Salatice dodji 🤗🤗 papat cemo i sladoled poslije 😋😋 ili kremsnite. 😊
I da, sretno na pregledima svima danas 😁
Ja se uplašim uvijek prije i zaboravim pitati sto stvari i zaboravim što mi je rekla 😂😂😂
Joj ja isto tako. ..Moj ginekolog ne priča baš mnogo ali čim kaže da je sve ok, ja na sve zaboravim isto tren. Al eto, bitno i jeste da je sve ok. Meni će naredni utorak raditi test na trudnicki dijabetes u 25.tt, ali me muči zašto mi do sad nisu radili krvnu sliku…Mislim bar željezo. .ili je rano za to. Kad ste vi radile nalaze krvi? Ja sam samo jednom na početku trudnoće i to ono na imunitet za djecije bolesti.
Vjera hmmm…Ja vjerujem u Boga..po nacionalnosti sam musliman iako to nigdje i nikada javno ne iskazujem dok me neko ne pita. Vjenčani smo i u općini i u džamiji ali sve vezano za to prakticiramo isključivo u svoja 4 zida..A sa svojim prijateljima redovno slavimo i Uskrse i Božice 😀. .
I ako mi neko kratko može napisati kako se stavlja ta lilypie slika. .malo sam tehnički nepismena 😇😇😇
Odi tamo u format za forume , uđu u pseudoHTML, copy paste u potpis. Eto 😀😀😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
I da, sretno na pregledima svima danas 😁
Ja se uplašim uvijek prije i zaboravim pitati sto stvari i zaboravim što mi je rekla 😂😂😂
Joj ja isto tako. ..Moj ginekolog ne priča baš mnogo ali čim kaže da je sve ok, ja na sve zaboravim isto tren. Al eto, bitno i jeste da je sve ok. Meni će naredni utorak raditi test na trudnicki dijabetes u 25.tt, ali me muči zašto mi do sad nisu radili krvnu sliku…Mislim bar željezo. .ili je rano za to. Kad ste vi radile nalaze krvi? Ja sam samo jednom na početku trudnoće i to ono na imunitet za djecije bolesti.
Vjera hmmm…Ja vjerujem u Boga..po nacionalnosti sam musliman iako to nigdje i nikada javno ne iskazujem dok me neko ne pita. Vjenčani smo i u općini i u džamiji ali sve vezano za to prakticiramo isključivo u svoja 4 zida..A sa svojim prijateljima redovno slavimo i Uskrse i Božice 😀. .
I ako mi neko kratko može napisati kako se stavlja ta lilypie slika. .malo sam tehnički nepismena 😇😇😇
Ova moja doktorica je komotna, ja sam na početku oko 9tt vadila krv i urin i od tada ništa. Svaki put mi kaže imamo vremena 😒😒
Joooj imamo puno novih cura, dobro nam dosle!! 😊
Ako vam nece biti mrsko da napravite ove lilypie stickere da nam je svima lakse pratiti tko je gdje 😘
Ja sam pokusala,ali kada postavim kod ne učita se lijepo kao kod vas.
Malo sam u zaostatku ne znam dal ti je netko odg vec pa eto budem ti ja napisala, ako vec netko je onda zanemari 😉
Znaci kliknes na bilo ciji lilypie i slozis si svoj kako zelis da ti izgleda i kad dodes do kraja moras odabrati onaj iz foruma pseudoHTML i to kopiras u svojem profilu u potpis i stisnes zelenu kvacicu da ti spremi. Sad cu screenshot napraviti pa ti staviti slikice ako mogu. Imala sam ih negdje ali sad ih ne mogu naci. Vec sam stavila na str 1055ako se ne varam.
❤N i V💙
Nece ni nemi ucitati slike pa eto probaj tako ili pronadji tamo negdje oko 1050stranice.. ne znam tocno jel 1055 ili neki drugi br..ali tamo negdje je ☺
❤N i V💙
Dobro jutro svima
Evo i ja se napokon naspavala ijutros se ustanem piškiti i kad sam se vratila mislim da sam imala Bh kontrakciju jer mi sve tvrdo bilo, a u noći isto tako jer sam jedva došla do kreveta od te težine. Mislim da sam se preforsirala s hodanjem.Ma da sam primjetila da ujutro kad se probudim i beba počne se micati pa je to možda i povezano
Jutro
Vidim jucer ste se bas raspisale ja se slazem s vecinom postujem svacije ali postuj i ti moje...
Vadenje krvi s obzirom da si dajem inekcije kao i neke cure tu islreno cudim se da me uopce ne kontroliraju od pocetka do sad samo jednom vadena krv ocito cu morat sama inicirat nesto....
Danas u podne idem na pregled ali kako to i biva u trudnickoj naravno bez ultrazvuka pa eto jedva cekam da vidim doktoricu i kad ce mi rec za ultrazvuk posto sad uskoro i mora ic taj glavni
U svakom slucaju vec je i muz rekao ako ce ha stavit tek za cca 3/4 tjedna da cemo ic opet privatno 🤷🏻♀️
Jutro curke!
Ja obavila kavicu, doručak, park sa starijim i sad se bacam na pripreme za ručak... Jutros smo ranije od 7 budni pa smo malo ubrzali 🤪
Noćas sam prvi put imala curenje kolostruma, jutros sam se probudila sva mokra 🙈 Moram popodne kad mm dođe s posla hitno u dm po one jastučiće da ne bi bilo i po danu u javnosti iznenađenja...
Ja imam pregled tek za 10 dana...uvijek mi se to čini kao cijela vječnost. A da, nervoza na taj dan bude na najjače!
Cure koje danas idete vidjeti bebice ili radite ogtt, sretno 😘
Jutro cure! 😊Sretno svima na pregledu danas!
Mene isto sad nisu slali da vadim krv ni urin,samo ogtt za dva tj..ja cu si prije sl pregleda sigurno prekontrolirati krv i urin..radi sebe..bolje da se na vrrijeme vidi ako nesto ne stima.
sretno svima danas na pregledima ❤️
jučer sam bila uzbuđena prije pregleda jer je bio kasno popodne i nikako ga dočekat. inače sam, do sada, uvijek išla poslije posla pa nisam stigla na poslu previše o tome razmišljati. ali kad sjednem u čekaonu, uvijek neko uzbuđenje krene. sljedeći pregled mi je 3.10. tek.
Sortiraj odgovore
Najstariji