Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    28. Kolovoz 2018. 15:37

Meni na svakom pregledu provjeri kolicinu plodne vode. 
    Ana narucuje se iz Austrije najcesce, ili Njemacke. U Zg narucuje ljekarna na Dolcu, provjeri kod sebe u kojoj ljekarni mozes naruciti. 

luks
    28. Kolovoz 2018. 15:37

Pikica uz tebe smo 🤗🤗 nadajmo se boljim prognozama iza pretraga!
    Što se tiče teme dojenja, nisam pobornik dojenja u javnosti, al kome odgovara - slobodno. Meni je to bezveze, jer uvijek se da snaći. Npr u svim soping centrima imate pored wc i prostor za dojenje, ja bi npr tu otišla presvuć i podojit bebu, i tu bi se znala susresti sa drugim mamama i bebama, što mi je ok.
    Što se tiče piškenja posvuda, meni je to bezveze, ali nekad stvarno ne znaš di i kud, ali ako sam vani na čistini, bez kafića restorana i sl di me nikad nisu odbili. 

Lovre

luks
    28. Kolovoz 2018. 15:39

Što se tiče plodne vode  meni je samo na prošlom pregledu rekla dr da ima dosta plodne vode, a npr zafnja dva pregleda me nije gledala vaginalno, pa ću baš spomenit ovaj put. 

Lovre

• niky1107
    28. Kolovoz 2018. 15:41

zvrkica

niky1107

zvrkica

Kad smo kod plodne vode meni je samo privatni gin gledao i oba puta 50 centila. Ova preko HZZOa nije.

Vama isto gledali AFI (plodnu vodu)?

Meni je jednom, cini mi se u 16,17tj.rekla ima dovoljno vode i to je to bilo.vise ne… al pitat cu sad u cetvrtak kad idem… mrzim to kad sve moras ispitivati, umjesto da sami sve kazu kaj treba… ja sam doslovno na pregledu 3min. Pogleda prstom i onim metalnim i na uzv pogleda cerviks i otkucaje. I to je to. Jel i vama tako?

Da! Doslovno 3 minute. Duže se skidam i oblačim u garderobi 😏😏

A privatni je druga priča, sve objasni, ne moraš ispitivati

Da...al zato masno platimo.

Lora

Majana
    28. Kolovoz 2018. 15:41

Neda dobrodosla 🤗
    Pikice drzi se, samo nemoj mislit na najgore, sta su cure rekle bebe su veliki borci i osjete pozitivu tako da samo hrabro ❤️
    Sta se tice dojenja u javnosti ja stvarno neman nista protiv niti na tu sisu gledam ko na sisu u tom momentu, ali bas sad to tako na izvolte bez ikakvog upozorenja i da je ostavi vanka i nastavi pricat sa okolinom nikako ipak treba postovat ljude koji su trenutno u tvom drustvu i znas da im smeta.ovo za plazu je meni totalno nepojmljivo jos kad vidim da ih pustaju na tobogane i ljulje pored plaze tako gole fuj niti je higijenski niti je ok sta se tice bolesnika okolo. 

Bruna92
    28. Kolovoz 2018. 15:47

Meni nikad nije komentirala kolicinu plodne vode niti me gledala onim metalnim... Samo me prstima 4 sekunde pregleda i na uzv 🤔
    Na koji nacin oni uopce gledaju tu kolicinu vode? Cisto da znam pitati drugi put iako vjerujem da ce mi to sad za tjedan dana na 4D reci sve jer to idem privatno...

• niky1107
    28. Kolovoz 2018. 15:51

Bruna92

Meni nikad nije komentirala kolicinu plodne vode niti me gledala onim metalnim… Samo me prstima 4 sekunde pregleda i na uzv 🤔
    Na koji nacin oni uopce gledaju tu kolicinu vode? Cisto da znam pitati drugi put iako vjerujem da ce mi to sad za tjedan dana na 4D reci sve jer to idem privatno…

Nemam pojma, valjda vidi na uzv...

Lora

AllieH
    28. Kolovoz 2018. 15:57

pikice, drzi se, cijeli dan mislim na tebe. 😔 Javi razvoj situacije, vjerujem u pozitivan ishod 💕🙏
    Ja ne idem privatno i pregled mi svaki put traje minimalno 20min do pola sata. Sve detaljno pogleda, cerviks, plodnu vodu, bebaca detaljno, sve prica dok radi i ne moze biti bolja. Isla sam jednom i privatno, ali meni moja socijalna zlata vrijedi. 🙌🏼

Luka ❤

_svjesna
    28. Kolovoz 2018. 16:01

Meni moja gledajuci me preko trbuha svaki put kaze plodove vode dovoljno. Na sta mislite pod tim metalnim? Spekulum ili? 
    Evo stanje kontrakcija (presjek u 16:00) 😁
    Pokusavam opustena biti u vezi s ovim, dakle:
    Ustala se jutros u 7, sve bilo mirno do 10:30, od tada pa do sada javilo mi se 7 kontrakcija, na pola sata, poslije 3 sata, poslije sat, dakle sve nepravilne i kratkog trajanja, bezbolne, samo tvrd stomak i istovremeno s kontrakcijama osjetim micanje bebe.
    Eh sad, meni se ovo ne cini alarmantnim, pratiti cu stanje narednih dana, lezat cu, mozda je sve ovo od rasta bebe, svakako mi se dr vraca za 7 dana pa do tada vjerujem da ce sve biti ok, ne ide mi se u bolnicu jer sve obavljam privatno a i kad bi otisla njima ovo sigurno ne bi izgledalo opasno. Sta vi kazete? 😒

• Kani07
    28. Kolovoz 2018. 16:01

Meni isto gleda i bas mi pise u trudnickoj da je normalna plodna voda.Stiglo mi taman od Nexta robica stavim slike poslije.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.