Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    31. Kolovoz 2018. 09:22

Dobro jutro svima 
    Evo i ja se napokon naspavala ijutros se ustanem piškiti i kad sam se vratila mislim da sam imala Bh kontrakciju jer mi sve tvrdo bilo, a u noći isto tako jer sam jedva došla do kreveta od te težine. Mislim da sam se preforsirala s hodanjem.Ma da sam primjetila da ujutro kad se probudim i beba počne se micati pa je to možda i povezano

_lily_0
    31. Kolovoz 2018. 09:25

Jutro 
    Vidim jucer ste se bas raspisale ja se slazem s vecinom postujem svacije ali postuj i ti moje...
    Vadenje krvi s obzirom da si dajem inekcije kao i neke cure tu islreno cudim se da me uopce ne kontroliraju od pocetka do sad samo jednom vadena krv ocito cu morat sama inicirat nesto....
    Danas u podne idem na pregled ali kako to i biva u trudnickoj naravno bez ultrazvuka pa eto jedva cekam da vidim doktoricu i kad ce mi rec za ultrazvuk posto sad uskoro i mora ic taj glavni
    U svakom slucaju vec je i muz rekao ako ce ha stavit tek za cca 3/4 tjedna da cemo ic opet privatno 🤷🏻‍♀️

Ivylee
    31. Kolovoz 2018. 09:31

Jutro curke! 
    Ja obavila kavicu, doručak, park sa starijim i sad se bacam na pripreme za ručak... Jutros smo ranije od 7 budni pa smo malo ubrzali 🤪
    Noćas sam prvi put imala curenje kolostruma, jutros sam se probudila sva mokra 🙈 Moram popodne kad mm dođe s posla hitno u dm po one jastučiće da ne bi bilo i po danu u javnosti iznenađenja...
    Ja imam pregled tek za 10 dana...uvijek mi se to čini kao cijela vječnost. A da, nervoza na taj dan bude na najjače!
    Cure koje danas idete vidjeti bebice ili radite ogtt, sretno 😘 

• Marti8
    31. Kolovoz 2018. 09:31

Jutro cure! 😊Sretno svima na pregledu danas!
    Mene isto sad nisu slali da vadim krv ni urin,samo ogtt za dva tj..ja cu si prije sl pregleda sigurno prekontrolirati krv i urin..radi sebe..bolje da se na vrrijeme vidi ako nesto ne stima.

barbiemama
    31. Kolovoz 2018. 09:32

sretno svima danas na pregledima ❤️

jučer sam bila uzbuđena prije pregleda jer je bio kasno popodne i nikako ga dočekat. inače sam, do sada, uvijek išla poslije posla pa nisam stigla na poslu previše o tome razmišljati. ali kad sjednem u čekaonu, uvijek neko uzbuđenje krene. sljedeći pregled mi je 3.10. tek. 

barbiemama
    31. Kolovoz 2018. 09:33

marti8

Mene isto sad nisu slali da vadim krv ni urin,samo ogtt za dva tj..ja cu si prije sl pregleda sigurno prekontrolirati krv i urin..radi sebe..bolje da se na vrrijeme vidi ako nesto ne stima.

mene evo već 2. put šalje na krv i urin. mislim da je dobro da sama to napraviš ako te već ne šalju. 

• Marti8
    31. Kolovoz 2018. 09:36

Netko je tu pisao za tecaj na merkuru u 9 mj..? Jel ima neki br na koga mogu nekog kontaktirati za tecaj? Vidjela sam neki br jednom u TA,a zadnji put nije bilo nikakve obavjesti..pa ako neko ima neki broj da mi da??

• Marti8
    31. Kolovoz 2018. 09:37

barbiemama

marti8

mene evo već 2. put šalje na krv i urin. mislim da je dobro da sama to napraviš ako te već ne šalju.

Pa da,ja cu to radi sebe..da znam na cemu sam..

• Kani07
    31. Kolovoz 2018. 09:39

Do sad sam imala 2 komletne krvne slike sa svim,svaki put urin mi uzimaju i zeljezo iz prsta.Briseve sa 6 tjedana krvarila sam tada,sa 12 i sad zadnji put sa 24 tjedna

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 09:41

I meni je nekidan bio mokar grudnjak, onako dvije vodenkasto žućkaste mrlje. Pretpostavljam kolostrum 😁😁.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI