Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanja28
    30. Kolovoz 2018. 13:43

Majana

E da iduci put sa 22 tj.sam na 4d. Moj je sa mnom na svakom , njemu je to dozivljaj jer mu je prva beba, za prvi ultrazvuk me zeza jer mi je trece pa ka sve vec znam moze li on umisto mene ako ne smi unutra sa mnom 😂😂😂

Haha, kod nas je obrnuto, meni prvo, njemu treće. Ali je svaki put uzbuđen na ultrazvuku ko da mu je prvo. Baš me zanima hoće li tako jedva čekat u rađaonu sa mnom 🙈🙈

barbiemama
    30. Kolovoz 2018. 13:44

Klikerica

Ima li koja mama da je blizu 20 tjedna? Jeste li išle na 4D ultrazvuk? Znate li ako idemo privatno kakva je praksa jel smije muž malo ući pa pogledati? :)

bila na anomaly scanu s 20+4 i upalili smo kratko 4D, ali beban nije bio dobro namješten pa se nije slikao na kraju. obavila privatno, dragi je ušao unutra. doktorica ga je i sama pozvala. s tim da je meni doktorica taj put rekla da su fotke najljepše i najjasnije između 26. i 28. tt, a da prije toga još izgledaju "krumpirasto". tako da sam se sad za fotke naručila 10.9. i nadam se da će se tada htjet fotkati 😂

barbiemama
    30. Kolovoz 2018. 13:49

nemrem učitati sliku, ali imate trenutno lijepa Free on kolica snižena na 3500 kn, na Bubamara web shopu. znam da su neke od vas spominjale ta kolica. 

Maggie85
    30. Kolovoz 2018. 14:01

mmama2, čestitike na trećem dečku i Majana, čestitke na curi!
    mmama2, morat ćeš iskušati sreći i po 4. put, ako si baš htjela curku 

truskawka
    30. Kolovoz 2018. 14:02

Emily1801

Salatica9192

Nmg ucitati sliku. Slikam vam helanke trudnicke sto ja imam, dvoje kupila i kontam i trece i to bi to bilo. Sada mi najudobnije one i gore "spavacica" - duza majica. Mislim da ne trebamo previse kupovati, jos malo ostaloo, pogotovo mi sto mirujemo. Kupila kosulju preslatku u Waikikiju, dan prije kontrole i zabrane kretanja haha. A posiroka mi i u trudnoci, ono trudnicka. Znaci kupila sam je za par oblacenja, kontrola xD Ne idem nigdjee.
    To su poznate krempite neke? Istrazicuu. Dobila sam odbijenicu od mame da mi pravi krempitu xD kao brzo ce mi rodj, tad ce xD I nece da mi kupuje slatkise, kupila breskve, pun tanjir sam ih pojela. Slatkisi cekaju da muz ode u prodavnicu xD
    Du,
    hvalaa 😊 Inace ne idem u Bingo, nisam znala. Ukoliko postanem pokretna opet, posjeticu ga :)

Samoborske kremšnite su poznate, ali da ti ne bude krivo nisu bas fine. Meni su preslatke, draze su mi obicne.

Meni samoborske isto nisu bas nesto, ne da su mi preslatke nego su mi nekako prepjenaste. Najbolje su mi zagrebacke. Ali nedavno sam dozivjela totalni šok. Isla sam u zg iskljucivo da si pojedem zg kremsnite i znaci ni jedna jedina slasticarnica ih nije imala🙄🙄 svi su imali neke talijanske, francuske, spanjolske..brate mili koda nisam u zg 🤨🤨 i tak da na kraju od zagrebackih kremsnita nisam pojela ni Z. Vratila se nazad u sesvete i tamo pojela iako mi nisu ni blizu bile fine kao u Vz iz MamaMia. 

❤N i V💙

Majana
    30. Kolovoz 2018. 14:05

Sanja28

Majana

E da iduci put sa 22 tj.sam na 4d. Moj je sa mnom na svakom , njemu je to dozivljaj jer mu je prva beba, za prvi ultrazvuk me zeza jer mi je trece pa ka sve vec znam moze li on umisto mene ako ne smi unutra sa mnom 😂😂😂

Haha, kod nas je obrnuto, meni prvo, njemu treće. Ali je svaki put uzbuđen na ultrazvuku ko da mu je prvo. Baš me zanima hoće li tako jedva čekat u rađaonu sa mnom 🙈🙈

Moj inace nije panicar niti gadljiv na krv i sl pa mislim da ce to sa radaonom proc ok cak smo gledali porode na youtubu hahahaha ja sam morala glavu okrenit a on nista, njemu sve ok, bivsi muz mi nije bia sa mnom on to ne bi prezivia a bas mi je falilo da mi je neko tu eto samo ko podrska

• Kani07
    30. Kolovoz 2018. 14:16

Cure s pregleda cestitam i nek se nastave dobre vijesti😁

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    30. Kolovoz 2018. 14:18

Danas za rucak becka snicla i sataras.
    Cure su napravile cupavce to znaju nije kremsnita ali moze proc😋

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    30. Kolovoz 2018. 14:18

meni su fine kremšnite iz Vinceka 😁 samoborske....tak tak. volim slatko pa mi je sve ok, ali su mi bolje zagrebačke. 

• Teatoni
    30. Kolovoz 2018. 14:25

Curke ja sam svoje trudnicke hlace hm i jedne i druge. Jedne svijetloplave druge tamno plave i cak sam nasla i traper suknjicu trudnicku sve u second handu u textile house za 15 kn. 😊 preporucam ako imate u blizini stvarno se isplati
     Glupo mi je davati para i para na nesto sto cu nositi par mjeseci. Pogotovo sto sam do sada najvise bila u haljinicama pa nisam nesto posebno trebala kupovati a trapke ce mi biti za jesen super. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.