Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    31. Kolovoz 2018. 08:11

Jutro curke 😊
    Bruna sretno i drzi se, please javi proceduru dolje kak ide. I ja cu na skolsku vadit krv pa me zanima kak to tamo funkcionira. Si nosila i urin? 
    Curke sretno na pregledu, sigurna sam da cemo cut lijepe vijesti. 😍 maggie zavidim na lazanjima, i ja bi. Ne sjecam se kad sam zadnji put ih jela 😪 sama bi ih radila al mi nikako onaj besamel umak ne ispadne dobro i onda mi cijele lazanje pokvari 😟
    Kod nas danas isto laganini, za rucak spinat i fasiranci sa salatom, mozda i juha prije. 
    Salatice slazem se, glupo je da ne idu slike.. 😤 nema nam ni trbuscica ni fine hrane 😅

mmama2
    31. Kolovoz 2018. 08:11

Kaje sa crnom5, obrisan profil pise :/ ziher je bila troll 😈😈, nadam se da administartori na klokanici koliko toliko vode racuna o tome.😒
    Cure sretno danas na pregledima

url=https://lilypie.com]

AllieH
    31. Kolovoz 2018. 08:14

Jutro cure! Preneobicno mi je da jutros nisam isla na posao i ako Bog da i sve bude u redu, nema me u uredu do 2020. 
    Sretno svima na pregledima danas. 
    niky, meni ti je uvijek nervoza pred pregled. I budem mirna samo par dana nakon pregleda i nakon sto cujem da je sve u redu, onda opet krene neka nervoza do sljedeceg i tako u krug.  
    Ja isto s jastukom puno bolje spavam, ali mislim da bi mi jos vise odgovarao neki tvrdji od ovog sto imam, ali bio je poklon tako da je sad tako kako jeste. 

Luka ❤

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 08:15

mmama2

Kaje sa crnom5, obrisan profil pise :/ ziher je bila troll 😈😈, nadam se da administartori na klokanici koliko toliko vode racuna o tome.😒

Ili to ili se izbrisala sama. Tko zna. U svakom slučaju, bitno da se mi koje se već "poznajemo" držimo skupa. Tako će nam biti lakše do kraja 😉😉😉

url=https://daisypath.com]

Miranda
    31. Kolovoz 2018. 08:24

Jutro!
    Vrtila sam se do pola 3 sinoc, nikako zaspat 😭
    Zato je pcelica B. sve prespavala i bolje je jutros 🎉 Do sutra je ko nova 😊
    Truskawka, kani imam dojam da ga kod nas bas dijele kao bombone. Iako u uputstvima sve lijepo pise i hrpa strucne literature je protiv primjene u trudnoci, u praksi je i dalje go to za svasta. 
    Sretno na pregledima danas!
    Bruna sretno s ogtt. Mene ceka iduci tjedan. 
    I ja sam svaki put nervozna prije pregleda, kombinacija uzbudenja i straha. 

du1988
    31. Kolovoz 2018. 08:25

mmama2

to je zato sto ti nemas facebook 😂😂

• Kani07
    31. Kolovoz 2018. 08:29

Miranda

Jutro!
    Vrtila sam se do pola 3 sinoc, nikako zaspat 😭
    Zato je pcelica B. sve prespavala i bolje je jutros 🎉 Do sutra je ko nova 😊
    Truskawka, kaniimam dojam da ga kod nas bas dijele kao bombone. Iako u uputstvima sve lijepo pise i hrpa strucne literature je protiv primjene u trudnoci, u praksi je i dalje go to za svasta.
    Sretno na pregledima danas!
    Brunasretno s ogtt. Mene ceka iduci tjedan.
    I ja sam svaki put nervozna prije pregleda, kombinacija uzbudenja i straha.

Nekje B.bolje i ti ces odmah bit bolja😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 08:37

du1988

mmama2

to je zato sto ti nemas facebook 😂😂z

Ahahahahahaha 😂 Meni strasno ono bilo "da te dodam u jednu grupu, jako ce ti se svidjeti" 😂 Crna, ako se vratis, ne zamjeri nam haha 🤣
    Ptica,
    spinat volimmm 😍 E danas bih mogla kod tebe na rucak hahah. 

• Dalal
    31. Kolovoz 2018. 08:43

zvrkica

I da, sretno na pregledima svima danas 😁

Ja se uplašim uvijek prije i zaboravim pitati sto stvari i zaboravim što mi je rekla 😂😂😂

Joj ja isto tako. ..Moj ginekolog ne priča baš mnogo ali čim kaže da je sve ok, ja na sve zaboravim isto tren. Al eto, bitno i jeste da je sve ok.  Meni će naredni utorak raditi test na trudnicki dijabetes u 25.tt, ali me muči zašto mi do sad nisu radili krvnu sliku...Mislim bar željezo. .ili je rano za to. Kad ste vi radile nalaze krvi? Ja sam samo jednom na početku trudnoće i to ono na imunitet za djecije bolesti.
    Vjera hmmm...Ja vjerujem u Boga..po nacionalnosti sam musliman iako to nigdje i nikada javno ne iskazujem dok me neko ne pita. Vjenčani smo i u općini i u džamiji ali sve vezano za to prakticiramo isključivo u svoja 4 zida..A sa svojim prijateljima redovno slavimo i Uskrse i Božice 😀. .
    I ako mi neko kratko može napisati kako se stavlja ta lilypie slika. .malo sam tehnički nepismena 😇😇😇

• iamhappy
    31. Kolovoz 2018. 08:48

Jutro cure, danas sam ostala doma, malo da se odmorim, al kad vidim kakav mi je stan bolje da izadem van 🤣 
    Danas mi je malo bolje, popila sam jucer normabel, spavala od 21 do 8 danas. Bar sam se odmorila. Za sad ne boli kao jucer, tako da super. 
    Mozda je i vrijeme da otvorim komplikacije i ostanem doma. 😃
    Sretno svima danas na pregledu. Moj je tek za malo vise od 2tj. Uffff

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.