome fino odmorila nakon jutarnjeg obavljanja svega i svacega 😊
    Cure s pregleda, bas mi je drago da su sve dobre vijesti 😊
    4Mommy, nisam ja spremala pogace ali se sjecam da ih je netko spominjao da joj je mama radila, mozda Mina93? 😁
    Meni isto nema nista toplije od uggsica, obozavam ih.
    Zadnjih par dana sam primjetila nesto cudno, ne znam trebam li se zabrinut 😐 nije uvijek, ali ponekad kad tek krenem setati mi vađajna pocne nekako lagano pulsirati u skladu s korakom... To traje par minuta i prestane... Sta to moze bit?? 😨

Bruna92
    31. Kolovoz 2018. 17:48

Ana, obozavam taj tvoj autocorrect 😂 pokusam odgonetnut sta je trebalo bit al ovo Neretva.... Ni na kraj pameti 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.