Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    28. Kolovoz 2018. 16:58

E bas mi javlja sad neku grešku i neće učitati slike...

barbiemama
    28. Kolovoz 2018. 17:00

Monika, čestitam na dečkiću 😍 

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 17:02

_svjesna

Salatica jel ti ono mirujes zbog cerviksa? Ja svoje nikako ne osjecam kad stojim ili hodam, samo kad lezim. A mozda si i ti obratila paznju jer o dosta o tome ovdje pricamo?? 😩

Da, izgleda da necu imati problem sa dugim otvaranjem pri porodu 😂 samo da to bude bar 35 plus. 
    A nisam sigurno ovako osjecala. Tvrd stomak i gdje tvrdo taj osjecaj stezanja. Ali ne prepada me ovo uopste, to bi trebalo da je normalno (bas me danas app obavjestila da su moguce jace kontrakcije i curenje mlijeka).  A vjer osjecamo ta stezanja vise kad lezimo jer ipak kad smo u pokretu i nesto radimo, drugacije je, okupiranost.
    p.s. zasto se ne bojim haha, sinoc bila mama sa bebom (7 mjeseci djevojcica) i bas se potrefila kad mi se desilo i pitam je, ona kao, i njoj je bilo, apsolutno normalno, vidjeces kad pojaca jos vise. Samo ne smije da bude bolno preko ledja i u krug na stomak, e to su valjda zabrinjavajuce. Iskusne mame, istina? 

Ptičica
    28. Kolovoz 2018. 17:02

Monika cestitam na malcu 😉
    Daaaaaj maggie ucitaj nekako 😁

Ptičica
    28. Kolovoz 2018. 17:04

Salatica9192

_svjesna

Salatica jel ti ono mirujes zbog cerviksa? Ja svoje nikako ne osjecam kad stojim ili hodam, samo kad lezim. A mozda si i ti obratila paznju jer o dosta o tome ovdje pricamo?? 😩

Da, izgleda da necu imati problem sa dugim otvaranjem pri porodu 😂 samo da to bude bar 35 plus.
    A nisam sigurno ovako osjecala. Tvrd stomak i gdje tvrdo taj osjecaj stezanja. Ali ne prepada me ovo uopste, to bi trebalo da je normalno (bas me danas app obavjestila da su moguce jace kontrakcije i curenje mlijeka). A vjer osjecamo ta stezanja vise kad lezimo jer ipak kad smo u pokretu i nesto radimo, drugacije je, okupiranost.
    p.s. zasto se ne bojim haha, sinoc bila mama sa bebom (7 mjeseci djevojcica) i bas se potrefila kad mi se desilo i pitam je, ona kao, i njoj je bilo, apsolutno normalno, vidjeces kad pojaca jos vise. Samo ne smije da bude bolno preko ledja i u krug na stomak, e to su valjda zabrinjavajuce. Iskusne mame, istina?

Da da. Koliko ja znam, kad krenu kontrakcije s bolovima  u ledima to su trudovi. Njih necemo necemo neceeeeemoooo bar do 36tt 😆

• Neda30
    28. Kolovoz 2018. 17:08

Neko je spominjao bol u ledjima...aaa mene je maloprije tako presjeklo ostro u donjem dijelu ledja pri laganom saginjanju....sad osjecam bol tacno na kicmi u lumbalnom dijelu...a joj sta to moze biti??

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 17:10

Monikaharmonika

Vratila se s pregleda, s bebom je sve dobro, živahno jako. Plodne vode dovoljno, kaže nisam dehidrirana. I prijavljujem još jednog dečkića😊

Cestitammm 😍 Djecaci prelaze u vodstvo opett 😋 Kako je to priroda odradila svoje, da na jednom forumu, nasumicno skupljenom, skoro podjednako ima djecaka i djevojcica. 

• Kani07
    28. Kolovoz 2018. 17:11

Nece ni meni sliku da ocita.
    Monika cestitke na deckicu.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• nali
    28. Kolovoz 2018. 17:12

Oprostite na duljini, ali stvarno mi je potreban savjet..
    Curke koje se vodite privatno, kako izlazite na kraj sa socijalnim gin, jel su oni duzni izdavati uputnice na temelju privatnika ili? Guglam, nista ne nalazim koja su moja prava..Izgubljena sam, muka mi je, dode mi da vristim. Moja socijalna gin je koma, kad sam zvala da se narucim nakon pozitivnog testa i uzasnih bolova i prvog malog krvarenja, rekla je da je to normalno i narucila me za mjesec i pol jer je kao rana trudnoca. Pa sam otisla privatno i strogo mirovanje, hematom,miom..brdo svega se zaredalo..Da nisam imala taj papir na kojem pise mirovanje, meni socijalna (sestra, ginekologica se nije usudila pokazati) ne bi bolovanje otvorila, ja bi cekala tih mjesec i pol za pregled, radiila bi, krvaruckala, bila bez terapije utrogestanom,mozda bi izgubila bebu.. Sada mi pak sere sto se vodim privatno i sto kod nje dolazim po uputnice za pretrage, kao da se odlucim, da to neide tako, ili cu sve radit privatno ili kod nje ili u bolnici..Da li ima koja kakav savjet, guglam i znam da imamo pravo na sve pretrage besplatno u trudnoci, to je moj izbor sto se vodim privatno (cak nije ni moj izbor jer drugog izbora nisam imala i morala zbog cekanja na pregled od mjesec i pol otic privatniku)pa da hocu mogu se kod 10 privarnika vodit.  Glupo mi je bas svaku pretragu privatno placati..neznam sto da radim.. Nigdje u zakonima ne mogu to naci.. Cak sam krvnu grupu morala privatno platiti nakon krvarenja. Jel vi koje vodite privatno trudnocu sve placate privatno ili vam daju uputnice za krv, urin, briseve???

Pticaselicazgst
    28. Kolovoz 2018. 17:15

Monika cestitke na deckicu 😍 bitno da je sve a malenim u redu 😊
    Bas sam isla gledat zadnji nalaz, pise plodna voda i posteljica uredni.. 
    Isli smo sad gledat krevetice uzivo, koje razocarenje. Ja ne znam dal previse ocekujem al bi stvarno htjela da je krevetic lijep i funkcionalan. Ovo sto sam danas vidjela mi sve izgleda plasticno i nikakvo.. a prosli smo baby centar, magic baby i baby land. Krevetic iz baby landa sta mi se svida nemaju izlozen tak da nemam pojma kak izgleda uzivo.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.