Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    28. Kolovoz 2018. 17:15

Pozdrav svima. Citam vas od samog pocetka, ali se zbog komplikacija u prvim tjednima trudnoce nisam usudila pisati. Sada smo 20+2 pa sam malo opustenija i odlucila sam se javiti. Prijavljujem curicu i izjednacujem rezultat. 😂

barbiemama
    28. Kolovoz 2018. 17:18

Nali, ona je tvoj izabrani doktor za ginekologiju. i donekle je kužim jer je na papiru odgovorna za tebe, a ne pregledava te i treba ti dat uputnice na temelju tuđe procjene. nisam pametna što savjetovati. obično soc doktori popuste pa izdaju uputnice, a tebi bi bilo isto puno lakše da se pregledavaš samo kod jednog doktora. a da promijeniš soc ginekologa? 

barbiemama
    28. Kolovoz 2018. 17:19

Emily1801

Pozdrav svima. Citam vas od samog pocetka, ali se zbog komplikacija u prvim tjednima trudnoce nisam usudila pisati. Sada smo 20+2 pa sam malo opustenija i odlucila sam se javiti. Prijavljujem curicu i izjednacujem rezultat. 😂

dobrodošla 😊

i čestitke na curici 😍

_svjesna
    28. Kolovoz 2018. 17:25

Nali, ja vodim trudnocu privatno, i kad sam otisla socijalnoj po recepte i uputnice nije bila bas ljubazna ali je shvatila jer moja doktorica je i njoj vodila obje trudnoce, koja sreca zamislite 😁 
    Ja sam joj rekla da nemam nista protiv da joj se javljam svaki mjesec, donosim nalaze ali da zbog moje sigurnosti ne mogu se pregledati na dva mjesta istovremeno sa cime se slozila. Jednostavno probaj biti ljubazna, mislim da ce svaki dr to shvatiti jer imas puno pravo jer placas zdravstveno, dajes joj placu fakticki. Uputnice mozes zicati i kod ljekara opce prakse, ali za bolovanje moras dobiti od soc.ginica zeleno svjetlo. 

božepetra
    28. Kolovoz 2018. 17:29

Cure, vi koje ste kupile kolica i krevetiće, dajte, pliz, nabacite modele ili linkove, ne znam otkuda početi 

facebook.com/mamaimak/

• Marti8
    28. Kolovoz 2018. 17:32

Monika i Emily cestitke,bitno da su bebice dobro😊

božepetra
    28. Kolovoz 2018. 17:36

božepetra

Cure, vi koje ste kupile kolica i krevetiće, dajte, pliz, nabacite modele ili linkove, ne znam otkuda početi

Kolica isto 

facebook.com/mamaimak/

• nali
    28. Kolovoz 2018. 17:49

Emily dobrodosla 
    Monika cestitke na deckicu 
    Danas je stvarno napeto malo svodstvom cure/decki 
    Barbie- razmisljam da promjenim socijalnu ali malo tko prima i ko zna kakav stav bi tajj novi imao o izdavanju uputnica.. Al mislim da goreg soc ne mogu naci..budem se dala u potragu..Na kraju cu popustit i sve placat..

A i soc me nikada nije pregledala, makar mi je odabrani doktor i smatram da imam pravo na uputnice za pretrage koje su obavezne u trudnoci, ona dobica lovu sto sam njen pacijent ali ne bi dala najosnovnije uputnice.. Mozda krivo razmisljam..neznam.. Ali mislim da ipak imam neka prava na besplatne obavezne pretrage.
    Svjesna- bas imas srece  Nosim ja njoj sve od privatnice ali eto, mozda ne voli moju privatnicu.. Moja soc radi i privatno pa je valjda ljuta sto nejdem kod nje.. Opce prakse mi daje samo kks i za stitnjacu, hipofizu i inace ostale pretrage nevezane za trudnocu.

Maggie85
    28. Kolovoz 2018. 17:50

Emily, dobrodošla! Kad ti je termin?
    Klokanica izgleda ima kvar kad ni Kani ne idu slike, a ja sam i mobitel resetirala pa ne ide. 

Arsancres
    28. Kolovoz 2018. 17:50

Nali ja vodim trudnoću privatno od početka i našla sam si ginekologa u ZG jer mi je stara bila u gradu gdje sam odrasla. Pri upisu sam odmah rekla da bi vodila trudnoću privatno i doktor je rekao da shvaća i da će mi izdavati uputnice za sve što treba. Rekla sam mu da se nadam da to nije problem neki s obzirom da znam da postoje ovakvi slučajevi npr.poput tvog i on je rekao da on to sam sve shvaća jer i sam radi kao privatnik u jednoj klinici. Da samo traži od mene da kad dođem po nešto mu donesem nalaze da vidi za što tražim nešto itd. ali da će sve dati jer on smatra da svaki doktor ima svoj način i da se neće buniti. Isto tako mi je jedino rekao da ću savjet dobiti ako tražim ali da se on ne želi petljati u "trudnoću". Za bolovanje mi je odmah na početku rekao da će ga dati ako moj ginekolog napiše preporuku da ga trebam jer on nije netko tko to meni može zabraniti niti bi si on kaže oprostio da s bebom nešto bude jer je on pružao otpor.  Tako da ja imam samo pozitivno iskustvo s time ali isto kao što ti je Barbie rekla, ja mislim da nema tu nekog rješenja osim dobre volje. Jer ona tebi na papiru je "taj netko po čijoj tu uputi to i to tražiš" i ona za tebe negdje nekome može odgovarati pa pretpostavljam da zato nemaš prostora tražiti neko svoje pravo. Mislim da je u biti problem samo u velikom egu i da svi oni se dure u biti jer žena odabere nekog drugog, a ne njih kao "velike stručnjake". Moj ti je savjet da promijeniš ginekologa, ti imaš pravo zbog povrede odnosa to napraviti tako da...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.