Ja sam u soku skroz, u 5 tjedana nisam dobila ni grama😱😱😱 kak je to moguce, jucer sam pisala kak se hranim 😂😂😂 inace sve je ok, zatvorena, sve super,.osim gljivica, moram uzet rojazol vaginalete i probiotik neki uvest, al dobro, to rjesim do slj kontrole :)
Ja u 5 mjeseci nisam dobila nijedan kg,pa sta…dok beba raste i dobro je - nema veze
Wow. Ja sam u 5 mjeseci dobila vec 10! Ljubomorna sam :))
💟 it's a girl 💟
https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453 u ZAGREBU
mislim da ću ja ić u 10. mj. prerano mi nekako još rujan.
Jutroo,
bas bezveze sto se ne mogu ucitavati slike :( Forum bi juce bio bogatiji za trudnicke helanke i pastrmku haha, a sada htjela da posaljem screenshoot pocetne strane app Ovia Pregnancy za punih 26 nedelja i stari screenshoot kada sam bila 18 nedelja. Koliko su porasle nogice i rukicee 😊
Ja ustala rano da ganjam bebu da skace, pa se s njom igram.
Planovi za danas - jesti i lezati... interesting 😂
Dobar petak svima!
Moj plan za danas: raditi 3h, podruškati se s bebačem na pregledu, u MUP-u prijaviti prebivalište, obaviti shopping namirnica, napraviti lazanje i štrukle od jabuka za sutrašnji ručak i onda chill! Bit će taman vrijeme za spavanje dok sve napravim
Dobar petak svima!
Moj plan za danas: raditi 3h, podruškati se s bebačem na pregledu, u MUP-u prijaviti prebivalište, obaviti shopping namirnica, napraviti lazanje i štrukle od jabuka za sutrašnji ručak i onda chill! Bit će taman vrijeme za spavanje dok sve napravim
Srecno na pregleduuu 😊 I super popunjen dan 😊 Vrijeme mora letiti 😋
Jutro cure! maggie sretno na pregledu! Ja imam u planu kavu s kolegama iz bivse skole (prije preseljenja) pa rucak s roditeljima kad zavrse s poslom. Veselim se klopici 😂😂🐷
url=https://lilypie.com]
Jutro svima 😊
Zelim vam uspjesan dan i dobre preglede 😁
Evo ja izvadila krv, popila onu groznu tekucinu i cekaaaaaaaam
Normabel je bolje izbjegavati u trudnoci, literatura ga ne preporucuje ali kod nas je i dalje u primjeni, i prevelikoj ako mene pitate. Nekad je korist veca od rizika ali nemojte ga bas za opustanje misica koristiti.
Farbanje moze u drugom tromjesecju.
Temu vjere cu elegantno zaobici, za dobrobit svih 😬 Upoznavanja radi cu reci da sam vjernik, a do vjere sam dosla bas preko otpora i odbojnosti prema danasnjoj crkvi. Krenula sam od nule proucavati i citati i vidjeti sto stvarno stoji a sto ne stoji, za sto postoje dokazi a za sto ne i tako sam ponovo dosla u vjeru ali drugaciju od one koju vecina nas "naslijedi" jer smo rodeni i odgajani tu gdje jesmo. Zalosno mi je sto je toliko deklarativnih katolika a upoznala sam puno agnostika i ateista koji o katolicizmu znaju vise nego valjda svaki drugi katolik kod nas.
Vidis..zanimljivo..ja bas jucer pricala u ljekarni kako me uzasno boli prepona i zenskice mi rekle nek pijem svaki dan normabel 2..mislim naravno da nisam poslusala jer iovako sad pijem previse ljekova i zeludac valjda samo sto nije pregorio od tog sveg..ahh
A sto se tice vjerskog opredjeljenja, ja se uvijek deklariram kao agnostik i jaaakooo puno ljudi me u cudu gleda jer ni ne znaju sto je to, a velika vecina je sokirana sto javno priznam to umjesto da se samo prikljucim da sam krscanka.
Koliko vrsta agnosticizma ima…i kršćanstva i svega drugoga. To je tema koju nitko ne može apsolutno definirati jer je svakome osobna i subjektivna. Baš sam pisala rad iz filozofije o tome na prvoj godini faksa 😀
Miranda tu u De je zabranjen u trudnoci ,u prijasnjim trudnocama davali su mi ga ko bombone,sad sam ukupno dva popila jucer mi je dan bas bio uzasan raspolozenje taj pritisak dole ,i hajde spavala sam bar nocas nesto bolje.
Sto se tice vjere ne bi o tome radije ali da reci cu da sam krscanka i vjernica to je moj osobni izbor i misljenje.I nikad ljude nisam dijelila prema tome ni sudila tude izbore na kraju krajeva svi mi snosimo posljedice svojih izbora i postupaka ,boze moj sta ko hoce i voli ko sam ja da zabranim ili kritikujem .
Meni je bitno da je neko covjek a u svakom zitu ima kukolja.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure
Maggie sretno na pregledu
Bruna sretno sa testiranjem
Ja otkad imam ovaj jastuk puno bolje spavam, moj je dug 180 pa ga ja sa 170 sva obgrlim i bas nam je super 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji