Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    28. Kolovoz 2018. 14:46

Makadamiju potpisujem. Meni se vrhovi preporodili 😍

Miranda
    28. Kolovoz 2018. 14:47

Neda dobrodosla!
    Pikice jel znas koliki je AFI indeks? Protoci ok? Beba velicinom odgovara tjednima? 
    Drzi se, ne mogu ni zamisliti kako ti je ali vjeruj da si u dobrim rukama. Mislimo sve na vas i vjerujemo u dobar ishod ❤️

Miranda
    28. Kolovoz 2018. 14:50

Hvala cure na preporukama ❤️
    Iskombinirat cu nesto od toga, razmisljala sam i prije ubaciti ulja ali odustanem jer mi se ne da isprobavati napamet. 

• zvrkica
    28. Kolovoz 2018. 15:14

Kad smo kod plodne vode meni je samo privatni gin gledao i oba puta 50 centila. Ova preko HZZOa nije.

Vama isto gledali AFI (plodnu vodu)?

• Neda30
    28. Kolovoz 2018. 15:14

Hvala cure na dobrodoslici😘
    Pikice cekamo svaku tvoju vijest...drzi se hrabro😘
    Ja sam jedna od istraumiranih trudnica😐al nekako uvijek iskopam pozitivu...🤗ovo mi je 2ga trudnoca imam vec jednu djevojcicu od 7 godina.
    Svaka od nas ima stotinu upitnika u toku trudnoce...al valja izdrzat.
    Sto se tice dojenja u javnosti...ja sam za i mislim se ponasati u skladu sa okolnistima...tipa prekriti se maramom da bas neizvaljujem cicu na sred ulice...
    Piskenja u javnosti sam se i ja zgrazavala, dok nisam dobila dijete...mislim znalo se desiti da mora odmah i sad i to nam je bila jedina opcija dok je bila manja...sad vec vodimo racuna...

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 15:15

Evo i mene cure! Došla sam izmrcvarena od zubara doma. Tokom vađenja te šestice sa 4 kanala anestezija mi je dvaput popustila pa sam sad pod ledenim oblozima i posebnim uputama za prehranu 3 dana. Boli pun kuki. Trajalo je pol sata😫😫😫
    Došli su mi nalazi krvi. OGTT mi pokazuje ok vrijednost narašte, ali nakon 120 min blago povišeno. Doktor mi uvalio neku trudničku hipp prehranu. I željezo mi je banana. Mislim da ću onaj lijek koji je Miranda rekla , samo otkud to naručiti.
    Evo blagi preview, i dalje sam živa s tim vrijednostima.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 15:18

Neda30

Hvala cure na dobrodoslici😘
    Pikice cekamo svaku tvoju vijest…drzi se hrabro😘
    Ja sam jedna od istraumiranih trudnica😐al nekako uvijek iskopam pozitivu…🤗ovo mi je 2ga trudnoca imam vec jednu djevojcicu od 7 godina.
    Svaka od nas ima stotinu upitnika u toku trudnoce…al valja izdrzat.
    Sto se tice dojenja u javnosti…ja sam za i mislim se ponasati u skladu sa okolnistima…tipa prekriti se maramom da bas neizvaljujem cicu na sred ulice…
    Piskenja u javnosti sam se i ja zgrazavala, dok nisam dobila dijete…mislim znalo se desiti da mora odmah i sad i to nam je bila jedina opcija dok je bila manja…sad vec vodimo racuna…

Neda, dobrodošla !!! 😀😀😀 Školsku želim 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• niky1107
    28. Kolovoz 2018. 15:22

zvrkica

Kad smo kod plodne vode meni je samo privatni gin gledao i oba puta 50 centila. Ova preko HZZOa nije.

Meni je jednom, cini mi se u 16,17tj.rekla ima dovoljno vode i to je to bilo.vise ne... al pitat cu sad u cetvrtak kad idem... mrzim to kad sve moras ispitivati, umjesto da sami sve kazu kaj treba... ja sam doslovno na pregledu 3min. Pogleda prstom i onim metalnim i na uzv pogleda cerviks i otkucaje. I to je to. Jel i vama tako?

Lora

AnnaO
    28. Kolovoz 2018. 15:31

Kaj se tice golotinje na plazi moj L je i proslo i ovo ljeto imao kupace gacice bas iz tih razloga koje je nezko napisao...gadi mi se i sama pomisao na te ljigavce...nisam hrjela pelene za kupanje ako se pokaka neka pocistit cu ali sva sreca pa nije 🤪

• zvrkica
    28. Kolovoz 2018. 15:34

niky1107

zvrkica

Meni je jednom, cini mi se u 16,17tj.rekla ima dovoljno vode i to je to bilo.vise ne… al pitat cu sad u cetvrtak kad idem… mrzim to kad sve moras ispitivati, umjesto da sami sve kazu kaj treba… ja sam doslovno na pregledu 3min. Pogleda prstom i onim metalnim i na uzv pogleda cerviks i otkucaje. I to je to. Jel i vama tako?

Da! Doslovno 3 minute. Duže se skidam i oblačim u garderobi 😏😏

A privatni je druga priča, sve objasni, ne moraš ispitivati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.