Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    31. Kolovoz 2018. 10:43

Salatice imas jos vremena, nije za pohvalu ali ja nisam znala kuhat sve dok nisam odselila od svojih prije nekih 5 godina.. kad sam pocela zivjet sa sadasnjim muzem nisam znala nista, coolinarka mi je postala najbolja prijateljica. 😄 sve se to nauci, ne brini. Sigurna sam da ces bit odlicna kuharica s obzirom da si velika gurmanica 😋
    Ajme Bruna hvala ti 😘 srce si, sve lijepo objasnjeno 😊 mene isto trta da ce mi u nekom trenu postat muka al valjda cu izdrzat 💪 nadam se da si fino papala i da se bolje osjecas sad. 🤗 

zadranka86
    31. Kolovoz 2018. 10:56

Mamitee..dan prije ogtt jeste oile teraoije koje morate tipa..ja san na dufastonu 3×1 magnezij 2×1 ..da li to mogu s tim da treca tabl.dufastona mi je u jedan ujutro..a na pretragu san narucena u 7-30..ja san s tom pretragom sva zbunjena a radila san dva put u proslim t.ali se ne sicam da san tipa vako morala na djetu i pazit sto jedem dana prije....ne sicam se..pa ono moze mala pomoc

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    31. Kolovoz 2018. 10:57

Ana89

Strudlica

Ana89 možeš li mi reći kako ti izgleda sad ta prehrana otkad si na toj dijeti? Ja ću ići raditi ogtt u iduća 3 tjedna,ne znam kada jer se maleni sad uhodava u vrtić.Ali ono što me jutros zabrinulo je činjenica da sam u tjedan dana dobila kilu i pol,a cijeli tjedan sam hodala po cijele dane. Ok ne mogu se pohvaliti da sam jela nešto zdravo jer jedeš kako stignem i šta kad si na putovanju i koja cola više,ali kilu i pol

Jedem kao uvijek, samo sam šećere izbacila skroz. I junk food, koji sam inače rijetko jela . Znači:
    doručak zobene pahuljice sa nemasnim jogurtom probiotikom, međuobrok -neka voćkica ili(i) ako sam ful gladna šnitica dvije integralnog kruha sa sirnim namazom ( nekad i šunka od puretine), to mi je ujedno i zadnji krušni obrok na dan.
    Ručak- juhica gusta, svježe povrće u salati, ili pak paprike sa mljevenim junetinom i rižom sa tri žitarice ili riba na savoru( nešto kao lešo, ali finije).
    Međuobrok- opet neka voćkica, meni je omiljena nektarina ili crno grožđe
    Večera- jogurt šalica 150 ml..isti onaj probiotik od jutros.
    Nekad mi dragi za te međuobtoke napravi šejk u nutribulletu sa bademovim mlijekom, bananom, jabukom. On to bolje radi. 😀😀

Aha,a tako nekako u kod mene dan bude.Kruh jedem u samo jednom obroku,isto doručak žitarice i jogurt s bananom... Bit će da se ovo malo oduška pošteno zaljepilo.Muž smršavio,a meni se zaljepilo,kaže on meni da je to od bebe hahaha 
    A kako sam čitala većini vas se od 20 tjedna počelo malo ljepit.Niš ići ću idući tjedan ogtt pa ćemo vidit 
    Hvala na odgovoru 

Ivylee
    31. Kolovoz 2018. 10:59

Strudlica

Ana89 možeš li mi reći kako ti izgleda sad ta prehrana otkad si na toj dijeti? Ja ću ići raditi ogtt u iduća 3 tjedna,ne znam kada jer se maleni sad uhodava u vrtić.Ali ono što me jutros zabrinulo je činjenica da sam u tjedan dana dobila kilu i pol,a cijeli tjedan sam hodala po cijele dane. Ok ne mogu se pohvaliti da sam jela nešto zdravo jer jedeš kako stignem i šta kad si na putovanju i koja cola više,ali kilu i pol

Strudlica, ja bi ti slikala upute ali neće da učita slike. Uglavnom, to ti je prehrana od 1800kcal za trudnice s gestacijskim dijabetesom. Ništa strašno, nešto manji a češći obroci, bez junka i s nešto pažljivijim unosom ugljikohidrata. Progooglaj po internetu, ima dosta primjera jelovnika 😉

Ivylee
    31. Kolovoz 2018. 11:05

S tim da je ova prehrana od Vuk Vrhovca ipak malo rigoroznija od ove Anine... Nema dvije šnite kruha, isključivo riže kao priloga itd... Pa je teže malo za priviknut se

• Strudlica
    31. Kolovoz 2018. 11:05

Ivylee

Strudlica

Strudlica, ja bi ti slikala upute ali neće da učita slike. Uglavnom, to ti je prehrana od 1800kcal za trudnice s gestacijskim dijabetesom. Ništa strašno, nešto manji a češći obroci, bez junka i s nešto pažljivijim unosom ugljikohidrata. Progooglaj po internetu, ima dosta primjera jelovnika 😉

Baš sam krenula googlat,ali onda sam odlučila sad malo pripaziti i čekat ogtt jer se samo opterećujem. Možda je to tako trebalo bit s obzirom na tjedne,a možda i ne. Sada malo na oprez i iza vađenja ako pokaže nek mi daju taj papir 

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 11:24

Cure! Sad sam se sjetila da će nas stignuti zima i trebat ćemo jaknicu za naše bušice. Jeste bile ikad zimske/ jesenske trudnice, jeste ih nabavljale i ako jeste, gdje? Hvala

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    31. Kolovoz 2018. 11:26

Ja sam s prvim imala isto taj zimski period i nosila sam zimsku jaknu do iznad koljena dok sam ju mogla zatvoriti,a onda sam kupila u Zari pretoplu pelerinu koju jedva čekam opet nositi 

31. Kolovoz 2018. 11:31

Bruna moje su spremne za krčkanje 😍

truskawka
    31. Kolovoz 2018. 11:59

zadranka86

Mamitee..dan prije ogtt jeste oile teraoije koje morate tipa..ja san na dufastonu 3×1 magnezij 2×1 ..da li to mogu s tim da treca tabl.dufastona mi je u jedan ujutro..a na pretragu san narucena u 7-30..ja san s tom pretragom sva zbunjena a radila san dva put u proslim t.ali se ne sicam da san tipa vako morala na djetu i pazit sto jedem dana prije….ne sicam se..pa ono moze mala pomoc

Ma sve normalno pijes i trosis. Cak i hranu ne treba ici na neku djetu jer onda ti rezultati budu krivi. Samo nemoj bas dan ranije jesti cokolade i tak slatkise, lubenicu i slatko voce..normalno veceras i to ti je to. 😉😉

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.