Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    31. Kolovoz 2018. 09:33

marti8

Jutro cure! 😊Sretno svima na pregledu danas!
    Mene isto sad nisu slali da vadim krv ni urin,samo ogtt za dva tj..ja cu si prije sl pregleda sigurno prekontrolirati krv i urin..radi sebe..bolje da se na vrrijeme vidi ako nesto ne stima.

mene evo već 2. put šalje na krv i urin. mislim da je dobro da sama to napraviš ako te već ne šalju. 

• Marti8
    31. Kolovoz 2018. 09:36

Netko je tu pisao za tecaj na merkuru u 9 mj..? Jel ima neki br na koga mogu nekog kontaktirati za tecaj? Vidjela sam neki br jednom u TA,a zadnji put nije bilo nikakve obavjesti..pa ako neko ima neki broj da mi da??

• Marti8
    31. Kolovoz 2018. 09:37

barbiemama

marti8

Jutro cure! 😊Sretno svima na pregledu danas!
    Mene isto sad nisu slali da vadim krv ni urin,samo ogtt za dva tj..ja cu si prije sl pregleda sigurno prekontrolirati krv i urin..radi sebe..bolje da se na vrrijeme vidi ako nesto ne stima.

mene evo već 2. put šalje na krv i urin. mislim da je dobro da sama to napraviš ako te već ne šalju.

Pa da,ja cu to radi sebe..da znam na cemu sam..

• Kani07
    31. Kolovoz 2018. 09:39

Do sad sam imala 2 komletne krvne slike sa svim,svaki put urin mi uzimaju i zeljezo iz prsta.Briseve sa 6 tjedana krvarila sam tada,sa 12 i sad zadnji put sa 24 tjedna

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 09:41

I meni je nekidan bio mokar grudnjak, onako dvije vodenkasto žućkaste mrlje. Pretpostavljam kolostrum 😁😁.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    31. Kolovoz 2018. 09:41

Ana89 možeš li mi reći kako ti izgleda sad ta prehrana otkad si na toj dijeti? Ja ću ići raditi ogtt u iduća 3 tjedna,ne znam kada jer se maleni sad uhodava u vrtić.Ali ono što me jutros zabrinulo je činjenica da sam u tjedan dana dobila kilu i pol,a cijeli tjedan sam hodala po cijele dane. Ok ne mogu se pohvaliti da sam jela nešto zdravo jer jedeš kako stignem i šta kad si na putovanju i koja cola više,ali kilu i pol 

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 09:43

Ja sam imala dvije kompletne krvne, jednu urinokulturu, jednu kompletnu štitnjaču, i famozni OGTT. I da, vadili su mi krv za biometriju, u sklopu kombiniranog probira, tako znam da sam trudna dva dana više od službenog kalendara.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Sunflower! 🌻
    31. Kolovoz 2018. 09:46

Jutro, evo mi vec odradili pregled, sve super, bebac vec ima oko kilu i sto grama 💪🏻 Kaze doktor da su sve mjere super, ja zatvorena, plodne vode dosta... ugl svi sretni i zadovoljni 😇 Sretno ostalim curkama! 
    4Mommy, kak si ono rekla da se zovu vaginalete za gljivice? Bas sam pricala s doktorom, veli da tesko da cu ih se rijesit do kraja trudnoce sad kad su me napale i krenule jednom 🤨

• Marti8
    31. Kolovoz 2018. 09:50

Onda ja def moram ponoviti krvnu sliku..kad ste ju i vi vec po dva puta radile..
    Kani kako to da si briseve tri puta radila? Jel nesto nije bilo uredno pa zato ili?ja sam ih jednom oko 12tj.

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 09:50

Ja sam imala jedno 6 kompletnih, dvije urinokulture, oko 10 CRP-a, 3 D dimera i sad Feritin. Vaginalni i cervikalni bris jednom u 17 nedelji, bris grla i bris usne duplje. hahhahaha
    Ali to zato sto idem hematologu i ginekologu, ginekolog dva puta zahtjevao kompletnu do sad, a i hematolog isto tako hoce svjezu, plus ja na svoju ruku malo radi CRP-a 😂
    Ali po meni ko ima skolsku trudnocu, trebao bi makar tri imati provjere (na pocetku trudnoce, u ovim sada nedeljama i eventualno pred porod). Cure, otidjite same da ste mirne (koje nisu isle nikako). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.