Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    31. Kolovoz 2018. 09:53

Strudlica

Ana89 možeš li mi reći kako ti izgleda sad ta prehrana otkad si na toj dijeti? Ja ću ići raditi ogtt u iduća 3 tjedna,ne znam kada jer se maleni sad uhodava u vrtić.Ali ono što me jutros zabrinulo je činjenica da sam u tjedan dana dobila kilu i pol,a cijeli tjedan sam hodala po cijele dane. Ok ne mogu se pohvaliti da sam jela nešto zdravo jer jedeš kako stignem i šta kad si na putovanju i koja cola više,ali kilu i pol

Jedem kao uvijek, samo sam šećere izbacila skroz. I junk food, koji sam inače rijetko jela . Znači:
     doručak zobene pahuljice sa nemasnim jogurtom probiotikom, međuobrok -neka voćkica ili(i) ako sam ful gladna šnitica dvije integralnog kruha sa sirnim namazom ( nekad i šunka od puretine), to mi je ujedno i zadnji krušni obrok na dan. 
    Ručak- juhica gusta, svježe povrće u salati, ili pak paprike sa mljevenim junetinom i rižom sa tri žitarice ili riba na savoru( nešto kao lešo, ali finije). 
    Međuobrok- opet neka voćkica, meni je omiljena nektarina ili crno grožđe
    Večera- jogurt šalica 150 ml..isti onaj probiotik od jutros.
    Nekad mi dragi za te međuobtoke napravi šejk u nutribulletu sa bademovim mlijekom, bananom, jabukom. On to bolje radi. 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 09:54

Mateja,
    super 😊😊😊😊 Samo neka se nastave pozitivne vijesti, treba nam to sada 💪💪 A velika sam beba😊😍 Nadam se da ce i moja imati u 29 nedelji bar 1,5kg hahaha (to bi bilo da je bucka za svoju nedelju, ali neka, zbog straha od ranijeg poroda navijam za "bucku")😋

_svjesna
    31. Kolovoz 2018. 09:55

Meni moja gin zahtijeva krvnu sliku i urin na svakom pregledu da donosim, dakle svaka 3-4 tjedna nosim svjeze nalaze, krvna slika, CRP, fibrinogen, glukoza i urin. Briseve smo radili prije trudnoce, u 13 tjednu, i na sljedecem pregledu u 23 tjednu ponovo brisevi, i moram napraviti i urinokulturu jer nisam nijednom do sada. OGTT cu napraviti svakako, za to se mora napuniti 24 tjedna, dakle u 25 tjednu. 

• Kani07
    31. Kolovoz 2018. 09:58

marti8

Onda ja def moram ponoviti krvnu sliku..kad ste ju i vi vec po dva puta radile..
    Kani kako to da si briseve tri puta radila? Jel nesto nije bilo uredno pa zato ili?ja sam ih jednom oko 12tj.

Na pocetku trudnoce zbog krvarenja i prijeteceg pobacaja ,s 12 jos uvjek sam smedarila pa da se nije nesto prikrilo neka bestija i sad s 24 skracuje mi se cerviks zatvorena sam ali cerviks 2,4 ali hvala bogu nema nista .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pticaselicazgst
    31. Kolovoz 2018. 09:58

Mateja super za bebaca 😍😍 vec ste veliki 😊 
    Volimo lijepe vijesti s pregleda 😍

Salatica9192
    31. Kolovoz 2018. 09:59

Ana89

Strudlica

Ana89 možeš li mi reći kako ti izgleda sad ta prehrana otkad si na toj dijeti? Ja ću ići raditi ogtt u iduća 3 tjedna,ne znam kada jer se maleni sad uhodava u vrtić.Ali ono što me jutros zabrinulo je činjenica da sam u tjedan dana dobila kilu i pol,a cijeli tjedan sam hodala po cijele dane. Ok ne mogu se pohvaliti da sam jela nešto zdravo jer jedeš kako stignem i šta kad si na putovanju i koja cola više,ali kilu i pol

Jedem kao uvijek, samo sam šećere izbacila skroz. I junk food, koji sam inače rijetko jela . Znači:
    doručak zobene pahuljice sa nemasnim jogurtom probiotikom, međuobrok -neka voćkica ili(i) ako sam ful gladna šnitica dvije integralnog kruha sa sirnim namazom ( nekad i šunka od puretine), to mi je ujedno i zadnji krušni obrok na dan.
    Ručak- juhica gusta, svježe povrće u salati, ili pak paprike sa mljevenim junetinom i rižom sa tri žitarice ili riba na savoru( nešto kao lešo, ali finije).
    Međuobrok- opet neka voćkica, meni je omiljena nektarina ili crno grožđe
    Večera- jogurt šalica 150 ml..isti onaj probiotik od jutros.
    Nekad mi dragi za te međuobtoke napravi šejk u nutribulletu sa bademovim mlijekom, bananom, jabukom. On to bolje radi. 😀😀

Svaka ti cast i svima vama koji se ovako hranite! Ja pretpostavljam da je takva ishrana manje vise inace, nevezano za trudnocu sada. Sramota me same sebe kad citam ovo, ali ja bih umrla od gladi i bez trudnoce😂 Ili se to organizam navikne vjerovatno, sa vremenom 😋
    Ptica, 
    jooojj savrsen obrok hahahah. Kupila sam krempitu na kraju, jutros sam je dovrsila u krevetu hahaha 😂 Ali nije to ona moja, vodenkasto - penasta. To cekam 12.09. haha 😊 I da, koje si ti ono godiste? Zaboravila sam jesi blizu mog (1992)?

• Kani07
    31. Kolovoz 2018. 10:00

mateja91

Jutro, evo mi vec odradili pregled, sve super, bebac vec ima oko kilu i sto grama 💪🏻 Kaze doktor da su sve mjere super, ja zatvorena, plodne vode dosta… ugl svi sretni i zadovoljni 😇 Sretno ostalim curkama!
    4Mommy, kak si ono rekla da se zovu vaginalete za gljivice? Bas sam pricala s doktorom, veli da tesko da cu ih se rijesit do kraja trudnoce sad kad su me napale i krenule jednom 🤨

Super😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

31. Kolovoz 2018. 10:03

mateja91

Jutro, evo mi vec odradili pregled, sve super, bebac vec ima oko kilu i sto grama 💪🏻 Kaze doktor da su sve mjere super, ja zatvorena, plodne vode dosta… ugl svi sretni i zadovoljni 😇 Sretno ostalim curkama!
    4Mommy, kak si ono rekla da se zovu vaginalete za gljivice? Bas sam pricala s doktorom, veli da tesko da cu ih se rijesit do kraja trudnoce sad kad su me napale i krenule jednom 🤨

Super za pregled 👏😍
    Lomexin 200,  ja sinoć stavila prvu i jutros mi se čini već bolje. Bar nema onog užasnog svrbeža🤦

Ana89
    31. Kolovoz 2018. 10:07

Salatica9192

Mateja,
    super 😊😊😊😊 Samo neka se nastave pozitivne vijesti, treba nam to sada 💪💪 A velika sam beba😊😍 Nadam se da ce i moja imati u 29 nedelji bar 1,5kg hahaha (to bi bilo da je bucka za svoju nedelju, ali neka, zbog straha od ranijeg poroda navijam za "bucku")😋

Navijam onda i ja za buckicu!!! Samo ti jedi proteinsko i raznovrsno i beba ce pupati :) Moj je vec buckast bio i zadnji put. Neka bude.Da bude jak, velik i pupast.
    Drago mi je za  odlicne vijesti s pregleda i veeeliku bebu ,:)
    btw. klokanica se zblesirala. Ne da mi ni da pisem normalno ni smajlije stavljam. A slike ne mogu od jucer.

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    31. Kolovoz 2018. 10:09

Salatice 6 godina je razlike medu nama, ja 86 godiste 😁 
    Pisale ste o vadenju krvi, sljedeci tjedan ce mi bit drugi put da vadim kks i urin. Ako vas nisu uputili odite same, bitno je da štima sve 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.