Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    31. Kolovoz 2018. 10:11

Dalal

zvrkica

I da, sretno na pregledima svima danas 😁

Ja se uplašim uvijek prije i zaboravim pitati sto stvari i zaboravim što mi je rekla 😂😂😂

Joj ja isto tako. ..Moj ginekolog ne priča baš mnogo ali čim kaže da je sve ok, ja na sve zaboravim isto tren. Al eto, bitno i jeste da je sve ok. Meni će naredni utorak raditi test na trudnicki dijabetes u 25.tt, ali me muči zašto mi do sad nisu radili krvnu sliku…Mislim bar željezo. .ili je rano za to. Kad ste vi radile nalaze krvi? Ja sam samo jednom na početku trudnoće i to ono na imunitet za djecije bolesti.
    Vjera hmmm…Ja vjerujem u Boga..po nacionalnosti sam musliman iako to nigdje i nikada javno ne iskazujem dok me neko ne pita. Vjenčani smo i u općini i u džamiji ali sve vezano za to prakticiramo isključivo u svoja 4 zida..A sa svojim prijateljima redovno slavimo i Uskrse i Božice 😀. .
    I ako mi neko kratko može napisati kako se stavlja ta lilypie slika. .malo sam tehnički nepismena 😇😇😇

Kliknes na bilo koji od nasih lilypie i napravis svoj, kad dodes do kraja odaberes u rubrici forum pseudoHTML i taj link kopiras u forumu na svoj profil u potpis i kliknes zelenu kvacicu da ti spremi i to je to ☺ slike ne mogu ucitati ali sam ih stavljala negdje na stranici 1055 ili tako negdje..😉

❤N i V💙

Majana
    31. Kolovoz 2018. 10:11

Mateja super za pregled 
    Ja sam dosad samo jednom isla na krvne pretrage i urin sve mi je bilo ok, doktor mi je najavia onda da ce me poslat opet da kontrolira zeljezo al jos nije, moja socijalna nece da mi da bez da on napise a dok opce ne da nista, bas cu ga pitat iduci put, inace kad mi pokaze i rece da je sa bebom sve super ja zab sve sta sam tila pitat hahaha 

• Kani07
    31. Kolovoz 2018. 10:13

Ja bas gledam plan za iduci pregled kompletna krvna slika i jos jedan anomaly scan

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Marti8
    31. Kolovoz 2018. 10:15

Kani07

marti8

Onda ja def moram ponoviti krvnu sliku..kad ste ju i vi vec po dva puta radile..
    Kani kako to da si briseve tri puta radila? Jel nesto nije bilo uredno pa zato ili?ja sam ih jednom oko 12tj.

Na pocetku trudnoce zbog krvarenja i prijeteceg pobacaja ,s 12 jos uvjek sam smedarila pa da se nije nesto prikrilo neka bestija i sad s 24 skracuje mi se cerviks zatvorena sam ali cerviks 2,4 ali hvala bogu nema nista .

Bitno da nema nikakve bestije.🙏

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 10:19

Ptica,  
    super, ima nade za mene i kuvanje hahahaha. Nesto mi bilo da si oko mog godista 😂 Ali kazu mi svi, uz dijete ce to ici prirodno. 😊 Nije da ja ne znam nista, vise nisam poletna nesto haha. Kako ne zivim sama i blizu mi i moji 😂
    Jedva cekam da poraste i da joj spremam kasice😍 (to ce i muzu za rucak biti hahaha) 

Bruna92

Evo da se ja javim sa ogtt-a, prezivjela sam 😂
    Dobro je sve proslo, samo me uhvatila mucnina nekih pola sata nakon sta sam popila glukozu ali sve je bilo u redu. 
    Dosla sam dolje u 7, odmah na salteru predala uputnicu (obozavam sta trudnice imaju prednost), i isla izvadit krv. Onda sam sjela fino pored prozora i teta mi je donijela divnu tekucinu... Cekanje sat vremena, vadenje krvi, opet cekanje sat vremena i zadnje vadenje krvi. Svi su bili jako ljubazni, nalaz ce mi doci elektronski kod ginekologice i to je to 😊
    Eto Ptico, bila sam detaljna heheh 😉😘
    Sad me muz odveo na zapadnu obalu da nesto pojedem i popijem pa nosim doznake na hzzo i onda u bolnicu na nuklearnu po gotovi komentar za stitnjacu.
    Mislim da cu nakon rucka zaspat ko top 😂

Ana89

Kani07

Ja bas gledam plan za iduci pregled kompletna krvna slika i jos jedan anomaly scan

Zašto još jedan anomaly? Što to svi idemo onda?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    31. Kolovoz 2018. 10:20

Mateja super vijesti 😊 Velika beba 😍

Ja sam za 10 dana na pregledu i ponavljam kks, urin i briseve, sve 2. put. 

• Kani07
    31. Kolovoz 2018. 10:32

Ana89

Kani07

Ja sam u klubu +35😂😂😂pa valjda zato tako mi pise u planu za iduci pregled

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 10:34

Kani07

Ana89

Kani07

Ja sam u klubu +35😂😂😂pa valjda zato tako mi pise u planu za iduci pregled

Ja vjerujem da su meni brisevi slijedeći put na rasporedu opet. Ma ne bi se ni ja bunila za još jedan anomaly, čak i ako nije potreban. Prilika da vidim bebu u takvoj sličici još jednom 😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.